23 K Ekran Kartı Önerisi

Crash1907

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
71
Bütçe
23000
Merhaba, 23 k civarında bir bütçeye ekran kartı öneriniz var mi? İşlemci r5 5600

9060xt

Yok ya şu an rx 6750 xt var elimde onu satip yenisini alacam.
Mevcut kartınıza göre daha iyi elbette ama o kadar masrafa değer mi emin değilim, ben sizin yerinizde olsam birikim yapıp bekler, ilerde ddr5 bir sistem toplardım. Kartınız çok kötü olmayan bir kart çünkü.

9070 ve 5070 kovalayabilirsin.
Onun haricinde geçtiğin kartlar tatmin etmez 6750 kullanıyorsan.

Mevcut kartınıza göre daha iyi elbette ama o kadar masrafa değer mi emin değilim, ben sizin yerinizde olsam birikim yapıp bekler, ilerde ddr5 bir sistem toplardım. Kartınız çok kötü olmayan bir kart çünkü.
bende katılıyorum buna farka degicek gibi hissettirmiyor ileride tum sistemi satar upgrade edersiniz

23bin bütceniz varsa sistemi komple satıp üzerine 23 ekleyip hazır ddr5 bir sistem bulabilirsiniz bence. Asıl farkı ddr5'e geçince hissedersiniz.

9070 ve 5070 kovalayabilirsin.
Onun haricinde geçtiğin kartlar tatmin etmez 6750 kullanıyorsan.
Hocam vallah bilmiyorum ya cw sorunu var bugün garantisen feri gönderdiler sikinti yok diye o yuzden dedim sence ne yapsam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

23bin bütceniz varsa sistemi komple satıp üzerine 23 ekleyip hazır ddr5 bir sistem bulabilirsiniz bence. Asıl farkı ddr5'e geçince hissedersiniz.
Hocan satmasina satariz da kim alacak cok uzunluğu sürer alınması oyle düşünüyorum

Hocam vallah bilmiyorum ya cw sorunu var bugün garantisen feri gönderdiler sikinti yok diye o yuzden dedim sence ne yapsam
İşlemcinin besleyebilecek sınır kartı 9060XT ve 5060Tİ zaten.
Yerinde olsam ikinci elden 9060XT kovalar 3-4k masrafla ona geçerdim.
DDR5 düşüncen yok ise eğer.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,462
Üyeler
197,482
Son üye
Aurai
Geri