CS2 için 5600, 5600X veya 5700X alabilirsiniz.
Ben 5600 veya 5700X birini almanızı öneririm. 5700X avantajı BF6 gibi işlemciyi sömüren oyunlarda, fiziksel...
Ya biliyorum evet onun farkındayım özellikle öyle bir şey satanlar ama ben onları kastetmedim ücretsiz eğitim yapan birkaç kişi var ünlü hatta hani bir...
Ya hocam üzgünüm ama ben neredeyse hiç anlamıyorum da hani 5-6 arası çıkabilirim hani ne kadar hani bayağı şey yapar mı uyum sağlar mı karta ne kadar şey...
Peki hocam sizce ne yapılmalı aralarında ne kadar fiyat farkı olabilir hangisi en mantıklısı olabildiğince az harcamaya çalışmak istiyorum bilgisayara...
5700 X nasıl hocam yani aralarında büyük bir fark var mı hani hazır almışken onu almak daha makul geliyor hani tabi siz biliyorsunuz benim bu konuda bilgim...
Öncelikle hepinize iyi günler dilerim şimdi ara yani son 7-8 seneden beri Revaçta olan bir şeymiş ama bu arada daha çok gömmeye başladım ve bilen biri...
Şu an bulunduğum bölgede büyük bir elektrik kesintisi var yaklaşık beş beşinci kere oldu kesip kesip açıyorlar o yüzden bilgisayarın güç düğmesini kapattım...
Hocam internette hani performans yayına bakmıştım genelde daha yüksek veriyordu da oradaki ayrımı çözemedim hani bir sürü video izledim hepsinde Fortnite’ta...