Mousem ben evde yokken bozuldu çalışmamaya başladı tıklamalarım çalışıyodu fakat hareket etmiyordu teknik servise gönderim sıvı temasından dolayı reddedildi ne yapabilirm herhangi bir sıvı teması yaşanmadı
[H2 id='Seili+ASUS++ROG+rnlerini+satn+almlarnza+zel+cretsiz+Resident+Evil+Requiem+oyun+kodu+edinin.']Seçili ASUS & ROG ürünlerini satın alımlarınıza özel ücretsiz Resident Evil Requiem oyun kodu edinin.[/H2]
Birde Sanırım RTX kartlar içinde var ona bakmadım ama linki bırakıyorum.
Asus...
2-3 k arası monitör önerebilecek var mı
normal kullanılıcak oyun falan çok arası olmayan birisi için istiyoruz eğer pek yok ise öneri belki 4 e çıkabiliriz
2-3 k arası monitör önerebilecek var mı
normal kullanılıcak oyun falan çok arası olmayan birisi için istiyoruz eğer pek yok ise öneri belki 4 e çıkabiliriz
Toz pembe mouse önerisi lazım kız arkadaşıma alıcam öyle çok uçuk olmasına gerek yok valorant falan oynuyor arada işini görse yeter yani her türlü mouse a açığım
Annem arkadaşının çocuğu için bu fiyata her şey dahil pc bulmamı istedi çocuk pubg gta oynuyormuş kadında trendyoldan link attınca iyice üzüldüm malum dinozor devrinden kalma işlemci satıyorlar size ne yapabiliriz bu fiyata