Arama sonuçları: *

• Users: deniizkrmn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. deniizkrmn

Casper x400 wifi ve Bluetooth kullanılamıyor hatası

PC özellikleri: i5 10. nesil 4 GB RAM Windows 11 Problem: Intel AC 9462 sarı ünlem Merhaba, yukarıdaki özelliklere sahip bir bilgisayarım var. Windows güncelleştirmesi sonrası Bluetooth ve Wi-Fi bir anda gitti. Driver güncelledim, ağ bağdaştırıcı sıfırladım fakat herhangi bir düzelme olmadı. En...
  2. deniizkrmn

Windows 7 ses bağlı hoparlör ve kulaklık yok sorunu

Windows 7 64 bit format attım . Fakat ses bağlı hoparlör ve kulaklık yok sorunu var. Realtek driver kurmayı deniyorum hata veriyor .Ne yapmam Lazım
  3. deniizkrmn

Öneri 200 TL ve altı mouse önerisi

İyi günler, 200 ve altı güzel bir fare almak istiyorum fakat genelde Logitech G203, Corsair Katar Pro , Razer DeathAdder V2 Mini ve HP Omen 400 önerilmiş. Sizce bu 4 mouse dan hangisini seçmeliyim ? Önerilerinizi bekliyorum.
  4. deniizkrmn

Yardım Cs go da silah yarışında yeşil nokta sorunu

Arkdaşlar cs go de silah yarışında fotoğrafta gördüğünüz gibi noktalar çıkıyor . Bu sorunun çözümünü bilen yardımcı olabilir mi ? Ekran kartı 5500 xt 8 gb 1609271090 Diğer oyunlarda ve diğer maplarde herhangi bir sıkıntı yok sadece burda böyle bir şeyle karşılaştım
  5. deniizkrmn

Yardım Corsair Spec Delta RGB fan rengi ve hızları nasıl kontrol edilir ?

Arkadaşlar merhaba. Corsair spec delta kasam ve gigabayt b450 s2h anakartım var . Kasamın önündeki 3 fan ve ekszoz fanı çoklayıcıyla beraber sys fan 1 e takılı . Şöyle bir sorunum var . Biostan fanları ayarlamak istediğim zaman SYSFAN 1 ve CPU FAN gözüküyor . 4 fan ayrı ayrı çıkmıyor . Ayrı...
  6. deniizkrmn

Msı core frozer s , dark x124 ,dark x126 ,cooler master ma410p soğutucuları nasıldır ?

Bu 4 işlemci soğutucu arasında karar veremedim. Sizce hangisi alınır ? Veya önerdiğiniz güzel işlemci soğutucu nedir ?
  7. deniizkrmn

RX 590 , RX 580 8 GB , RX 5500 XT

Sizce bu 3 ekran kartından hangisini almalıyım
Geri