Arama sonuçları: *

• Users: zPastwL
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. zPastwL

Jack Girişli Kaliteli Hoparlör Önerisi

Dostlar bütçe şuan yok ama tahimini 2-3k civarı ses kartına jack ile takabileceğim veya mtrack solo ses kartının arkasında 2 tane adını bilmediğim kırmızı beyaz eski televizyon kablo girişi var ondan olur veya jack olur fark etmez gitar çalıyorum müzik dinliyorum çoğunlukla harici film izliyorum...
  2. zPastwL

18 Olduktan Sonra Neler Yapılır

Dostlar 18. yaşıma an itibariyle girdim ve banka hesabı vs ne açmalıyım hali hazırda stajlardan uzun zamandır kullanmadığım iş bankası ve hali hazırda kullandığım temassız olmayan ziraat bankası hesabım var en para çok duyduğum için şuan onu açıyorum açmalı mıyım neler yapacağım en ufak fikrim...
  3. zPastwL

4k'e Kadar Gamepad Önerisi

Dostlar selam mesaj olarak kalması yerine konu açarak genel bir yorum almak istiyorum ilk çıktığı zaman 800'e düşen ve bisikleti kapıp uçarak atmye gidip parayı yükleyip aynı yerde stok kontrolu yaparken 800 lira yerine 1000 küsüre almış olduğum gamepower force rgb gamepad arkadaşın eline...
  4. zPastwL

120x60-70cm Masa Önerisi

Dostlar selam ilk ve tek çalışma masam bir spotçudan alınan kitaplıklı zoko melody x kasa masaya sıfıra sıfır uyan bir masam var tabi kitaplığı söktüm ve odanın bir duvarında kullanılmaya devam ediliyor hala fakat artık hem masa sallanıyor hem yeni ve rahat bir masa almak istiyorum mümkünse...
  5. zPastwL

Üniversite Planlama Konusu Hk.

Dostlar Selam, Öncelikle benim durum biraz karışık. Üniversite için ekte ki sıralamayı yaptık hocamla fakat planım buradan herhangi bir yere girip dondurmak ardından 1 sene çalışıp, Polonya'da üniversiteye gideceğim. Burada hala öğrenci gözükmek için tercih yaptım. Planım, Varşova Teknoloji...
  6. zPastwL

Yardım Marvel Spider-Man 2 Akıcı Kaliteli Grafik Ayarı

Dostlar selam 3060ti 8gb r5 5500 32gb ram setup var en akıcı ve en kaliteli görüntüyü nasıl elde ederim şuan ki ayarlar ektedir bir şeyler deniyorum ama hem kasmadan hem güzel görüntü alma işini yapamıyorum low ayarda bile zaman zaman kasıyor ne yapmam lazım
  7. zPastwL

Çözüldü✓ Steelseries Aerox 3 Wireless Makro Tuş Takılması

Dostlar selam mousenin yanda bulunan önceki sonraki siteye dönme tuşu mu denir bilmiyorum geri alma tuşu takılı kalıyor basıyorum makro açmış gibi o tuşu takılı kalıyor basılı da değil spam atıyor tuş kronik bir arızamı mousedan bir sorun mudur garantisi hala devam ediyor 1 aya bitecek...
  8. zPastwL

Yardım Steam Dışı Oyun Yönetici Olarak Çalıştırtma

Dostlar selam oyunindirvipten forza 6 indirdim fakat gamepad algılamıyor o yüzden steame ekledim ordan girince algılıyordu fitgirlden indirdiğimde fakat onda hata oldu diye silip burdan indirmiştim ama buda admin olarak açmadığı için oyunu başlat dediğimde ekran geliyor ama oyundan atıyor...
  9. zPastwL

Kamp Yeri / Malzemeleri Önerisi

Dostlar selamlar malum 1 ay kaldı 18 olmaya ehliyeti alıp arkadaşla 1 hafta kamp yapalım istiyoruz fakat yangın muhabbetleri nedeniyle ormanlar yasak alanda o orman ben ise deniz istiyorum ikimizin ortak isteği olarak deniz kenarında bir ormanı olan bir yer varmıdır kamp yapılabilir plan eylül...
  10. zPastwL

*Taksitli* 20.000₺ Civarı Kamera Öncelikli Telefon Önerisi

Dostlar selamlar yakın zamanda telefonumu değişeceğim ve kamerasının iyi olması dışı samsung olması önceliğim poco gibi markalara karşı önyargım var o yüzden bilindik klasik samsung almayı düşünüyorum neler önerirsiniz sabahtan akşama kadar reels kaydırıp sokakta gördüğüm sabah/akşam şeylerin...
  11. zPastwL

Video Oynatıcı Donma Sorunu Nasıl Çözülür?

