Yok ya şu an rx 6750 xt var elimde onu satip yenisini alacam.İkinci el düşünüyor musun?
Mevcut kartınıza göre daha iyi elbette ama o kadar masrafa değer mi emin değilim, ben sizin yerinizde olsam birikim yapıp bekler, ilerde ddr5 bir sistem toplardım. Kartınız çok kötü olmayan bir kart çünkü.Yok ya şu an rx 6750 xt var elimde onu satip yenisini alacam.
9060xt ikinci elde kutulufaturali cokdaha ucuza cekebilirsinizMerhaba, 23 k civarında bir bütçeye ekran kartı öneriniz var mi? İşlemci r5 5600
bende katılıyorum buna farka degicek gibi hissettirmiyor ileride tum sistemi satar upgrade edersinizMevcut kartınıza göre daha iyi elbette ama o kadar masrafa değer mi emin değilim, ben sizin yerinizde olsam birikim yapıp bekler, ilerde ddr5 bir sistem toplardım. Kartınız çok kötü olmayan bir kart çünkü.
Ya elimde rx 6750 xt var cw sorunu var biraz o canımı sıktı o yüzden değiştireyim dedim sence değer mi ?9060xt ikinci elde kutulufaturali cokdaha ucuza cekebilirsiniz
Hocam vallah bilmiyorum ya cw sorunu var bugün garantisen feri gönderdiler sikinti yok diye o yuzden dedim sence ne yapsam9070 ve 5070 kovalayabilirsin.
Onun haricinde geçtiğin kartlar tatmin etmez 6750 kullanıyorsan.
Hocan satmasina satariz da kim alacak cok uzunluğu sürer alınması oyle düşünüyorum23bin bütceniz varsa sistemi komple satıp üzerine 23 ekleyip hazır ddr5 bir sistem bulabilirsiniz bence. Asıl farkı ddr5'e geçince hissedersiniz.
İşlemcinin besleyebilecek sınır kartı 9060XT ve 5060Tİ zaten.Hocam vallah bilmiyorum ya cw sorunu var bugün garantisen feri gönderdiler sikinti yok diye o yuzden dedim sence ne yapsam