Arama sonuçları: *

• Users: ahmetkoklu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Memurlar neyden sikayetci oluyor?

Kendim adliyede staj gordum en dusuk memur maasini aliyorlar (en fazla 5 k eksik) Masa basinda oturup is yaparken bile biribirleri ile sohbet ediyorlardı bir iş cok onemli degilse yarin yaparim diyip yarina birakiyorlardı. Ve yaz tatilinde herkes izinlerini kullanıyor yaz boyu dosyalar...
  2. A

Ders Çalışmaktan Zevk Alıyorum

kpss calisiyorum sabahtan aksama kadar kutuphanedeyim, saat sabah 9.00 akşam 22.00 yemektir moladır vb. Onlarda var. Ve çok zevk veriyor ders calismak saatlerce çalissam bile sıkılmıyorum ve iyi verim alıyorum. Ders calismak disinda birsey yapasım gelmiyor örneğin eve gidince bilgisayarı açıp...
  3. A

Gunluk kaç TL harciyorsunuz

Ortalama olarak kaç TL harciyorsunuz ve sizce harcadiginiz miktar az mı çokmu?
  4. A

Kütüphanedeki sistem normalde bu şekildemi?

Kücük sehirdeyim ilde sadece 3 kutuphane var ve sadece biri yakın. Kütüphanede girdigimizde ekrandan tc yazıp masa numarası seciyoruz ve 3 saat oturma süremiz oluyor her 3 saatte bir aşagı inip yenilememiz gerekiyor. Ayrıyeten üst katlar saat 17.30 ve 19.30 arası kapanıyor. Sadece zemin kat...
  5. A

Beden böyle hissediyorum

19 yasindayim şu yasima kadar ihtiyacim olan herseyi kendi paramla aldim aile destegi olmadan. 3 yil oncesi 45 60 bin tl arasi setup dizdim kendi paramla, elektrikli bisikletidir vb. Kendi paramla aldım, Dışarıda yemek yersem birsey alirsamda kendi paramla harciyorum yaklasik 17 yasimdan beri...
  6. A

Kız konularına çok fazla takıyorum

Şu qn yks kpss calisiyorum ve eylül ayına kadar büyük ihtimal hiç bir sekilde sosyal hayatım olmayacak full derslere odaklanicam kpss den yuksek almam lazım hergun sabahtan aksama kadar kutuphanedeyim, ve Normaldede sosyal hayatim olmadigindan ve üstüne üstlük bu durumun devam etmesine içimdeki...
  7. A

Oyunlara çokmu değer yüklüyorum

19 yasindayim sosyal cevrem yok be nir kizla konusmuslugum oldu nede gezip tozma.. Genel olarak eve geldigimde hemen pc ye giriyorum. Misal hogwars legacy var biliyorsunuzdur, onu oynuyorum bi suredir ve oyuna çevremdeki insanlardan daha çok değer veriyorum. Disarida eğlence yok kaos var...
  8. A

Bu kadar dalgın olmam normalmi nasıl düzeltebilirim

19 yasındayım şu an kpss hazırlanıyorum dolayisiyla sabahtan akşama kadar evden çıkmıyorum dershane kutuphane haricinde.. Sürekli calisiyorum ve calisirkende sürekli daliyorum testten kafami kaldiriyorum kendi kendime konusmaya basliyorum kendi kafamda kurdugum insanlarla muhabbet ediyorum...
  9. A

İş yerinde yaşadigim durum

19 yasindayim fırında calisiyorum normalde konusurum ama iş yerinde sürekli aktif calisiyoruz ve molamız yok 5-7 saat arası calisiyoruz ve full ayaktayız kucugu büyüğü fark etmez mola verirsek bütün işler gecikir. 5 aydır calisiyorum ve haftanın 7 günü çalışıyorum... Konuya geliyim ordaki...
  10. A

Bu durumdan nasıl cikabilirim

19 yasindayim yks kpss hazirlaniyorum kutuphane dershane vb. Calisiyorum o konuda sikinti yok. Ancak sosyal cevrem olmadıgı icin çok garip hissediyorum. Disarida iki cift gordum opusmuslerdi opustuklerini gordum 2 saat once, ve onlarin opusmesini kafaya taktim aklimdan cikmiyor ve bunlar sanki...
  11. A

Bu şekilde para biriktirmek mantıklımı?

