Arama sonuçları: *

• Users: umutsemiw
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. umutsemiw

12. sınıf için okul önerisi

bu seneyi bir şekilde kötü bir ortamda olsam da atlattım, seneye yani 12. sınıf için avrupa yakasında fiyatı çok yüksek olmayan, ortamı saçma sapan insanlardan oluşmayan ve akademik olarak bana bir şeyler katabilecek bir özel okul arıyorum. bildiğiniz böyle bir okul varsa yazarsanız çok sevinirim.
  2. umutsemiw

Değiştirmeye değer mi?

Merhabalar şuanda sistemimde 14400f asus z790m anakart zotac gaming 5070 12gb gpu var. çoğunlukla beamng drive oynuyorum ve bu yüzden işlemci yetersiz kalıyor sorum şu 14600kf alıp onunla değiştirsem performansı aradaki 12k fiyata değer mi, ayrıyeten 10 aylık 14400f işlemcinin ikinci elde aşağı...
  3. umutsemiw

Minimum zarar veren sigara ve türevi öneri

Merhabalar klasik bir Türk genci olarak yazın çıraklık yapacağım. ama sanayide değil yakınımız bi kuyumcuda. dükkandan dışarı genelde sadece sigara içenler çıkıyor, ve bana da kimse nereye gidiyorsun desin istemediğim için bağımlılık yapmayacak, nerede yapıldığı belli olmayan pufflar gibi...
  4. umutsemiw

Açık liseye geçebilir miyim?

merhabalar şehir değişikliği dolayısıyla okulumu 15 tatilde değiştirmek zorunda kaldım ve yeni okulum çok kötü olduğu için geçen 1.5 ay içinde 10 güne yakın devamsızlık yaptım. ayrıyeten yakın zamanda bel ağrısı nedeniyle gittiğim beyin cerrahı tarafından l5 pars kırığı tanısı kondu ve ameliyat...
  5. umutsemiw

Oyunlar hata vermeden kapanıyor

1 gündür oluyor bugün cs2 oynarken bir anda hiç bir hata vermeden oyun birkaç saniyeliğine dondu ve sonra masaüstüne döndü oyunu kapattı demin gta v oynarken de bu dediğimin aynısı oldu sorun ne olabilir intel i5 14400f (stok fan) asus z790m crucial pro 16gb ddr5-5600 (x2) zotac gaming rtx 5070
  6. umutsemiw

Aniden ekran gidiyor

youtubeda video izlerken bir anda iki monitörde de ekran gidiyor ama kulaklığa ses gelmeye devam ediyor ve bilgisayarın fanları en yüksek hızda çalışmaya başlıyor bilgisayarı kapatıp açınca düzeliyor fakat bir süre sonra yine aynı şey oluyor sebebi ne olabilir?
  7. umutsemiw

Cs2 trade nasıl iptal edilir?

merhabalar 29 ekimde cs.money üzerinden ak47 asiimov skinimi sattım ve bir kaç gün sonra satmaktan vazgeçtim tradei nasıl iptal edebilirim?
  8. umutsemiw

Hyperx cloud 2 wireless fiyatına değiyor mu?

sabah hyperx cloud 2 wireless satın aldım internet üzerinden, sizce kasım indirimleri buna da gelir miydi? yapmakla hata mı yaptım acaba
  9. umutsemiw

2.5k bütçe ile kulaklık önerisi

valve, cs2 pazarının içinden geçtiği için bıçağımı ve skinlerimi satacağım ve bu parayla mouse ve kulaklık almak istiyorum. şuan güncel olarak attack shark x3 ve rampage rogue kullanıyorum ikisi için de 2.5k bütçem var. mouse tutuş şeklim palm, önerilerinizi bekliyorum.
  10. umutsemiw

Cs2 şuan bıçak alınır mı?

biliyorsunuzdur cs2ye gelen güncelleme ile pazar yerle bir oldu bir skinimi sattım ve 99 dolar bekleyen bakiyem var. sorum şu; bıçak alınır mı yoksa daha da düşer mi? çünkü herkes farklı bir şey diyor bu konuda.
  11. umutsemiw

Öneri Amd işlemciye geçilir mi

şuanda kullanmış olduğum sistemde işlemci olarak intel i5 14400f, anakart olarak asus z790m plus var. oyun olarak çoğunlukla beamng drive oynadığım için biraz yetersiz geliyor hem bu yüzden hem de inteldeki pin muhabbeti yüzünden amd işlemciye geçmek istiyorum. işlemci ve anakart olarak ne...
  12. umutsemiw

14400f yerine hangi işlemci

i5 14400f rtx 5070 ve z790m plus olan bir sistemim var bir süre kullanıp daha iyi bir işlemciye geçmeyi planlıyorum intelde hangi işlemciye geçmemi önerirsiniz 15000 TL'ye kadar
  13. umutsemiw

3060 12gb ekran kartı iyi midir

merhabalar, güncel kullandığım sistemin ekran kartını değiştirmek istiyorum ama pc konusunda fazla bir bilgim yok. alışveriş sitesinde gezerken rtx 3060 cihazı gördüm. ana kartım msi a520m-a pro ryzen 5 5500 işlemcim var. bu ekran kartı uyumlu mudur alınır mı yoksa başka bir ekran kartı mı...
  14. umutsemiw

Moza r5 bundle alınır mı

merhabalar daha önceden 7 ay boyunca thrustmaster t300rs cihazı kullandım ve nakit gerektiği için sattım. şimdi ise aklımda moza r5 almak var. sizce alınır mı veya bu paralara özellik olarak da muadili olan bir cihaz var mı? şimdiden teşekkürler.
  15. umutsemiw

Çözüldü✓ Yan monitör tamiri için fikir alma

Merhabalar, geçtiğimiz günlerde yan monitör olarak kullandığım MSI g241v cihazımın ekranının her yerinde çizgiler çıkması ve sürekli ekrandaki görüntünün donması sonucu kablolarını çıkarıp bir kenara koydum. Sizlerden fikir almak istediğim şey ise; tamir için tahminen ne kadar bir masraf çıkar...
  16. umutsemiw

Sistemim için ekran kartı önerisi

selamlar, hazır fiyatlar da biraz inmişken ekran kartımı değiştireyim diyorum sistem bilgilerim aşağıda yazıyor. uygun bir ekran kartı önerirseniz sevinirim. Msi A520M-A PRO Anakart AMD Ryzen 5 5500 İşlemci Msi Geforce GTX1650 ventus xs ocv2
Geri