Böyle bir düşüncen varsa, bu kafayla bu forumu da incele. Gamepower ve Rampage öneren patronu (laf etmiyorum ama kitlesi buna göre şekillenebiliyor ki...
Ya zaten 1 2 3 yildiz gormedim ben 4 ve 5 yildiz var wraithte hep cok supheli. Bazi insanlar yanlislikla 1 yildiz veriyor guzel yorum yapip o bile mi denk...
ne güzel iş ya oraya koy sen değerlendirme kısmını ama sadece 5 yıldızları koy insanın inanası gelmez ki zaten
1777230535
umarım sorum çıkartmazlar hocam
forumda 50 defa bu firmanın destek konusunda leş olduğuna dair konu gördüm. kardeşim madem buraya yazıp fikir almayı biliyorsunuz, neden ürün almadan önce...
Hocam hele öbür yeşil malum forumda. Wraithe laf atanlara sövüyolar. Ben de ara sıra öneriyorum ama 1k mouse önerisi istiyo adam ona öneriyorum. Millet 3-4k...
Wraith öyle hocam yapcak bir şey yok. THH ye verin uğraşın peşini bırakmayın işin. Zaten sadece internetten uğraşacaksınız. Diğer firmalar neden getirmiyor...
Şuan tekel durumunda oldukları için bu kadar rahat takılıyorlar, 14 gün koşulsuz iade hakkını dahi kendi kafalarına göre düzenleyen bir firmadan para verip...
Eskiden böyle markalar banlanirdi.
Onerilmesi bile yasaklanirdi ve ceza verilirdi. Hala cayır cayır onerilmesine neden forum yetkilileri göz yumuyor acaba...
bi kere yıkadım evet ama mouse almadan çok önceydi sağolsun misafirliğe gelen kardeşim hem klavyeye hem mousepade çayını döktüğü için
keşke uğraştırmasalar...
evet ya video kısmı çok komik oluyor çekmesi insan kendini strese sokuyor ama katkısıda oldu arkadaşımın klavyesi vaktinde bozuldu aynı şekilde video...