Arama sonuçları: *

• Users: Crash1907
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Çözüldü✓ M2 SSD Ye Soğutucu Alınır mı ?

Merhaba, m2 ssd ye soğutucu almayı düşünüyorum, sizce almalimiyim?
  2. C

Coil Whine Ekran Kartı Garanti Süreci

Merhaba, geçen sene sinerjiden aldığım asrock rx6750 xt 12 gb ekran kartı geçenlerde cw sesi çıkarmaya başladı ve bende dün Boğaziçi bilgisayara grantiye yolladim sizce değişim yapılır mı? Yapılmazsa ve bana ger gonderirlerse ben tekrardan ısrarcı olup onlara göndermelimiyim?
  3. C

Coil Whine Garanti Kapsamına Girer mi

Merhaba, ekran kartından cw var ve bu garanti kapsamına girer mi ?
  4. C

Kasadan Cızt Sesi Geliyor

Merhaba 9 aydır pc kullanmıyordum onceden bu ses varmiydi hatırlamıyorum geçen hafta macun fln değiştim temizligini yaptım ve kulanmaya başladım ama bazen durup dururken cizt diye ses geliyor 1 2 dk sonrs duruyor bakıyorum bir sure sonra yine geliyor neden olabilir ?
  5. C

Çözüldü✓ Bedava Win 11 Etkinleştirmek Sorun Yaratır mı ?

Merhaba bedavaya win 11 pro keyler oluyor ya da trenyoldda fln 40 tl lik keyler oluyor sizce onları alırsam sıkıntı çıkar mı ?
  6. C

Çözüldü✓ Pc De Görüntü Gelmiyor

8 aydır pcyi açmıyordum ve dun temizleyip bugün kurdum ve ekran gelmiyor yardım edermisiniz?
  7. C

Mx 6 Nı Kıvamı Neden Çok Kalın

Mx 6 termal macun aldim ve bugün elime ulaştı ama nedense kıvamı çok kalın normal mi ?
  8. C

Rgb Şerit Led Önerisi?

500 tl gibi bir bütçem var ve masam için rgb ve beyaz renk olan led arıyorum öneriniz var mu ?
  9. C

Termal Macun Önerisi?

Öncelikle merhabalar, ya en son ne zaman değiştim bilmiyorum 1 yilda olabilir 2 de olabilir 9 aydır pc yi kullanmıyorum ve sizfe degismem lazım mı? Değiştirmem gerekiyorsa ki bence gerekiyor oneri pahalı olmayan macun oneririmisiniz?
  10. C

Çözüldü✓ Monitör Kolu Tavsiyesi

Öncelik merhabalar, monitör kolu almayı düşünüyorum çoğu kişinin nb f80 önerdi sizce iyi mi yoksa sizin önerdiğiniz var mi 1300 tl civarında. Birde monitörün modeli MSI G2412F uyumlu mu, yardımcı olurmusunuz?
  11. C

Mouse Padd Önerisii.

Öncelikle merhabalar, mouse padin kalitesi fln fark eder mi bilmiyorum iyiylen kötü arasında ne fark var mesela onu merak ettim. 800tl fln bütçem var ne önerirsiniz ? Beyaz olursa iyi olur.
  12. C

Çözüldü✓ Kulaklık Konusunda Yardımcı Olur Musunuz

Öncelikle merhaba, Atk mercury 1 kulaklığım bundan kaç ay önce kulaklığım kırılmıştı kafa bandı kısmı bende geçenlerde garantiye yolladım ve sonuçlandı bugün bana iade ya da değişim olarak 2 seçenek sundular. Yani bu modelde sanırım kronik sorun mu var anlayamadım kafa bandi çatlıyor...
  13. C

Çözüldü✓ Kulaklık Tamiri ve Garanti Durumu

Öncelikle merhabalar, 1 yil önce wraithten atk mercury 1 aldım ve kaç ay önce kulaklığı kullanırken masaya koymak istedim ve yere düştüğü gibi kırıldı bende öyle köşeye attım. Bunu tamir edebilirmiyim ya da garantiye gonderirsen herhangi bir şey yaparlar mi? Yardim e
  14. C

Memo cx15 klipsi çıkmama sorunu.

Öncelikle merhaba, bugün memo CX15 aldım ve klispleri taktım. 1 tane klipsin gevsek olduğu görünce çıkarıp takmak istedim belki düzelir diye saatlerce denedim olmadi. YouTube'dan videolara baktım orada da gostermemişler tam olarak nasıl çıkarılacağını. Aksam tekrar denedim gevşek olan kısmı sans...
  15. C

Tablet küçük parmak hareketlerini algılamama

Merhaba geçen aylarda Huawei matepade 11.5 2025 aldım. Geçenlerde pubg yükleyip denemek istedim ve oynadığımda küçük parmak hareketlerini algılamama sorununu fark ettim sizde neden olabilir?
  16. C

Oyundayken ekrana dokunmatiği sorunu.

Öncelikle merhaba bundan 2 ay önce Huawei matepade 11.5 2025 aldım ve gecenlerde pubg indirim oynamak istedim normalde telefonds oynuyorum ama tablette denemek istedim. İndirdim dürbün açtığımda parmağımı milimetrik oynatinca algilamiyor saga sola dönmüyor biraz daha fazla harkeet ettirmem lazım...
  17. C

Yks için tablet önerisi .

Pdf için ve video izlemek için önerdiğiniz tablet var mı? İçinde kalem olursa iyi olur. Bütçem 12000 k civarı
  18. C

Çözüldü✓ Keytweak ile nasıl tuş ataması yapılır

merhaba kalvye aldım ve %60 olduğu için esc ye basınca " işareti oluyor mecburen fn tuşuna aynanda basmam lazım o yüzden bende de direk esc ye basınca esc işlmevi görmesi için atama yapmak istiyorum ama nasıl yapcam bilmiyorum yt de bununla alakalı video bulamadım. yarımcı olurmusunuz ?
  19. C

Klavye tuş ataması nasıl yapılır

merhaba %60 klavye aldım ve esc tuşu için fn + esc ye basmam lazım ve bende direk esc ye bastığımda esc işlevini görmesini istiyorum nasıl yapablirim
  20. C

Amd driverinde cpu sıcaklık gözüküyor

merhaba eskiden cpu sıcaklığı gözüküyordu ama şu an yok. sadece kullanım var
Geri