Arama sonuçları: *

• Users: ahmetkoklu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Kendimi Bazen Saf S1lak Gibi Hissediyorum Ne Yapabilirim

19 yasindayim sosyal cevrem yok denecek kadar az lisede arkadas cevrem vardi ama mezunum uniye gidecegim orada sifirdan ortam kuracagim ama gecmiste yasadigim bir takim olaylardan dolayi kendimi beynimde ezik asagılık biri gibi goruyorum insanlar beni sanki kullanıp atar gibi bir durumdaymışım...
  2. A

Ders Calisma Motivasyonum Düştü Ne Yapabilirim

Kpss calisiyorum 5 6 aydir ve sinava son 2 ay kaldi 75 78 puan arasi geliyor ortaogretim kpss den 64 puandan cikardim ama ilk calismaya basladigimdaki motivasyon su an yok. O zaman kutuphaneye sabah 9 da gider aksam 11 de eve gelir yatar yarin ne calisacagimi dusunurdum simdi kafam daliyor...
  3. A

İnsanlara Karşı Sınır Koyamıyorum

19 yasindayim sosyal çevreye alışık değilim ailemde cocuklugumdan bu yana beni çok onemsemezdi dediklerime çok kale almazlardı ve okulda surekli zorbalık çekerdim ve kendimi sözlü olarak savunadığım için herkesi doverdim. Bu yuzdende arkadaş çevrem çok olmadı, olan arkadaşlarımda çok adam akıllı...
  4. A

Kendimi Geliştirirsem Bir Kızın Bana Bakma Olasılığı Artarmı

19 yasindayım a2 b1 başlangıcı ingilizce biliyorum ama b1-b2 seviyesine cikartmak istiyorum ayroyeten video animasyon isleriyle ugrasiyorum zamaninda iyi para kazandigim oldu yurt disindanda calistigim 1 kisi olmustu. Ayroyeten 5 6 k takipçili iyi etkileşim alan bir instagram hesabım var :D...
  5. A

Kpss Çalışma Sistemim İyi mi?

Konular bitti vatandaşlık hariç sistem bu sekilde günlük 5 6 saatte bitirmeyi dusunuyorum bu programı Ekstrada yapabilirim zaman kalirsa
  6. A

Neden Bu Kadar Takıntılıyım

19 yasindayim elime kız eli değmedi diyebilirim ve çok kafaya takıyorum bu sorunu sevgilisi olanlar öpusenler benden daha üst bir statüde insanlarmis gibi görüyorum, ornegin daha yeni instagramda sadece 1 saniyeligine biribiri ile opusen bir cift gordum ve yorumlarda birinin yorumunu takinti...
  7. A

Kpss Den 80 Puan Alabilirmiyim?

19 yasindayim ortaogretimdeb gireceğim 5 6 aydır calisiyorum ve dershaneye gidiyorum ve betlerim 40-50 arası her deneme aynı bütün konuları bitireim ayriyeten dershanede ustunden geciyorlar, her denemeden ortalama 70 75 puan alıyorum. Amacım 80 almak sinava 3 ay kaldı matematik yapamıyorum o...
  8. A

Sizce Gerçekten Sosyal Hayatım Varmı?

19 yasindayım lisedeyken 2 3 arkadasim oldu onlarla disari hic cikmazdik ama internette discordda hep iletisimde olurduk guler eglenirdik ama hic disari cikipta gezmedik mezun olduktan sonra gezdik oda 1 2 ayda bir disari cikiyoruz beraber ve cikincada gece cıkıyoruz tenha biryerde cips kola...
  9. A

Kpss Türkcede 18 Betten 10 Nete Düstüm Ne Yapabilirim

Kpss calisoyurm 4 aydir ve 20 nin ustune hic cikamadim paragraflardan ble yanlis geliyor daha yeni deneme yaptim 30 sorudan 10 dogru 15 yanlis geldi. Kafami yuzumu çizdim sinirden full genel kulturmu kassam diyorum 60 gene kulturun 50 sini dogru yapsam matematik 10 soru turkce 10 15 yapsam yeter...
  10. A

19 Yaşında 190 Boyunda 120 Kilo Olmak

...ornekti
  11. A

Eski Kpss Sinavları Dahamı Kolay?

