Arama sonuçları: *

1. BENBİLGECANDEDE

Toplumda herkes kahraman olmuş

Mesela 2 li bi tartışmada yada başka bi olayda hemen gözünde bi gariban gördümü birini kollama bi kadın erkek bi yaşlı vesaire vesaire yani tamam birini korursun kollarsın yardım edersinde o kişide senin bi yakının olur başı nasıl belaya girmiyor araya gitmiyorlar bu kadar araya girerek onuda...
  2. BENBİLGECANDEDE

Herkesin elinde cins köpek

İnternette falan heryerde dolu ilanları var büyük büyük paralar bu millet yemiyor içmiyor parayı köpeğemi basıyor yada ucuzmu ben bilmiyom öyleyse benimde bi tane olsun ama sahiplenme falan beleş olmadına adım gibi eminim sahiplenme olsada sahiplenme adı altında sahiplenme ücretiyle satıyolar
  3. BENBİLGECANDEDE

Sizce bu çocuk nasıl bi tip

Arkadaşlar belki biraz uzun olcak ama okursanız çok sevinirim bizim sınıfta bi çocuk var bi eli sakat geçen sene ben bunu dövmüştüm gözü falan mosmor 2 hafta mahkemeye falan vermişti beni olay büyümüştü hatta falan neyse millet baya linçlemiştide belki sizde linçliyceniz zaten ama tabi herkes...
  4. BENBİLGECANDEDE

Keloğlan izliyormusunuz yada eskiden izlermiydiniz?

Bazılarına çok güzel çocukluk yaşattım🥹
  5. BENBİLGECANDEDE

Discord neden yok oldu

En son zaten trde yasaktıda bildim kadarıylada vpnle giriliyodu şimdi direk uygulamayı silmişler yılların discordu yok olmuş
  6. BENBİLGECANDEDE

Sizce kim haklı uzun ama lütfen bakarmısınız

Arkadaşlar ben 2 ay önce falan derste bi şaka yaptım millet falan güldü baya tabi zirzopluktu gene olmaması lazım sonra millet dalgasını falanda yaptı baya ama tabi asla kimse bu dersin hocası olarak değil beni koridorda gördünde derste falanda hep o söylediğim şeyle seslendi tekrarladıkça...
  7. BENBİLGECANDEDE

Sırt boyun tutulması neden olabilir yaşayanlar burdamı

Bu kaçıncı ani harekete veriyordum ani hareketsiz birden otururkende bu akşam birden oldu yani tüm vücut c harfi gibiyim boyun yana doğru yatırıyor komple kendini çok garip bi şekil alıyorum aslında baya ara ara nadir olan bir şey ama artık canım sıkıldı
  8. BENBİLGECANDEDE

Whatsap gruplara mesaj atamıyorum

Öyle özel sohbette oluyorda grup yollayamıyorum tek tik çıkıyor gitmiyor agalara mesaj bilen varmı
  9. BENBİLGECANDEDE

Okul kantinlerinin para basması

Ben anlamadım okadar kazık fiyatlarki bu millet nasıl alıyor alışveriş yapıyor kapış kapış abi lokma tabağında makarna koyuyorlar 75 lira maliyeti 1 lira neki la o ufacık bardakta çorba 60 lira onunda maliyeti nedirki la içinde kıl kadar kaşar veya sucuk olan tost 80 oda aynı başka yerlerdede...
  10. BENBİLGECANDEDE

Ali koç gitti elim ayağım titriyo

Galiba bayılacam kesinlikle oy çaldı sadettin hıyartosuna nasıl yenilir ali koçun kıymetini bilmedi millet görsünler sadettini zaten ali koçun kapısına dayancak ayaklarına çökecek millet geri dön diye
  11. BENBİLGECANDEDE

Sevgili nasıl yapılır yardım

Yaş 15 liseye gidiyom bu yaşta çocuk böyle şeylerin peşinden ne koşuyor diyebilirsiniz çok haklısınızda ama artık bu işin yaşı okadar düştüki kendimden 4 5 yaş küçük ortaokula giden çocuklar bile çok gördüm yapan şimdide lisede dolu görüyom kıskanıyom neyse ortaokulda hiç kız arkadaş falan...
  12. BENBİLGECANDEDE

Survivor hala izleyenler nasıl olur ya?

Daha demin televizyonda yeni sezon başvuru falan gördüm tvde izleyen biri değilimde masterchef peder bakıyodu şansa neyse daha kaç yıl verecekler bunu yıllar önce modası bitti bence biraz göz gezdirmiştim her gün her dakika kavga kaos kurgunun alasına dönmüş eski sağlam yarışmacılar yerine...
  13. BENBİLGECANDEDE

İnternetteki haberlerin 10da 9unun ölüm olması

Yani her gün yok şu ölmüş yok bu ölmüş ve paylaşılan insanlar ünlü falanda değil babam diyo eskiden biri ölürdü eşi dostu akrabası kolusu komşusu duyardı şimdi benden 1000km uzaktaki hiç tanımadım adamın ölüm haberini alıyorum Allah rahmet eylesinde banane? insanında içten içe canı sıkılmazmı...
  14. BENBİLGECANDEDE

İnternette herkesin yaşı çokmu büyük

Arkadaşlar yaşım 15 söylemeye korkuyorum artık dalga geçiyolar zorbalama buradada başıma geldi başka yerdede anlamadım bu internette oyunda forumlarda orda burda herkesin yaşı çokmu büyük işte buralarda ne arıyonuz bu yaşta falan forum dışı oyunda orda burda devir teknoloji devri bizden...
  15. BENBİLGECANDEDE

İnsanlar çokmu hızlı fırlama bi bakarmısınız?

Ebaya girdim şubeme bakmak için 9um gerçi kaldım 10 olmam lazımda neyse bi tanesi yazmış kaynaşmak için grup kuruldu instasını falan vermiş ekleyin falan buda tabi yeni başlayan biri tekrarda değil neyse yani daha kimse kimseyi tanımıyo görmemiş okul başlamamış sınıftaki kişiler bile tam...
  16. BENBİLGECANDEDE

Sifonu çekiyorum çekiyorum gitmiyo yardım

2 gündür yapışmış sifonu çekiyom çekiyom gitmiyo napcam yardım lütfen
  17. BENBİLGECANDEDE

Motor kullanan varmı sizcede tehlikeli değilmi

Hergün bi çocuk genç ölüyor bu motorların üstünde takır takır haberleri var ölmesede sakat kalıyor real çevremdede örneklerinide çok gördüm arabanın kaportası var motorun kaportası süren kişi dikkatli kullanılsa bi şey olmaz dersiniz belki her şey bi anlık bi tır çıkar önüne dikkatli olsa...
  18. BENBİLGECANDEDE

Hızlı uykuya nasıl dalınır

Uykumda vardı halbuki yattım tam 1 saat bi türlü dalamadım kalktım demin aslında dalıyom ama ara sırada hep oluyo bu sizce nasıl hızlı uykuya dalınır
  19. BENBİLGECANDEDE

Sanaldaki kişiler neden durduk yere engel atar?

Yani normal normal konuşuyorum diyelim arkım biriyle sohbetin ortasında veya sonra tak diye birden engel atıyo ortada hiç bi sebep yokken sizce neden böyle bana çok geldi insanlarla hafif samimi olmaya korkar oldum sonradan hayal kırıklığı olmasın diye gerçi ciddiye aldığım bi yer değil ama...
Geri