Arama sonuçları: *

• Users: Crash1907
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Çözüldü✓ Bu ARGB Kontrolcüsü Nasıl Sizce

Anakartimda argb yok diye kontrolxu lazim https://www.gaming.gen.tr/urun/570948/thermalright-fan-argb-hub-controller-rev-a-3-pinli-argb-fan-coklayici/ bu ürün nasıl acaba fazla bütçem yok. Sıvı soğutucu için alacam.
  2. C

2k Civarında Sıvı Soğutucu Önerisini

2k civarinda önerdiğiniz 240 mm sıvı soğutucu öneriniz var mi ?
  3. C

Çözüldü✓ Kasam İçin Fan Önerir Misiniz?

Merhaba kasamın ust kismina fan almayı düşünüyorum fp ve rgb olursa iyi olur. Kasa: powerboster VK-P3305B Anakart: ASUS PRIME B450M-A II
  4. C

Çözüldü✓ 5600 İçin Sıvı Soğutma

Merhaba, şu an tek canlı kule tipi var ama hem gösteriş açısından hem de biraz daha iyi olur diye 2300 tl bandinda sıvı soğutma onerirmisinix ?
  5. C

23 K Ekran Kartı Önerisi

Merhaba, 23 k civarında bir bütçeye ekran kartı öneriniz var mi? İşlemci r5 5600
  6. C

Ekran Kartı Garanti Sorunu

Merhaba, rx6750 xt ekran kartımda cw sorunu vardı ve bende garantiye yolladım ama bugün raporu yolladılar rapor aşağıda fotoğrafta var. Yani kendileriyle çelismiyorlar mi ? Yani hem 4k da kartı test etmişler normal değil mi herhangi bir ses gelmemesi çünkü fps düşük olur ve cw de fps yuksek...
  7. C

Çözüldü✓ M2 SSD Ye Soğutucu Alınır mı ?

Merhaba, m2 ssd ye soğutucu almayı düşünüyorum, sizce almalimiyim?
  8. C

Coil Whine Ekran Kartı Garanti Süreci

Merhaba, geçen sene sinerjiden aldığım asrock rx6750 xt 12 gb ekran kartı geçenlerde cw sesi çıkarmaya başladı ve bende dün Boğaziçi bilgisayara grantiye yolladim sizce değişim yapılır mı? Yapılmazsa ve bana ger gonderirlerse ben tekrardan ısrarcı olup onlara göndermelimiyim?
  9. C

Coil Whine Garanti Kapsamına Girer mi

Merhaba, ekran kartından cw var ve bu garanti kapsamına girer mi ?
  10. C

Kasadan Cızt Sesi Geliyor

Merhaba 9 aydır pc kullanmıyordum onceden bu ses varmiydi hatırlamıyorum geçen hafta macun fln değiştim temizligini yaptım ve kulanmaya başladım ama bazen durup dururken cizt diye ses geliyor 1 2 dk sonrs duruyor bakıyorum bir sure sonra yine geliyor neden olabilir ?
  11. C

Çözüldü✓ Bedava Win 11 Etkinleştirmek Sorun Yaratır mı ?

Merhaba bedavaya win 11 pro keyler oluyor ya da trenyoldda fln 40 tl lik keyler oluyor sizce onları alırsam sıkıntı çıkar mı ?
  12. C

Çözüldü✓ Pc De Görüntü Gelmiyor

8 aydır pcyi açmıyordum ve dun temizleyip bugün kurdum ve ekran gelmiyor yardım edermisiniz?
  13. C

Mx 6 Nı Kıvamı Neden Çok Kalın

Mx 6 termal macun aldim ve bugün elime ulaştı ama nedense kıvamı çok kalın normal mi ?
  14. C

Rgb Şerit Led Önerisi?

500 tl gibi bir bütçem var ve masam için rgb ve beyaz renk olan led arıyorum öneriniz var mu ?
  15. C

Termal Macun Önerisi?

Öncelikle merhabalar, ya en son ne zaman değiştim bilmiyorum 1 yilda olabilir 2 de olabilir 9 aydır pc yi kullanmıyorum ve sizfe degismem lazım mı? Değiştirmem gerekiyorsa ki bence gerekiyor oneri pahalı olmayan macun oneririmisiniz?
  16. C

Çözüldü✓ Monitör Kolu Tavsiyesi

Öncelik merhabalar, monitör kolu almayı düşünüyorum çoğu kişinin nb f80 önerdi sizce iyi mi yoksa sizin önerdiğiniz var mi 1300 tl civarında. Birde monitörün modeli MSI G2412F uyumlu mu, yardımcı olurmusunuz?
  17. C

Mouse Padd Önerisii.

Öncelikle merhabalar, mouse padin kalitesi fln fark eder mi bilmiyorum iyiylen kötü arasında ne fark var mesela onu merak ettim. 800tl fln bütçem var ne önerirsiniz ? Beyaz olursa iyi olur.
  18. C

Çözüldü✓ Kulaklık Konusunda Yardımcı Olur Musunuz

Öncelikle merhaba, Atk mercury 1 kulaklığım bundan kaç ay önce kulaklığım kırılmıştı kafa bandı kısmı bende geçenlerde garantiye yolladım ve sonuçlandı bugün bana iade ya da değişim olarak 2 seçenek sundular. Yani bu modelde sanırım kronik sorun mu var anlayamadım kafa bandi çatlıyor...
  19. C

Çözüldü✓ Kulaklık Tamiri ve Garanti Durumu

Öncelikle merhabalar, 1 yil önce wraithten atk mercury 1 aldım ve kaç ay önce kulaklığı kullanırken masaya koymak istedim ve yere düştüğü gibi kırıldı bende öyle köşeye attım. Bunu tamir edebilirmiyim ya da garantiye gonderirsen herhangi bir şey yaparlar mi? Yardim e
  20. C

Memo cx15 klipsi çıkmama sorunu.

Öncelikle merhaba, bugün memo CX15 aldım ve klispleri taktım. 1 tane klipsin gevsek olduğu görünce çıkarıp takmak istedim belki düzelir diye saatlerce denedim olmadi. YouTube'dan videolara baktım orada da gostermemişler tam olarak nasıl çıkarılacağını. Aksam tekrar denedim gevşek olan kısmı sans...
Geri