Arama sonuçları: *

• Users: 00Tarik00
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 0

HP marka laptop ne kadara satılır?

Arkadaşlar merhaba, HP Omen 15 RTX 3060 Ryzen 5 5600H 16 GB RAM 1TB SSD cihazım var. 3 senedir kullanıyorum, bir kez anakartı, şu an ise ikinci kez de işlemcisi yandı. 3-4 ay öncesinde yine işlemciyi tamir ettirdim, 6K civarı da bir ücret ödedim, şimdi ise aynı sorunu yaşadım ve yapan adama...
  2. 0

LENOVO LOQ i7-13650HX 24GB 1TB SSD Alınır Mı ?

Arkadaşlar bu fiyata bu laptop çok iyi gibi geldi bana. Başka bir yerde bu fiyata 5070 laptop yok. Diğer özellikleri de iyi. Önerir misiniz? Bildiğiniz bir eksi durumu var mı...
  3. 0

ASUS A501 ROG Pelta Beyaz Kablosuz Gaming Gecesi'nde Alınır Mı ?

Çoğu yerde 7k'nın üzerinde fiyatı var. Cihaz ve fiyat anlamında fikrim yok alınır mı sizce ? Cloud 3 Wireless almayı düşünüyordum şimdi bu geldi karşıma. https://www.incehesap.com/asus-a501-rog-pelta-beyaz-kablosuz-fiyati-86889/
  4. 0

Qashqai 2022 ve 2025 arasında fark var mı?

Merhaba, şu aralar qasqhai araştırması yapıyorum. Bildiğim kadarıyla 2024 sonrası araçlar makyajlı olarak sürülmüş. Makyajlı ve makyajsız hali arasında neler fark ediyor acaba? Gördüğüm kadarıyla ön farlar, tampon ve arka stoplarda değişim var. Ayrıca düzeltilen herhangi bir sorun vs. var mı...
  5. 0

Araç içi kamera kablosu airbag için sorun oluşturur mu?

Merhaba arkadaşlar, DDPAI N5 Dual araç içi kamerası satın aldım ve yarın montajını yapacağım. Arka kamera kablosunu kapı fitillerinin arasından ve orta direk kaplamasının altından geçirerek arkaya ulaştırmayı planlıyorum. Ancak orta direk de airbag işareti olduğunu fark ettim. Kabloyu buradan...
  6. 0

Kedi tüyü dökülmesine ne iyi gelir?

Arkadaşlar merhaba, tekir cinsi kedim çok fazla tüy döküyor. Bazı haplar, maltlar vs. çeşitli şeyler denedim ancak hiçbir azalma gözlemlemedim. Bir tanıdığım probiyotik ve somon yağı takviyesi ile kendi kedisinin tüy dökümünün neredeyse sıfıra indiğini söyledi. Bir zararı olur mu kedime...
  7. 0

DDPAI N5 Dual alınır mı?

İyi günler arkadaşlar, 6-7 bin TL bandında bir araç içi kamerası satın almak istiyorum. Belirttiğim ürünü kullanan epey biri var gördüğüm kadarı ile. Bunun yanında radar modülü de satın alıp araç içinde sürekli kayıt almak istiyorum. Sizce nasıl bir ürün, ya da farklı bir ürün mü alınmalı...
  8. 0

6K BANDINDA ARAÇ İÇİ KAMERA ÖNERİSİ

Merhaba, aracıma sürekli görüntü kaydı alabilen bir kamera taktırmak istiyorum. Mümkünse hem ön hem arka kamera halinde olsun ve şarj etmeden kullanılabilsin. Bütçem yaklaşık 6 bin TL, bir miktar daha artırabilirim gerekliyse.
  9. 0

HP Omen 15 fanlar çalışıyor ama ekran gelmiyor

Arkadaşlar merhaba, bir arkadaşımın kullandığı HP Omen 15 cihaz bir anda açılmamaya başladı. Fanlar çalışıyor, şarj alıyor ancak ekran ve klavye ışıkları gelmiyor. Sorun hangi parçada olabilir acaba? 1 sene önce serviste anakart değişimi yapıldı ancak artık garantisi de yok. Yine anakartta sorun...
  10. 0

FIFA OYNARKEN BİLGİSAYAR DONUYOR VE KİTLENİYOR

Arkadaşlar merhaba, bilgisayarım sadece fifa oyunlarında 5-10 dk oynama sonrası tamamen donuyor, ne kapatabiliyorum ne devam edebiliyorum. Fifa 22-24-26 serilerini oynadım hepsinde aynı sorun var, başka oyunlarda olmıuyor sadece fifalarda oluyor. Bir anda oyun gidiyor ve bir daha çok nadir...
  11. 0

HAWK FAB V5 ALINIR MI ?

