Arama sonuçları: *

• Users: Reload
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Reload

2 Takım Midrange 1 Takım Midbass 1 Takım Tweeter 4 Kanal Amfiye Nasıl Bağlanır?

Elimde sadece 4 kanal bi amfi var 2 takım midrange 1 takım midbass ve 1 takım midrange var bu hoparlörlerin güç kaybı olacağını biliyorum illaki ama en verimli şekilde nasıl bağlantı yapılabilir bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi
  2. Reload

Discorda Giriş İçin Bypaxdpi Güvenilir mi ? Yazılımdan Anlayan Arkadaşların Yardımı Gerekiyor

https://www.youtube.com/@ConsolAktif Bu attığım kanalın geliştirdiği bi uygulamaymış videoda gördüm karşıma çıktı çok basit kullanışlı duruyor ama güvenilir mi emin olamadım bilen arkadaşlar yazabilir mi. Videonun yorumlarına baktığımda uygulamanın başarılı ve güvenli olduğu tarzda yorumlar...
  3. Reload

Pc De Video İzlerken Mouse Oynatınca Anlık Siyah Ekran Gelip Gidiyor

Pcde video izliyorum youtube üzerinden belli bi süre geçtikten sonra sanırım değişkenlik gösteriyor siyah bi ekran geliyor milisaniyelik ve sanki renklerde hafif değişimler oluyor mouse tekrar oynatınca aynı şekilde siyah ekran geliyor yine anlık eski haline dönüyor sebebi nedir nasıl...
  4. Reload

League of Legends oyunda fps sorunu

5600x işlemcim var 4060ti ekran kartım var 100 fpslerde geziyor yaşayan ve çözen var mı
  5. Reload

Riotta oyunları güncellemiyor ve girmiyor.

Riot clientte oyunlarda güncelleştir simgesi var basıyorum hazırlanıyor diyor sonra kısa bi süre sonra iptal oluyor oyunu aç diyorum oyunu da açmıyor pc yeniden başlattım olmadı uygulamayı sistem tepsisinden de görev yöneticisinden de kapattım yine olmadı ne yapmam gerekiyor yaşayan çözüm...
  6. Reload

Radmin veya hamachi ile minecraft online nasıl oynanır?

Açılan daha önceki konular çok eskiydi o yüzden yeni Bi konu açıp beni bilgilendirmenizi rica ederim. Öncelikle bilgisayarımda hamachi ile radmin ikisi de kurulu daha radmin ile denemedim yalnız hamachi ile denediğim yöntemleri anlatayım nerede yanlış yaptığımı söyleyip doğrusu için yardımcı...
  7. Reload

Farklı ağlar kullanıp aynı ağdaymış gibi görünebilir miyiz

minecraft oynamak istiyoruz pc üzerinden farklı ağlara bağlıyız ama bunu aynı ağlara bağlıymışız gibi göstermek mümkün mü
  8. Reload

20.000 TL'ye Direksiyon Seti Alma Düşüncem Var Ne Önerirsiniz?

Hani kendimi zorlarsam belki 20 bin tl verebilirim önerilerinizi bekliyorum direksiyon oyuncak gibi olmasın istiyorum boyut olarak biraz gerçek bi araba direksiyonuna yakın bi boyutu olsun isterim al eğlenceli alma diye de tavisyelere açığım çok aşırı kaliteli olsun da demiyorum en fiyatına göre...
  9. Reload

Dış merkanda kullanmak için kafa üstü kulaklık önerisi gerekiyor.

Genel kullanım için bi kablosuz kafa üstü kulaklık arıyorum oyun amacım yok gündelik kullanımda dış mekanlarda sırıtmayacak 2000 maks bütçe ile öneride bulunabilir misiniz.
  10. Reload

Acil yardım bios flasher utility ekranında kaldı

Bilgisayarı açtığımdaki karşılaştığım durum fotoğraftaki gibi ne yapmalıyım
  11. Reload

Bilgisayarım için hoparlörler önerisi gerekiyor.

https://share.google/A0z7BRDmelDU1fBAX Aklımda bu model var ama bu fiyat bandında veya daha uygun kaliteli yüksek sesli üstünde tiz bass ve hoparlör olan farklı modeller varsa alabilirim yardımınız için sağolun
  12. Reload

KTC H27T22C monitör mü fazeon X27F180QP monitör mü almalıyım

Birimi pc hocası diğerini donanım arşivi paylaştı aralarında 1000 tl var hangisini almak mantıklı hangisi daha kalitelidir
  13. Reload

Mobass mb-3000.5 model amfi bu hoparlörleri güzel besler mi ?

Mobass mb-300.5 amfisi Reiss ms8e model 500w 250w rms hoparlörünü ve yine reiss rs-hx10 model 1500w 350w rms bassını yeterli besler mi altta linkleri de var ürünlerin. https://www.akakce.com/oto-amplifikator/en-ucuz-mobass-mb-3000-5-5-kanal-bas-kontrolu-fiyati,1434651651.html...
  14. Reload

Pttavm güvenli mi kulaklık alacağım

Steelseries arctis nova 7x kulaklığı 6600 tl gibi bi fiyata satılıyor PTTavm üzerinden aynı satıcı aynı ürünü amazonda 7200 tl gibi bi fiyata satıyor bu kadar fiyat aralığı neden vardır pttavm güvenilir midir elime gelen üründe ne gibi bi değişiklik oluyorda fiyat bu kadar açılıyor
  15. Reload

Yardım Hangi kablosuz gaming kulaklığı tercih etmeliyim ?

Aklımda olan ama aralarında hangisi daha iyi olur karar veremediğim birkaç kulaklık var isimlerini ve fiyatlarını yazacağım daha düşük bütçe veya bu bütçelerde bu daha iyi olur daha fp dediğiniz olursa o kulaklığı da değerlendireceğim [H3...
  16. Reload

Razer barracuda x kulaklığı alınır mı ?

Razer barracuda x model kulaklığı alınır mı 6000 bütçem var bu kulaklığa denk geldim nasıldır bilmiyorum ayriyeten bu bütçede yine şu daha iyi dediğiniz bi kulaklık varsa ona da göz atabilirim
  17. Reload

6000 TL bütçe ile kablosuz kulaklık önerisi gerekiyor

6000 tl bütçem var kablosuz kulaküstü kulaklık arıyorum mikrofon performansı aşırı önemli değil zaten ayrı mikrofonum var ama mikrofon hs80 deki gibi durmasın kaba bi görüntü oluyor mümkünse tak çıkar şeklinde olması daha iyi benim için özelikle ses kalitesi ve şarj süresi önemli genelde oyun vs...
  18. Reload

Arabaya multimedya taktırmayı düşünüyorum ne önerirsiniz

Ford focus mk1 aracına multimedya taktırmayı düşünüyorum ne önerirsiniz çok sırıtmasın istiyorum bi yandan da kaliteli de bir şey olsun istiyorum
  19. Reload

VİDEO EDİTLEMEK İÇİN ÜCRETSİZ PROGRAM

arkadaşlar basit video kesip geçiş ekleyebileceğim çok profesyonel olmasına gerek yok capcut vardı önceden onda da dışa aktarmak için bile pro ister olmuş yok mu alternatif uygulama
  20. Reload

Minecraft Shader pack hatası

Tlauncher ile shader pack yükledim 6 7 farklı shader denerim 3 tanesi çalışmıyor bsl complementary unbound ve complementary remaigined bu üçü hariç diğer kurduklarım çalıştı bunlar da renkler doku falan biraz değişiyor ama orijinal hali daha kaliteli öyle diyim bilgisayarım kötü değil 4060 ti...
Geri