Arama sonuçları: *

• Users: zPastwL
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. zPastwL

Günlük Film Önerisi : A Man Called Ove (2015)

Film bir Baltık ülkesi olan İsveç yapımı, 30 Eylül 2016'da Amerika da vizyona giren Komedi, Dram ve Romantik bir film. Hikayemizin ana karakteri olan Ove, karısını kaybetmiş sinirli, aksi ve bir sitede yaşayan yalnız bir ihtiyardır. Bir gün intihar etmek için hazırlandığında karşı...
  2. zPastwL

1000-2000 TL Saat Önerisi

Selamlar genel olarak koyu renk giyiniyorum ve uyumlu olması pekte umurumda değil açıkçası ama şöyle maksimum 2000- 2400 üstüne çıkmayacak deri kordonlu saat önerir misiniz akıllı olur klasik olur fark etmiyor su geçirmemesi tercihimdir elimi yıkarken özellikle çıkarmak istemem ve denizde...
  3. zPastwL

60.000₺-80.000₺ Yurtdışı Seyahati Önerisi

Selamlar gemini ile ufak münakaşa sonucu Sky-Watcher Heritage 150P Flextube teleskopunu alma kararına vardım yazın bir işe girip minimum asgari ücret ile çalışacağımı varsayaraktan 60.000₺ gibi bir bütçe elde etmiş olacağım (ağustosta 18 olacağım eğer işe girişimi kabul ederlerse temmuzda işe...
  4. zPastwL

1500₺ Ve Aşağısı Müzik İçin Iem Kulaklık Önerisi

Başlıkta belirttiğim gibi daha önce shein indiriminden kz dawn modelinden yararlandım iyi dayanıyordu güzel bir kulaklıktı kullanımı kolay rahat ve asla terletmezdi geçtiğimiz aylarda kendisi sol kulaktan rahmetli olunca bende tek kulak dinlemek yerine hiç dinlememeyi tercih edip eski usul...
  5. zPastwL

Film Sitesi Oynatıcı Çalışmıyor

Dostlar selamlar hdfilmizle.now sitesinden ben 10 izliyorum arkadaşım rahatça giriyor ben girince oynatıcı çalışmıyor dizilerde ise oynatıcı ile sezonlar değişmiyor bölüm değişiyor fakat sezon 2 ye basıyorum yukarıda linkte değişiyor sitede değişmiyor evde ki her cihazda denedim hiç girmediğim...
  6. zPastwL

Kamera Ağırlıklı Telefon Önerileri

Dostlar selamlar, 20-30k civarında, kamera ağırlıklı bir telefon arıyorum. Fotoğraf çekmeyi seviyorum ve kaliteli fotoğraflar çekmek istiyorum. 4 senelik kaçak Redmi Note 10S’ten kurtulmanın vakti geldi diye düşünüyorum. Telefon bir ara tam 32 dakika boyunca kapanıp açıldı. Güç tuşu dokunmatiğe...
  7. zPastwL

Kamp malzeme önerileri

Dostlar ekipçe kamp yapacağız mezuniyet öncesi şöyle uygun fiyata işimize yarayacak itemler önerebilir misiniz? ya (şu kemer kesebilen ışıklı çakmaklı aleti var harici ne lazım olur)
  8. zPastwL

Ferah parfüm önerisi

Dostlar selam uzun zamandır bargello kullanıyordum babamın caldion parfümünü bir kere kullanayım dedim o günde 2 kız parfümümü beğenmişti ufak bi mutluluk oluştu açıkçası çok anlamam bu konulardan kötü kokmasın uzun süre dayansın öyle 3-5k verecek güç yok maksimum 500-700 üstü imkansız neler...
  9. zPastwL

Epic Games Fortnite Kullanılamıyor hatası

Dostlar uzun zamandır fortnite oynamıyordum girdiğim zamanlar asla client üzerinden giremiyordum sunucu kullanılamıyor hatası vardı masaüstü ikonundan giriyordum hep sorun yoktu bi ara bıraktık tekrar gireyim dedim geçen hafta sorun yoktu geçen gün girdiğimde ise bağlanılamadı yeniden başlat...
  10. zPastwL

Durduk yere PC Run Out hatası

Dostlar selamlar bir süredir sürekli boş yere pc run out hatası alıyorum olay görüntüleyicisinden baktığım üzere görseli aşağıya bırakıyorum sebebi ne olabilir ?
  11. zPastwL

Doğum günü hediye önersi

Dostlar annemin doğum günü yaklaşıyor ve ne isteyebileceği hakkında kararsızım sizlerden fikir almak istiyorum neler önerirsiniz çok pahalıya kaçmadan
  12. zPastwL

QCY H3S - H3 Pro farkları nelerdir. Hangisi alınır ?