Dostlar selamlar https://www.fullhdfilmizle.mom/freddynin-pizza-dukkaninda-bes-gece-2-2025-izle-1/ üzerinden bu filmi izliyordum sorunsuz giden 1 saat 13 dakikanın ardından video oynatıcı dondu ve geri gelmiyor gizli sekme işlemiyor sıkılıp prime video üzerinden dizime devam ederken orda da aynı...
  12. zPastwL

Yumuşak Tabanlı Ayakkabı Önerisi

Selamlar daha geçen sene ekimde Adidas Cloudfoam comfy satın almıştım ve tabanı nasıl olduğu bilinmez bir şekilde delindiği için ayağımı acıtıyor fakat ayakkabıdan memnundum yine o tarz yumuşak tabanlı rahat uzun yürüyüşler uzun ayakta kalmalarda rahat olacak neler önerirsiniz bütçe 2-3k civarı
  13. zPastwL

18 Yaş Deneyimsiz İş Önerileri

Dostlar selam malum lise bitti üniversite yolu gözüktü planım polonyaya gitmek ama önce burada İzmirde bir işte çalışıp olabildiğince para kazanmak ki her konuda deneyimsiz ve her konuda deneyim sahibi olma potansiyelim var ki daha düne kadar uçak sürmesini bilmeyen ben 550 saat msfs oynayarak...
  14. zPastwL

Sıfırdan B2 Fransızca Öğrenme

Selamlar ingilizce b2-c1 yazın veya direkt yaşama-okuma için fransaya teyzemlerin yanına gitmeyi planlıyorum fiyat farketmeksizin en iyi şekilde nereden öğrenebilirim online/izmir içi yüz yüze kurs farketmiyor sadece kaliteli bir eğitim olsun ve mümkünse en geç 1 yıla kadar b2 olmak istiyorum
  15. zPastwL

Uygun Fiyatlı Yüksek Performanslı Tavan Vantilatörü Önerisi

Dostlar hem benim hem kardeşimin odaya alacağız benim oda da normal vantilatör takınca gücünü açınca ses kartı gidiyor hoparlör cızırtı yapıp gidiyor vs tavan vantilatörü arıyoruz odayı serinletsin yeterli benim için 4-5k bandında olsa yeterli
  16. zPastwL

Ekran Kartı veya Ram Kaynaklı Bilgisayar Açılmama Hatası

Dostlar selamlar arkadaşın pc de ram veya ekran kartında bir arıza var geçen gün 10dk açılmadı pc ssd ölü zaten en ufak indirmede donuyor 3 uzun bip ve 2 uzun 1 kısa bip sesleri verdi şu zamana kadar sorun nedir ne yapılması gerek
  17. zPastwL

Yardım Rx5500xt Termal Ped Önerisi

Selamlar arkadaşın çok yıllık 5500xt kartı var ve temizleyip termal ped değişimi yapacağız ne önerirsiniz mümkün olduğunca uygun fiyata
  18. zPastwL

Havit Gamenote Gk63 Pro Alınır mı

Havit Gamenote GK63 Pro modelini almayı düşünüyorum alınır mı anlık 1800 var kartta
  19. zPastwL

Günlük Film Dozu #5 : All Quiet On The Western Front (2022)

Genç bir askerin 1. Dünya Savaşı'nda Almanya'nın Fransa'ya olan savaşında batı yakasında geçen korku ve vahşet dolu geçen hikayesidir. Film bir askerin savaşta hayatını kaybetmesinin ardından ve o dahil diğer tüm şehitlerin bedenlerinin gömüldüğü kan, çamur, toprak lekeleriyle kirlenmiş...
  20. zPastwL

Kernel-Power Hatası Bilgisayar Sürekli Kapanıyor

Az önce yine olan bir durum söz konusu gemini elektrik ile alakalı diyor oda da 6lı brennenstchull 5 metrelik prize takılı 2 monitör 1 kasa 650w psu ve bir 2+1 minton hoparlör var ayrıyeten eski bir küçük masaüstü vantilatör takılı vantilatör takılıyken kapanmalar arttı son zamanlarda ayrıca çok...
Geri