Arama sonuçları: *

• Users: umutopcuu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. umutopcuu

Yardım SOĞUTUCU ÖNERİ/KIYASLAMA dark freezer x123

İyi geceler arkadaşlar. Ben ryzen 5 7500f işlemci için powerboost noble 120mm sıvı soğutucu aldım ve pek memnun değilim. Şimdi de bu iki modelden birini almayı düşünüyorum. Duo model daha cok ağır basıyor. Cok bilgim yok, önerileriniz ve fikirleriniz nelerdir?
  2. umutopcuu

Yardım Ryzen 7500f Sıvı Soğutma ile 75 derecelerde

arkadaşlar 7500f kullanıyorum. Pcyi yakın zamanda aldım ve alırken PowerBosstun 12mm sıvı soğutucusu ile aldım. Bir kaç farklı program denedim ve hem msi center hem de ryzen master uygulaması ile sıcaklığı takip ettim. 10 dk içinde max 79 gördü ve 2 3dk bu derecelerde kaldı. Önde bulunan 3 fan...
  3. umutopcuu

Yardım Monster Abra A7 V12.1.5 ekran gidip geliyor

Ekte göreceğiniz üzere valorant ana sayfasındayken daha bu şekilde oldu. Cpu fanında sorun olduğu için fazla ısınmadan yapmış olması muhtemel fakat bilmiyorum. İşlemci kısıtını %80e düşürdüm. Videoyu ekleyemedim yardıme ederseniz iyi olur. Ekran ya tamamen ya da belli kısımları gidip geldi.
  4. umutopcuu

Yardım Monster Abra A7 V12.1.5 CPU fanını nereden bulabilirim?

Arkadaşlar monstera gidip geldi pc ve tekrardan göndermek istemiyorum uzun sürüyor işlemler. Abra A7 V12.1.5 modelin CPU fanını güvenilir nereden bulabilirim?
  5. umutopcuu

Yardım SSD SİSTEM BÖLMESİNİ GERİ ALMA

Selam arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bir durum var. Ben bir süre önce pc bozulduğu için 2 ssdyi de sıfırladım ve sorun belli olmadığı için ikisine de ayrı ayrı takıp sistem kurmuştum. Şimdi ikinci ssdyi önceki haline getirmek istiyorum bi rehber vs varsa link verirseniz veya...
  6. umutopcuu

Çözüldü✓ F/P Oyuncu Sandalyesi Arıyorum Yardım!!!

Arkadaşlar bütçem 3000 3500tl. Xdrive vs cok pahalı ve bakarken bie kaç marka gördüm Türksit vs diye. Bu bütçeye uygun, oyun oynarken ve ders çalışırken kullanabileceğim ürünlerin linklerini veya isim olarak atar mısınız. Birebir kullananlar varsa özellikle sizden yardım istiyorum canlar.
  7. umutopcuu

Çözüldü✓ VATAN DDR5 4060Tİ 8GB 24.999TL ALINIR MI

Kullandığım ve üniversite için aldığım dizüstü pc bozuldu. Yerine de masaüstü almayı düşünüyorum. Bir çok yüksek grafikli oyunları da oynuyorum işimi göreceğini düşünüyorum. Aklıma bir kaç şey takıldı...
  8. umutopcuu

Çözüldü✓ 25K CİVARINA BU PC NASIL?

Arkadaşlar bu pc çok f/p gibi geldi. Almayı düşünüyorum. Önerilen yükseltmeler nelerdir. Kasa ve anakartta bazı değişiklikler yapmak gerekebilir sanırım, ne önerirsiniz? bir de anakartlarda ses kartları gömülü mü oluyordu yoksa bazılarında ayrıyeten almam gerekir mi...
  9. umutopcuu

Çözüldü✓ 4060Tİ mı yoksa 3070Tİ bi hazır sistem mi yardımpls! Sistem önerisi de iyi olur.

Anlaşılacağı üzere 3070ti saf gücü ile 4060ti (şu sıralar fiyatlara bakarsak 16gb olanı alamayabilirim 8gb olan olur sanırım.) Yeni teknoloji destekli bir ekran kartı mı avantajlı arkadaşlar. 20 25k arasında alınabilecek bir sistemle beraber olursa daha iyi olur. 28 bile zorlama ihtimalim var...
Geri