Arama sonuçları: *

1. inthememories

İlk Satranç Turnuvam Hakkında Yardım Gerek

17 Yaşındayım. Geçenlerde okulumun bana lisans çıkardığını öğrendim, fakat turnuvaya katılmayı becerememişler. Kendim katılayım dedim araştırmaya başladım. Deneyimli, işi bilen biri varsa ne yapabileceğimi söyleyebilir mi şu noktada. Amacım deneyim kazanmak UKD oluşturmak vb.
  2. inthememories

Bisiklet Vlog Önerisi

17 yaşındayım. Küçüklüğümden beri içerik üretmeye kurgu yapmaya vb. ilgim var. Bisikletle de çok haşır neşir oldum son 2-3 senede. İşte Üsküdar'dan Kartala oradan Bostancı'ya, böyle bir takım uzun metrajlı sürüşlerim de olmuştur. İlk sürüşümde Fenerbahçe Orduevi'nin önünde kaza yapmıştım hatta...
  3. inthememories

Donanım Arşiv'de İkinci El Bölümündeki Fiyatlar Çok Yüksek

Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama ikinci el sekmesinde fiyatlar piyasaya oranla yüksek seyrediyor, pc toplama videosuna istinaden bakmaya yeltendim ama pişman oldum. Letgo-Sahibinden vs. çok daha uygun bu açıdan. Aynı şekilde düşünen, veya farklı şekilde düşünen var mı?
  4. inthememories

Intel Core 5 245K + 4070 Ti sistem toplama tavsiyesi

İyi akşamlar arkadaşlar, yakın gelecekte 2. el bir sistem toplayacağım. Bileşenlere biraz baktım, ilanları da irdeledim. Böyle bir tablo çıktı ortaya. B860 Wi-Fi + 245KF = 14.000 32 GB DDR5 = 12.000/15.000 Gameload onyx 7x12cm = 3.000 850W Gold PSU = 3.000 240mm sıvı soğutma = 1.500 1 TB M.2...
  5. inthememories

İki Bilgisayar Arasında Kaldım,Yardımınıza İhtiyacım Var

İyi akşamlar, 16 yaşındayım, 2 ay önce tüm İstanbul'u gezerek, her bir aksamını teker teker 21000 TL'ye topladığım bilgisayarı, hakkını veremediğimden ötürü yaşadığım nahoş bir duygu yüzünden 1 hafta önce 37000 TL'ye sattım, akabinde bir bilgisayar daha aldım model düşürüp, monitörle geldi...
Geri