Arama sonuçları: *

1. K

Discord Tr Ödeme Kabul Etmiyormu

Arkadaşlar garip bi şekilde benim evimdeki internette garip bi olay var hiçbir yasaklı site uygulama sıkıntı olmuyor bende açılıyor ben discorda girdim şey aliyim dedim hani profile ek bişeyler geliyoya süs animasyonlu falan ama kartı reddediyor her seferinde bütün bilgiler doğru olmasına rağmen...
  2. K

Liseye Geçerken Ne Yapmam Gerek

Arkadaşlar ben ortaokula gidip tercihi yaptım seçtiğim okul 1 ci sıraya yerleşti meslek lisesi şimdi benim o okula gidip kayıt yaptırmam gerekiyormu geminiye sordum gerek yok diyo arkadaşlarım kayıta gerek var diyor ne yapmam gerekiyor ve en son kayıt zamanı ne zman birde şimdi ortaokul...
  3. K

Asus Tuf H1 Kulaklık Kırıldı Çözüm Ne

Video izlerken monitörün yansımasından farkettim kullanımda sorun yok ama kırık kullanmak istemiyorum epoksi ve plastik kaynağı istemiyorum kötü duruyor temu aliexpress falanda kapalı ben bunun dışındaki kasayı nerden alabilirim
  4. K

S23 Ultra Garip Koku

Telefon masada duruyordu 1 2 saatir burnuma garip iğrenç bi koku geliyodu böyle bozuk peynir suyu gibi bi koku telefonun daha önce arka kapağını şeffaf yapmıştım baktım arka kapağa içerde ıslaklık vardı arka kapağı söktüm içerden iğren koku geliyordu flex kabloları kablosuz şarj bobini ve...
  5. K

Lgsye Girerken Ne Yapmam Gerek

Birkaç sorum var ilk olarak benim kalem götürmem gerekmi yoksa bana vereceklermi telefon götürsem okula girerken güvenliğe verebilir miyim saat 9 30 da sınav başlıyor okula saat kaçta gitmem gerek
  6. K

En Fazla 35k Bütçe Var Bana Hazır Kasa Bulabilir Misiniz

Mümkünse 3050 tarzı ekran kartları olmasın akvaryum kasa olursa iyi olur şimdiden teşekkürler
  7. K

S23 Ultra Çok Isınıyor

Öncelikle günaydın arkadaşlar s23 ultra çok ısınıyor ben tiktok bakıyorum mesela bildirim geliyor tepeden paneli çekerken bile kasıyor klevyede kasıyor tiktokta normal izlerken kasıyor instagramda kasıyor hani oyun oynamıyorum bu kadar ısınmasının sebebğ ne telefon kendi performansını neden...
  8. K

İnstagram Bot Sorunu

Biri hesabıma bot basmış kim bastı bilmiyorum 4 bin bot takipçi var bot olarak ben bunları elimde çıkarmaya kalksam acayip uğraşırım nası kolayca bunları silebilirim
  9. K

Kavga nasıl edilir taktik lağzım

Okulda biri kavgaya çağırdı bayada laf etti altındak kalmamam gerek kavga etmek istiyorum ama bi yandanda korkuyorum daha önce hiç yumruklu kavga yapmadım ve yumruk atmadığım içinde korkuyorum yumruk atmaktan nasıl kendimi alıştırabilirim yarın kavga etmem gerek
  10. K

Bilgisayar son zamanlarda çok yavaş

Bilgisayarım son zamanlarda çok yavaşladı formatla belki düzelir bilmiyorum mesela bi sekmeye tıklıyorum bazen 10sn bile sürüyor yüklemesi veya windows açılıyor böyle 2 3 saniye siyah ekranda kalıyor ondan sonra falan ekran geliyor ve hissediliyor genel olarak çok yüksek miktarda bi yavaşlama...
  11. K

Sizce Fırat Özmen Kurgumu

Youtube da gezinirken karşıma fırat özmen diye biri çıktı videoları çok absürt bana çok fazla kurgu gibi geldi ama videoların yorumlarına bakıyorum sanki hiç kurgu değilmiş gibi yorumlar var ama adım gibi kurgu olduğuna eminim sizce kurgumu
  12. K

S23 ultra ekran değişim servis önerisi

S23 ultra ekranı kırıldı bana servis önerir misiniz gerçekten işini iyi yapan bi servis ama sıvı ve toza dayanıklılık bandı takan kameralara toz engelleyici takan falan işini hakkıyla yapan telefoncu lağzım
  13. K

Asker olmak için ne gereli

şimdi derslerim berbat hani okumak için sırf lise mezunu olmak için bi liseye gidicem mezun olduktan sonra asker olmak istiyorum bildiğim kadarıyla belirli bi rütbeye kadar yükseliyoruz üniversite okumazsak şimdi msü sınavına girmeden askere gidebilir miyim er olarak falan
  14. K

Tr 12 vs yd 13 pro max

Yd s25 ultra 8 ay kullanıma açık kalan 4 ay için telefon arıyorum tr 12 mi alayım yoksa yd 13 pro max mi
  15. K

İphone 12 tr vs 13 pro max yd

Şimdi s25 ultra alıcam yada s24 ultra yurt dışı 8 ay açık kalan 4 ayda yan telefon lağzım bana hem samsunga wifi sağlayacak hemde smslere aramalara bakıcam her samsung kapandığı zaman kalan 4 ayda şimdi iphone 13 pro max alsam kalan 4 ay kullansam bi dahaki ay açlılacka zaten diğer ay tekrar 4...
  16. K

S25 fe ile s24 ultra takası

Bende s25 fe var s23 ultra ile takas yapiyimmi diye konu açtım herkes s24 ultra ile takas yap s23 ultra eskidi dedi bende s24 ultra ile takas sordum genel olarak ortalama eklemem gereken miktarın 20k üstü olması absürt geldi s23 ultrayada ortalama 9 10k istediler ama banada artık s23 ultraya ek...
  17. K

S25 fe verip s23 ultra alınır mı?

Ben daha yeni 2 el 3 aylık falan s25 fe aldım telefon güzel ama kamerası parmak izi berbat s23 ultra ile takas yapsam temizini bulsam sizce mantıklı olurmu
  18. K

S25 fe parmak izi yavaş

S25 fe aldım yeni ama aldıktan sonra pişman oldum acaba s23 ultra mı alsaydım s24 mü alsaydım daha iyi olurdu bilemedim sizce dahamı iyi olurdu hem sorum bu şimdi ana soruya geçelim s25 fe de ultrasonic parmak izi okuyucu yok optik var optik parmak izide çok yavaş okuyor bunun için ne gibi bir...
  19. K

Ajazz 159p mouse takılıyor

mouse u alalı tahmini 1 2 yıl oldu tam emin değilim ama uzun süre oldu baya mouse u ilk aldığım zaman arada böyle takılma cart curt yapıyordu ama çok nadiren ve azdı hemen 1 saniye olmadan geçiyordu ama şu son zamanlarda cs valo oynarken özellikle çok sinirimi bozuyor bazen 3 4 saniyeye kadar...
  20. K

Sapphıre rx580 fanlar full hız dönüyor

Sahhıre rx580 ekran kartım var geçen fanları çalışmıyordu kontrol ettim fanın kablosu gergin duruğu için gevşeyip çıkmış kabloyu geri taktım ama şuan bütün programları denememe rağmen fanlar full hızda uçak motoru gibi çalışıyor asla hiçbir program ile yavaşlamıyor fanlar rpm değeri okunuyor ama...
Geri