Arama sonuçları: *

1. K

S23 ultra ekran değişim servis önerisi

S23 ultra ekranı kırıldı bana servis önerir misiniz gerçekten işini iyi yapan bi servis ama sıvı ve toza dayanıklılık bandı takan kameralara toz engelleyici takan falan işini hakkıyla yapan telefoncu lağzım
  2. K

Asker olmak için ne gereli

şimdi derslerim berbat hani okumak için sırf lise mezunu olmak için bi liseye gidicem mezun olduktan sonra asker olmak istiyorum bildiğim kadarıyla belirli bi rütbeye kadar yükseliyoruz üniversite okumazsak şimdi msü sınavına girmeden askere gidebilir miyim er olarak falan
  3. K

Tr 12 vs yd 13 pro max

Yd s25 ultra 8 ay kullanıma açık kalan 4 ay için telefon arıyorum tr 12 mi alayım yoksa yd 13 pro max mi
  4. K

İphone 12 tr vs 13 pro max yd

Şimdi s25 ultra alıcam yada s24 ultra yurt dışı 8 ay açık kalan 4 ayda yan telefon lağzım bana hem samsunga wifi sağlayacak hemde smslere aramalara bakıcam her samsung kapandığı zaman kalan 4 ayda şimdi iphone 13 pro max alsam kalan 4 ay kullansam bi dahaki ay açlılacka zaten diğer ay tekrar 4...
  5. K

S25 fe ile s24 ultra takası

Bende s25 fe var s23 ultra ile takas yapiyimmi diye konu açtım herkes s24 ultra ile takas yap s23 ultra eskidi dedi bende s24 ultra ile takas sordum genel olarak ortalama eklemem gereken miktarın 20k üstü olması absürt geldi s23 ultrayada ortalama 9 10k istediler ama banada artık s23 ultraya ek...
  6. K

S25 fe verip s23 ultra alınır mı?

Ben daha yeni 2 el 3 aylık falan s25 fe aldım telefon güzel ama kamerası parmak izi berbat s23 ultra ile takas yapsam temizini bulsam sizce mantıklı olurmu
  7. K

S25 fe parmak izi yavaş

S25 fe aldım yeni ama aldıktan sonra pişman oldum acaba s23 ultra mı alsaydım s24 mü alsaydım daha iyi olurdu bilemedim sizce dahamı iyi olurdu hem sorum bu şimdi ana soruya geçelim s25 fe de ultrasonic parmak izi okuyucu yok optik var optik parmak izide çok yavaş okuyor bunun için ne gibi bir...
  8. K

Ajazz 159p mouse takılıyor

mouse u alalı tahmini 1 2 yıl oldu tam emin değilim ama uzun süre oldu baya mouse u ilk aldığım zaman arada böyle takılma cart curt yapıyordu ama çok nadiren ve azdı hemen 1 saniye olmadan geçiyordu ama şu son zamanlarda cs valo oynarken özellikle çok sinirimi bozuyor bazen 3 4 saniyeye kadar...
  9. K

Sapphıre rx580 fanlar full hız dönüyor

Sahhıre rx580 ekran kartım var geçen fanları çalışmıyordu kontrol ettim fanın kablosu gergin duruğu için gevşeyip çıkmış kabloyu geri taktım ama şuan bütün programları denememe rağmen fanlar full hızda uçak motoru gibi çalışıyor asla hiçbir program ile yavaşlamıyor fanlar rpm değeri okunuyor ama...
  10. K

Yeni hobi edinmek istiyorum

13 yaşındayım bisiklet sürüyorum genelde fr tarzı sürüyorum iyi eğleniyoruz düşe kalka öğreniyoruz geliştiriyorum kendimi ama hepte aynı şey gitmiyor evde bilgisayar bakıyorum sıkılıyorum bu sefer futbol basketbol voleybol hendbol kısaca top olan sporlarda benlik değil hobi olarak lego...
  11. K