Dostlar soundcore q10i kullanıyorum yaklaşık 2 yıldır kardeşim el koyduğu için farklı bir kulaklığa geçmek istiyorum h3 şarjının uzun gittiğini gördüm ve ucuz bir alternatif olduğu için tercih etmeyi düşünüyorum hangi modeli daha iyidir sadece müzik için kullanacağım mikrofon pek önemli değil...
  13. zPastwL

Yine Yeni Bir Bip Sesi Sorunu

Dostlar uzatmadan söylüyorum pc şuan yükte değil amplitube 5 açık gitar çalıyorum yarasa sesi gibi bipleyip duruyor çok kısık sesle sebebi nedir
  14. zPastwL

6000₺ Teleskop Önerisi

Selamlar öncelikle İzmirin göbeğinde yaşıyorum karşım körfez ve canım sıkıldıkça balkona çıkıp veya çatıya çıkıp gözlem yapmak istiyorum en büyük engelim ise kısıtlı bütçe neler önerirsiniz (Not. Balkonda sadece kuzey ve doğuya bakabiliyorum batı tarafında apartman var harici güneye kısıtlı...
  15. zPastwL

Mavi Ekran En ufak olayda Pc Run Out hatası

Dostlar bayadır böyle küçük problemlerden mesela az önce pubg açtım tak hata verdi kapandı açıldı bu seferde voicemeter banana kuruluydu onu kapatayım dedim yine aynı hata kafayı yediricek bana problem ne olabilir 32gb ramim var boşta 10-12gb falan kullanıyor anlamadım bende harici 35gb boş...
  16. zPastwL

Gta 5 Görüntü Kayması Oluyo Ne Yapmam Lazım!

Dostlar selamlar videoda bariz şekilde gözüken aracın alt kısmında özellikle siyah yollarda çok belirgin olan görüntü kaymasının sebebi nedir nasıl düzeltebilirim NOT: VSYNC KAPALIYDI AÇTIM HALA AYNI DURUM
  17. zPastwL

Retro oyunları pc den oynayabileceğim app/site

Dostlar felaket şekilde doom street fighter hoşuma gitti yada mortal kombat bu tarz tüm oyunları oynayabileceğim bir kaynak var mı düzgünce doom 64 girdim mesela takıldım bir türlü ne yapacağımı bulamadım o yüzden gamepad ile uyumlu olması lazım klavye ilede olurda yön tuşları için fn basmak...
  18. zPastwL

HAVA TEMİZLEYİCİ ÖNERİSİ

DOSTLAR CAPS İÇİN ÖZÜR DİLERİM FAKAT KLAVYEM BOZULDU SADECE SHİFT TUŞUNA BASARKEN ( IOPĞÜLİ;Ç: ) BUNLAR ÇALIŞIYOR AKSİ TAKDİRDE YAZI YAZAMIYORUM ÇÖZECEĞİM SORUMA GELECEK OLURSAK 7 m2 ODAM VAR VE ODAMA HAVA TEMİZLEYİCİ ALMAK İSTİYORUM XIAOMI SMART AIR 4 COMPACT GÖZÜME ÇARPTI BÜTÇEM KISITLI...
  19. zPastwL

Marvel çizgi romanları nereden başlanır

Hocamlar selamlar arkadaşla marvel evrenine baya bir ilgimiz var ve çizgi roman almak istiyoruz ilk nerden başlamamız lazım sırayla ilerleyeceğiz
  20. zPastwL

YouTube Müzik İnternet Problemi

Dostlar selam telefonda wifi/mobil veri youtube/music sorunsuz çalışırken bilgisayarda dün sahurdan bu yana internet problemi yaşıyorum şarkı açamıyorum internet yok resmen aynı şekilde youtubede de bu durum söz konusu ki bu sorun hiç yaşamamıştım vpn vs kullanmıyorum uzun zamandır goodbye dpi...
Geri