Arama sonuçları: *

• Users: kasarreiss
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Aprilla rs125 vs yamaha r125

Merhaba, ilk defa vitesli bir motosiklet alacağım. A1 ehliyetim var ancak Aprilia RS 125 ile Yamaha YZF-R125 arasında kararsız kaldım. Küçük bir şehirde yaşadığım için RS 125'in parçalarını bulmak hem zor hem de masraflı olacak gibi görünüyor. Öte yandan, Yamaha R125'in de piyasa fiyatı oldukça...
  2. K

Kask için interkom önerisi

5k gibi bir bütçem var güzel bir interkom almak istiyorum knmaster baktım ama çoğu kullanıcı şikayetçi olduğu için almak istemioyrum başka önerisi varsa yardımcı olursa sevinirim
  3. K

Yardım Msi mag pano kasa rgb yardım

Msi Mag Pano 100R pz kasam var ama rgb kontrolünde sıkıbntı çekiyorum signalrgb gibi uygulamalar kullandığımda takılma donma algılama gibi sorun var mysthic light kullanırken ise sorun yok ve fanlar kasada hazır geliyor bunları rgb hub gibi birşeye bağlı bu yüzden 4 fan 12 şerit led gibi geçiyor...
  4. K

Pilotaj soru çözüm yardımı

Yapay zeka yanlış. Cevap veriyor cevap anahtarı a diyor kitap oxfordun o yüzfen yanlış olamaz yapay zeka c yor yardımcı olabilir misniz 9. Soru
  5. K

Python kodlama yardımı

bir kodlama yapmam lazım ama yeterli bilgiye sahip değilim yapabilecek birisini arıyorum ne y azıkki herhangi bir ücret vermicem kendini geliştirmek isteyen ve yardım etmeye gönüllü olan varsa çok sevinirim
  6. K

Python kodlamada yardım

ben yeni yapay zeka ile bir kodlama yaptım ama sorunlu çalışıyor ve ne denersem deniyim düzeltemiyorum minecraftda 5 oyun modu var balık tutmak için ve hepsinde arklı bir hamle ayapman lazım onu kendi algılayıp hangisini nasıl yapması gerektiğini yaptı ama hep biryerde hata oluyor şuan elimde...
  7. K

Yardım Iphone 17 base VS Iphone 16 pro

hangisini almalıyım sizce kamerası proda daha iyi ama 17 daha yeni
  8. K

İphone 17 VS iphone 16 pro

ıphone 11 kullanıyorum ve telefon değiştirmeyi düşünüyorum bu iki model arasında kaldım iphone 17 daha güncel olduğu için çoğu kişi 17 diyor ama bana iyi bir kamera lazım prores gibi çekimler için çok kararsız kaldım yardımcı okur musunuz
  9. K

Gaming gen kupon aktif mi

klavye alcam kupon var m aktif
  10. K

Gaming gen güvenilir mi

gaming gen den klavye söylücem ama ilk defa o siteden söylicem güvenilir mi
  11. K

Yardım %65 manyetik klavye öneri

%65 lik manyetik klavye lazım yardımcı olur musunuz
  12. K

Yardım Mchose Jet75 vs Mchose Ace 68 he

Bu iki klavye arasında çok kararsız kaldım genel olarak ace in sesini beğenmiyorlar jet75 iyi gibi geldi ama 65 lik istiyorum bide bu markadan emin olmadım birkaç kişi çakmacı gibi birşeyler demişti
  13. K

Wraith w60 mi w75 mi

75 stoklarda yok genelde fps tarzı oyunlar oynamayı düşünüyorum stoğu beklemeli miyim yoksa 60 mı almalıyım ama ok tuşlarıda lazım
  14. K

Wraith w75 klavye bulma

Stocklarda kalmamış nereden çok bi fiyat artışı olmadan bulabilirim siyah rengini
  15. K

Mchose jet 75 nasıldır

Mchose jet 75 nasıl klavye veya daha iyisi varsa aynı fiyatta nedir
  16. K

Yardım Acil Klavye önerisi!

manyetik klavye bakıyorum 4k yı aşmasın yada azıcık aşabilir beyaz bakmıyorum teşekkürler ( wraith 75 demeyin stock yok)
  17. K

Öneri Manyetik klavye öneri

3k limitim var zorlarsam 4k ya kadar çıkar manyetik switchli mümkünse aula f75 gibi sesi olan klavye arıyorum ama o sesde yksa sorun olmaz ama o sesli olursa çok iyi olur
  18. K

Manyetik klavye mi mekanik klavye mi

başlıktada gördüğünüz gibi hangisi alsam karar veremedim mekanik klavyelerin sesi ve grünüşü çok daha güzel iken manyetik klavyelerin tepki süresi daha hzlı ve oyuncular için çok daha avantajlı
  19. K

Yardım Acil 3k klavye önerisi

3k bütçem var azıcık aşabilirim 4k ya falan ama zorunlu bide manyetik mi almalıyım mekanik mi bilmiyorum vardımcı olur musunuz
  20. K

3000-4000 tl klavye önerisi

çok 4000lere gelmek istemiyorum daha çok 3000 ve 3500 arasi aklimda ak820 pro gift switch var sesi onun gibşi önerebileceğiniz var mı fps oyuncusuyum o tarz oyunlar oynuyorum
Geri