ekte ki fotoğraf teknik servisin gönderdiği fotoğraf oksitlenmeyi kanıtlamak için gönderdi diğer fotoğrafta elimmde ki tek fotoğraf ben aynı yer olduğunu düşündüğüm yerde aynı oksitlenmeyi göremiyorum birde siz bakar mısın
1777306844
üstüne üstlük ben bu kadar tozlu göndermedim bu mouseyi...
ne güzel iş ya oraya koy sen değerlendirme kısmını ama sadece 5 yıldızları koy insanın inanası gelmez ki zaten
1777230535
umarım sorum çıkartmazlar hocam
bi kere yıkadım evet ama mouse almadan çok önceydi sağolsun misafirliğe gelen kardeşim hem klavyeye hem mousepade çayını döktüğü için
keşke uğraştırmasalar gerçekten sağolun hocam
evet ya video kısmı çok komik oluyor çekmesi insan kendini strese sokuyor ama katkısıda oldu arkadaşımın klavyesi vaktinde bozuldu aynı şekilde video sayesinde gönderilmmeden çözüldü
başvurdum hocam sağolun
1 yıl önce almıştım o zamanlarda pek içli dışlı değildim forumlarla çevremde alan insanlarda övünce yaptık bi hata diyelim ama yine de erken konuşmayayım bakalım nasıl sonuçlanıcak
1777209449
angry miao Infinity çok hoşuma gitmişti batarya muhabbeti vb tipi çok çirkindi...
Mousem ben evde yokken bozuldu çalışmamaya başladı tıklamalarım çalışıyodu fakat hareket etmiyordu teknik servise gönderim sıvı temasından dolayı reddedildi ne yapabilirm herhangi bir sıvı teması yaşanmadı