Butun konularım bitti 2008 kpss genel kültürü çözdüm 60 sorudan 45 doğru 15 yanlış yaptim normalde 25-30 dogru civari yapiyorum denemelerde genel kültür için konusursam.
  12. A

Ayt De 40 Net Civari Yapabilirmiyim

Ortaogretim kpss hazirlaniyorum daha yeni 2025 ayt tarih cografya sorularina baktim cogunu cozdum dogru ciktı ve ustune paragraf ve felsefe sorularini cozsem 40 45 bet civariba cikabilirmiyim sizce amacım 4 yillik bolum kazanip askerligi uzatmak :)
  13. A

3 Ayda 14 Bin TL Harcamışım Fazlamı Azmi Sizce?

Genelde disarda yemek yedim ondan dolayi bu kadar fazla tuttu bence bi waffle yedim 150 200 tl durumde 200 250 tl civari keske yemeseudim diyorum bazen o paraya altin alirdim :D
  14. A

Dershanede Ki Hocanın Anlatım Şekli

Kpss için dershaneye yazildim bütün ders anlatimlari çok iyi kverdikleri kitaplarda guzel ama türkce anlatan kişi gercekten sinava girse yapamayacak seviyede, ciddiyim. Ubiversite hocasi gibi slayttan okuyor bu internette ders videolari ceken hocalarin slaytlarindan ders anlatiyor tahtada...
  15. A

Kpss Ortaögretim Matematikte Nasıl 15 Net Yaparim

Meslek cikisliyim ondab dolayo matematik berbat ama gecen yil tyt hazirlanirken vazi sorulari cozebiliyordum ortaogretimdeki matematiğin ilk 12-15 sorusu çok kolay ciddi anlamda yani beleş net diyim bu deneme ancak cıkmış sorularida bu şekilde yani az biraz calisip belki 20 beti bulurum...
  16. A

Türkçe Netlerimi Nasil Duzeltebilirim?

Kpss calisiyorum her gun paragraf cozmeme ragmen sinavda hep 9 doğru 11 yanliş civari cikariyorum. 2 ay once 15 dogru 9 yqnlis cikarmistim o zaman hic paragraf cozmuyordum simdi cozmeme ragmen ayni sorulardan 8 9 dogru yapiyorum okadar ayrintili sekilde okumama ragmen yanlis yapiyorum kpss...
  17. A

Kpss Türkçe İçin Ne Yapabilirim?

Kpss dershane denemelerinde türkcede 30 sorudan max yaptigim su ana kadar 15 dogru 6 yanlış bu ilk denemede cikardigim net digerkinlerde 13 yanlis 11 dogruya dustum. Normal düz paragraflari cozuyorum ama bu kelime yerlestirme ve cumle sirasi duzeltme araya cumle sokma sorularini yapamiyorum...
  18. A

Memurlar neyden sikayetci oluyor?

Kendim adliyede staj gordum en dusuk memur maasini aliyorlar (en fazla 5 k eksik) Masa basinda oturup is yaparken bile biribirleri ile sohbet ediyorlardı bir iş cok onemli degilse yarin yaparim diyip yarina birakiyorlardı. Ve yaz tatilinde herkes izinlerini kullanıyor yaz boyu dosyalar...
  19. A

Ders Çalışmaktan Zevk Alıyorum

kpss calisiyorum sabahtan aksama kadar kutuphanedeyim, saat sabah 9.00 akşam 22.00 yemektir moladır vb. Onlarda var. Ve çok zevk veriyor ders calismak saatlerce çalissam bile sıkılmıyorum ve iyi verim alıyorum. Ders calismak disinda birsey yapasım gelmiyor örneğin eve gidince bilgisayarı açıp...
  20. A

Gunluk kaç TL harciyorsunuz

Ortalama olarak kaç TL harciyorsunuz ve sizce harcadiginiz miktar az mı çokmu?
Geri