S25 mi almalıyım İphone 15 mi

Merhaba arkadaşlar ben uzun yıllar iphone 12 kullandım telefon artık bozuldu ve 2 el bir samsung s25 buldum ama uzun yıllar iphone kullandıktan sonra samsungada geçmek zor olacak gibi geliyor diğer seçenekte sıfır iphone 15 şimdi şöyle iphone 17 ile s25 kıyaslanır normalde biliyorum ama bütçem...
  12. K

Monsgreek fun 60 max ışıkları yanmıyor

Ekran kartımı sattım yaklaşık 2 hafta sonra yenisini aldım bu sürede pc yi hiç kullanmadım ekran kartını takıp sistemi çalıştırdığımda klevyenin rgb si hiçbir şekilde çalışmıyordu ve kablosuz moda geçip fn space yapınca normalde esc tuşunda bi şarj ışığı yanması gerek kırmızı yeşil gibi kablolu...
  13. K

Bu numara sizide aradımı dolandırıcmı

Böyle bir numara beni aradı etiketlerine tıklayınca elektrkçi falan yazıyo kimisi çok samimi geldi etiketleirn kimisi dolandırıcı gibi sizide aradımı dolandırıcmı bu
  14. K

🔥İndirim Epic games %75 e varan indirimler.

[H3 id='Red+Dead+Redemption+2']Red Dead Redemption 2[/H3] -%75 ₺2.299* ₺574,75 İndirim 18.09.2025 saat 18:00'da bitiyor. [H3 id='The+Last+of+Us+Part+I']The Last of Us™ Part I[/H3] -%50 ₺1.099* ₺549,50 İndirim 18.09.2025 saat 18:00'da bitiyor. [H3 id='Grand+Theft+Auto+V+Enhanced']Grand Theft...
  15. K

Santa cruz nomand 4s kadro almak mı direk bisiklet almak mı

santa cruz nomand 4s 2020 kadarosu buldum kırık yerin fotoğrafı var buraya kaynak yapsam tutar mı acaba yoksa sizce direk 25k ya 2 el Bianchi M0011 FS mi alayım hiçbir sorunu yok fiyatı 25k kadronun fiyatı 20k
  16. K

Kaynaklı kadro alınır mı?

Arkadaşlar Santa Cruz Nomad 4 S 27.5 'KADRO kadro buldum sahibdnen üzerinden fiyatı 20k tam arka kaliper kısmında kaynak var bu kaynak olmadan önceki fotoğrafıymış 60 kilo olduğum için kaynağın patlamayacağını düşünüyorum aliminyum kadro alınır mı? sizce
  17. K

Hassans pro 7 göbek sokma mil uyumulu

fotoğraflarda freehub kısmı var göbeğin ama ön göbeğin mil takılan yerdeki plastik sökülünce mor göbekğin ucunda hani plastik parça vara 2 uçta işte onları sökünce sokma mil uyumlu oluyo galiba ölçtüm muhtemelen 15x100 sokma mil uyumlu ama rulman açık kalıyor o plastiği sökünce nasıl yaparım...
  18. K

güvenilir mi? alınır mı?

bu videoyu gördüm acaba bu satıcı güvenilir mi? bana dolandırıcı gibi geldi ama bilemedim sizede soriyim sedim diğer videolarına bakınca baya dolandırıcı gibi geldi ama acaba hanbi ucuz gibi gösterip 3 taksit falanmı diyorlar bilemedim bi incelermisiniz sayfayı
  19. K

Cross motormu enduro bisikletmi

son zamanlarda enduro bisiklete merak sardım ama enduro motorda istiyorum aslında aklımda ilk enduro bisiklet vardı sonradan aklıma cross motorda takıldı ne yapsam bilemedim bisiklette çok istiyorum ama bütçem 2 sinden birine yetiyor sizce hangisini alayım cross motor alırsam ktm nin motorları...
  20. K

Gaming gen tr iade süreci

ben ürünümü iade etmek için bi kod aldım anlaşmalı kargo kodu hangi kargo olduğunu sormayı unuttum gaming gen tr iade sürecinde hangi kargo ile çalışıyor galiba yurt içiydi ama tam bilmiyorum
Geri