oguzKrlk isimli üyenin son içerikleri

1. oguzKrlk

RTX 5060 ile Ryzen 5500 Fortnite ve Cs2'de 100 FPS Veriyor ?

Çok hani böyle fazla değil de 5700x3d olur sanırsam hani hangisini önerirsiniz 1786114297 Tamamdır teşekkür ederim bu bir daha gözden geçireceğim çünkü gerçekten düşük geldi bana
  2. oguzKrlk

Peki bir bilginiz var mı normalde bu sistemle ne kadar almam gerektiğini hani oynamadığınız için bilmiyorsunuz diye tahmin ediyorum ama hani belki görmüşsünüzdür bir yerde çok araştırdım ama hani bilmiyorum
  3. oguzKrlk

Önerdiğin bir ayar var mı
  4. oguzKrlk

🤣 olabilir peki ne yapmam gerekiyor gram bilgim yok
  5. oguzKrlk

Trading Hakkında Sorular

Ya biliyorum evet onun farkındayım özellikle öyle bir şey satanlar ama ben onları kastetmedim ücretsiz eğitim yapan birkaç kişi var ünlü hatta hani bir para istemeden gerçekten de şey yapan videoları anlatıyorlar ama yani dediğiniz gibi olabilir 1786044692 Yani işte klasik day trading ya bir...
  6. oguzKrlk

Biraz araştırma yaptım sanırım bunu yapacağım şuan için ama şunu anlamadım nasıl bir model ile bu kadar fark oluyor
  7. oguzKrlk

Ya hocam üzgünüm ama ben neredeyse hiç anlamıyorum da hani 5-6 arası çıkabilirim hani ne kadar hani bayağı şey yapar mı uyum sağlar mı karta ne kadar şey yapar hani bilmediğim için soruyorum ama kusura bakmayın mesela siz olsanız ne yaparsınız aralarında çok bir şey oynayacağızı düşünmüyorum ama...
  8. oguzKrlk

Peki hocam sizce ne yapılmalı aralarında ne kadar fiyat farkı olabilir hangisi en mantıklısı olabildiğince az harcamaya çalışmak istiyorum bilgisayara başka şeylere yapmak istiyorum
  9. oguzKrlk

5700 X nasıl hocam yani aralarında büyük bir fark var mı hani hazır almışken onu almak daha makul geliyor hani tabi siz biliyorsunuz benim bu konuda bilgim yok ama
  10. oguzKrlk

Trading Hakkında Sorular

Öncelikle hepinize iyi günler dilerim şimdi ara yani son 7-8 seneden beri Revaçta olan bir şeymiş ama bu arada daha çok gömmeye başladım ve bilen biri varsa hani birkaç konu hakkında konuşmak istiyorum. Öncelikle nedir bu trading peki bu teknik analizler nasıl bazı şeylerde doğru tahmin...
  11. oguzKrlk

RTX 5060 İçin İşlemci Önerisi

Şu an bulunduğum bölgede büyük bir elektrik kesintisi var yaklaşık beş beşinci kere oldu kesip kesip açıyorlar o yüzden bilgisayarın güç düğmesini kapattım hiçbir şeye bakamıyorum ama bak bildiğim zaman hepsini şey yapacağım bakacağım ayrıca ryzen 5700x duydum ama ne kadar farkı vardır bilemedim
  12. oguzKrlk

Evet yani bir de çözünürlük 1280x960 150yi hiç görmedim
  13. oguzKrlk

Hayır 100-120 alıyorum bana düşük geldi
  14. oguzKrlk

Peki ne yaparım hiç bilgim yok neleri ayarlam gerekiyor ?
  15. oguzKrlk

Rtx 5060 ekran kartı almıştım şuan ryzen 5 5500 var işlemci gerektiren oyunlarda fps aşırı düşük işlemci ekran kartını besleyemiyormuş işte cs2 gibi Fortnite gibi oyunlarda tam performans alamıyorum fps falan çok düşük bir işe kalkıştığım için de şu an sıfır sistem dizemiyorum çünkü bütün...
Geri