19 yasindayim fırında calisiyorum simit vb. Türleri yapiyoruz saat 21:30 gece 2:10 civarı iş bitiyor ama full ayaktayız 2 kisi calisiyoruz aylık asgari alıyorum, ve paranın neredeyse hicbirini harcamiyorum. Bilgisayar bagimlisi oldugum için genel olarak evden cikmiyorum ve para her ay oldugu...
  12. A

Hedefimden dolayı kendimi kücük goruyorum

Geçen yıl son 2 ay tyt calistım, ilk ay temel matematiği halletmistim son ay ise calısmayı birakınca unuttum hepsini, Ve 1 milyona girdim.... Meslek lisesinden mezunum kimse yapamadığından ortaokul seviyesi problemler bile sordukları oluyordu sinavlarda.. Ayt konularinin hiçbirini...
  13. A

Erasmusa gitmek için gerekbler nelerdir

Su an 19 yasindayim kendi sehirimde 2 yıllık bir üniye gitmek istiyorum kendi birikimim parma var çokca hemde. Sehirdeki uninin erasmus baglantilari varmış hemde çokca... Ona göre bolumlere bakıcam şu an seviyem a2 civarı amacım kelime ve cümle kurmada gelisip b1 e getirmek ve sınava kadar...
  14. A

Kariyer yapamam diye korkuyorum

Simdi lisden yeni mezun oldum, geceleri calisip sabah paragraf vb. Cozuyorum (su anlık) Kpss giricem ama memuriyeti kazanmak çok zor gibi eğerki kazanamazsam yine gece işinde calisicam. 2 yıllık kendi sehirim icinde iyi bir universite Tutturursam oraya gidicem, yani öyle gonderirler. Şu an...
  15. A

Sizce kütüphanede çalışmalımıyım

Evde hic verim alamiyorum masada pc yi aynayi ne varsa kaldirsam bile yinede kafam gidiyor. 35 dk sure tuttum kendime 6 soru cozebildim 6 paragraf sorusu... Ve 4 ü yanlis cikti. Ve şunu fark ettim aliskin oldugum ortamlarda hic odaklanamiyorum misal okuldaykende deneme sinavinda daha iyi...
  16. A

Öneri Laptap soğutucu tavsiyesi bütçe 2-3 bin TL

Varmı bildiğiniz fiyat performans vb. Ürünü Laptop; Monster notebook boyut olarak 17.3 Bütce 2-3, bin tl civarı...
  17. A

Baskalarının düşüncelerini sanki hepşi doğruymuş gibi kafaya takıyorum

19 yasindayim ortaokul zamanindan beridir oluyor hic degismedi dogru olmadigini biliyorum ama nedense gibi bir dusunceye geliyorum. Ulan nasıl normal biri gibi olacagım icimde kendime karsı farkındalık var ama insan içindeyken çok disari yansitamiyorum kendi dusuncemi soylemiyorum ortam icinde...
  18. A

Birileri beni izliyormuş gibi hissediyorum hiç bir iş yapamıyorum

sosyal hayatim olmadigindan kaynakli gibi geliyor, ama sosyallessemde duzelirmi bilemiyorum. işteyken ders calisirken tuvalette banyodayken, yatarken. Sanki koltuklara oturmus yuzlerce insan beni izliyormus gibi hissediyorum ders calisirken falan yuzumu kapatiyorum baskalari yuzumu goruyor...
  19. A

Kafam evde kalmaktan iyice bozuldu

19 yasima giricem yaklasık 15 yaşımdan beri sacma oldugunu bilmeme ragmen ayni sikintiyi dile getirip technopatta burda baska forumlarda yillardır 1000 in ustunde konu acmisimdir buda o konularda biri olacak ama cidden çok garip hissediyorum yaw bir kızla arkadas olmak sevgili olmak yada bir...
  20. A

Neden başka insanların hayatını bu kadar merak ediyorum

Sosyal çevrem vb. Yok ama cidden düşününce nedense ulkedeki milyonlarca insanın konusmalarıni dedikodularini ve aşk hayatlarıni özel konuşmalarıni ald1tma vb. Olsun bütün yaşanmışlıkları önüme sunulsa hepsini günlerce okurum çünkü hiç yaşayamadım ve onların yaşadıklarıni görmeyi niyese aşırı...
Geri