Merhabalar, oyuncu koltuğu arıyorum kendime, şu anda amazonda HAWK FAB V5 indirimde görünüyor alınır mı sizce ? Kullanan var mıdır, kronik bir sorunu var mıdır ya da başka hangi modeller tercih edilebilir ? Yaklaşık 7.5k bütçem var bu da indirimde gibi duruyor...
  12. 0

7K Bandında Oyuncu Koltuğu Önerisi

Merhabalar, 7k bandına bir oyuncu koltuğu bakıyorum, 70 kg ve 1.75 boyum var, ortalama 2-3 saat oturacağım günde. Bu bütçede rahat ve uzun süre götürecek bir model arıyorum ne alınabilir sizce ? Değecekse eğer bütçeyi biraz daha artırabilirim.
  13. 0

2000 TL'ye Kablosuz Mouse Önerisi

Merhabalar, 2000 TL'ye wireless mouse bakıyorum. Büyük bir elim var ve palm tutuşa uygun bir mouse arıyorum. Şu an Asus M3 Gen I kullanıyorum, kablosuza geçmek istediğim için değiştirmek istiyorum. Benzer boyutlarda hangi modeli önerirsiniz ? Bütçeyi değecekse biraz daha artırabilirim.
  14. 0

ETS 2 VİTES OLMADAN H VİTES KULLANILABİLİR Mİ ?

Arkadaşlar merhaba, kendim bir direksiyon seti yaptım, 3 pedal ve encoder destekli direksiyonum bulunuyor. Ayrıca direksiyonun arkasına 2 adet shifter buton ekledim ileri ve geri olarak. Sorum şu ki, debriyajı da kullanarak sadece ileri ve geri shifterları kullanarak oynayabilir miyim oyunu ...
  15. 0

Xiaomi Mi Box 2. nesil vs 3. nesil vs Next Star Pro 4k

Merhaba, yaklaşık 15 senelik bir televizyonum var ve Android özelliği ile kullanmak istiyorum bu yüzden Mi Box satın almayı düşünüyorum. Öncelikle cihazda bu kutuyu kullanmak için herhangi bir özelliğe sahip olmak gerekiyor mu? Bir de 2. nesil ile 3. nesil arasında nasıl bir fark var, ciddi bir...
  16. 0

SAMSUNG S24 FE ALINIR MI ?

Arkadaşlar merhaba, babamın telefonu eskidiği için 30k bandında bir telefon bakıyorum kendisine. Genel olarak instagram/facebook gibi uygulamalarda gezinir ve birkaç blok oyunu oynar ve fazlaca telefon görüşmesi yapar. Alacağı telefonun küçük boyutta olmasını istiyor bu yüzden S24 FE modelini...
  17. 0

AULA F99 VS MCHOSE G98 PRO

Merhabalar, yakın zamanda 3k'ya kadar bir klavye almak istiyorum. İyzico ve parolapara kampanyası ile G98 Pro 2900 TL civarına denk geliyor. Aula f99 ise Türkçe tuş seçeneği ile Amazon üzerinde 2600 TL fiyat sunuyor. Genel olarak G98 Pro daha çok övülüyor ancak Amazon satıcılı ve Türkçe tuş...
  18. 0

İYZİCO 500 TL İNDİRİM YENİDEN GELİR Mİ ?

Arkadaşlar merhaba, gaminggen üzerinden klavye satın alacağım. İyzico ve parolapara ile indirimli olarak almak istiyorum. Bildiğim kadarı ile ilk alışverişimde toplamda ikisinden 600 TL bir indirimim oluyor. Birkaç ay önce 500+400 TL şeklindeymiş sanırım. İndirim yakın bir zamanda yeniden 500 TL...
  19. 0

2-3K BANDINDA HANGİ KABLOSUZ KLAVYE ALINIR ?

Arkadaşlar merhaba. Sistemimi kablosuz ekipmanlar ile donatmak istediğim için klavye arayışına başladım. Genel olarak günlük kullanımda ve oyunlarda kullanacağım. Mühendislik de yaptığım için %100 (numlock olmasını istiyorum) kablosuz bir klavye arıyorum. Sesi aşırı olmazsa da güzel olur. Ayrıca...
  20. 0

Lenovo LOQ 15IRX9 laptopun anakartı yandı

Merhaba, dün akşam FC24 oynarken bir anda cihazım kapandı ve bir daha açılmadı. Daha 2-3 gün önce Recep Baltaş'ın videosunu gördükten sonra benim de başıma gelmesi biraz garip oldu. Çok yüksek bir ihtimalle anakartım yandı. Cihazım LOQ 15IRX9 13650HX 24 GB RTX4060 modeli. Ek olarak RGB klavyesi...
Geri