Herkese iyi günler yayın açarken VALORANT oyununda yaklaşık 90 ila 130 fps alıyorum yüksek ayarlarda düşük de falan hepsinde aynı sistem özelliklerim şöyle...
şunu unutma ki e sporcu değilsen bir büyük yayıncı elinden tutmuyosa hiç ünün yoksa dekolte açan bir kız değilsen 0 dan yayıncı olmak çok zor ve rezil...
Teşekkür ederim zaten dürüstlüğü seviyorum ve ihtiyacım oluyor zaten anlamadığım hani yeni deneyeceğimi söylemiştim tabi dediğiniz düşününce mantıklı...
Eğer bir oyunda çok iyiysen direkt yayından ziyade youtube, shorts, reels, tiktok gibi platformlara güzel veya eğlenceli kesitleri koy kitleni oluştur...
Bu işin ekipman kısmı teferruattır, asmongold saçma sapan bir setup ve çöplük gibi ev ortamıyla yüzbinlerce kişi tarafından izlendi ve izleniyor. Yıllarca...
sadece yap kral ac oyununu oyna ilk baslarda facecam le yapmak zorunda degilsin para kazanmak icin yapicaksan hic bulasma sansli degilsen aylarca 3-5-10...
Herkese merhaba yayın açmayı düşünüyorum konu olarak ne yapacağımı hiç bilmiyorum IRL düşünüyorum çevremdeki herkes tarzı şeylere çıkmak istemiyorlar...