Arama sonuçları: *

• Users: Sgt.Jack
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Telefon İçin Fikir Ve Tavsiyelerinizi Bekliyorum Açıklamaya Yazdım?

Güncel olarak 2023 yılından beri a34 5g 256 gb kullanıyorum telefon dün 1 kere bugün 4 5 defa kendi kendine kapandı. Kapandıktan sonra güç tuşundan geri açıyorum fakat sonra telefon yine sallanınca kapanabiliyor. Aslında telefondan memnundum şarjı bana 1 gün yetiyordu fakat son 1 haftadır...
  2. S

Psu önerisine ihtiyacım var

Selamlar arkadaşlar halihazırda nzxt c750 pa-7b2bb-eu 750w ürününü kullanıyorum. Üründen memnunum ama biraz sesli çalışıyor ondan dolaylı başka psu ya geçmek istiyorum sistemi ilerde upgrade edeceğim. Anakart ve işlemci değiştiririm ilk etapta, sizden nzxt h5 flowun içine sığacak ve 9070 xt...
  3. S

AW2525HM VS XG259QNS VS 24G4KUR Sizce Hangisi

Evet arkadaşlar bu 3 monitörden sizce en iyisi hangisi fiyattan bağımsız olarak değerlendirirseniz sevinirim. Dell Alienware Aw2525hm AOC 25G4KUR ROG Strix XG259QNS Sadece cs 2 oynayacağım yani 2. monitörüm olacak. Hali hazırda monitörum samsung g65b
  4. S

15k Tl Monitör Önerisi. FPS oyunları için

Merhabalar öncelikle ilk monitörüm samsung g65b 27 inç İkinci monitör olarak 24 inç fps oyunları odaklı bir monitör almak istiyorum. Yani dizi film AAA oyunlar için değil.Şu anlık kafamda Dell Alienware AW2525HM modeli var bu bütçede siz hangi monitörü önerirsiniz ? ikinci el dahil önerilerinize...
  5. S

Sadece steam profili bilgileri ile steam hesabı kurtarma ?

arkadaşlar 2 3 senelik bir steam hesabı var. Hesabın ne kullanıcı adını nede e postasını hatırlıyoruz. Sadece arkadaşlar listesinden steam hesabının profilini bulabildik bu profilden bir şekilde kullanıcı adını veya e postayı öğrenebilirmiyiz
  6. S

Hangi psu cpu kablosunu kullanmalıyım

Psu da 2 tane cpu kablosu var anakartta ise tek cpu kablosu var haliyle bir süredir tek cpu kablosuyla kullanıyordum.Boşta olan kabloda ise bugün şöyle bir şey gördüm kablonun soketinde 25 w yazıyor takılı olan da ise 12 x yazıyor. İşlemci bu süre zarfında sıkıntısız çalışıyor kablolardaki bu...
  7. S

Çözüldü✓ Amazon depo m2 ssd ucu bu şekilde çalışırmı ?

amazon depo siparişlerim geldi ürünler bu şekilde Apex 3 tkl: ne kutuda hasar var ne üründe sıkıntı var sıfır ürün herhangi bir bozukluk çalışmama durumu vesaire yok Tp-link wifi adaptörü: ne kutuda ne üründe sıkıntı var sıfır ürün kalitesinde Kioxia exceria pro 1 tbm2 ssd: kutuda sıkıntı yok m2...
  8. S

12k ya kadar monitör önerisi

Merhabalar 2k gaming için monitör önersenize aklımda ki modeller sunlar https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-g274qpx-27-1-ms-wqhd-g-sync-oyuncu-u-fiyati,312592332.html...
  9. S

57 bine bu sistem nasıl ?

Sistem fiyatı 57k yapıyor sizce iyi mi ? Parçalar nasıl birbirleriyle uyumlu mu?, tavsiyelerinizi bekliyorum. Anakart MSI Pro B650M-E 3.541tl İşlemci r5 7500f 5.719 tl Soğutucu Frost Spirit 140 2.299 tl Ekran Kartı Xfx Mercury 9070xt 32.578 tl(5 taksit) Ram 2xPatriot 16GB Viper Venom 4400 tl...
  10. S

Eksiklere ve önerilere açığım

Uzman arkadaşlara yardımları için şimdiden teşekkür ederim :D Yeni bir sistem toplayacağım sistemin şu parçalarını belirledim diğer parçalar için önerilerde bulunursanız sevinirim. Parçalara farklı fikirleriniz varsa açığım parçaları tek tek taksitle indirimde alacağım ; Ryzen 5 9600x Xfx...
  11. S

R5 9600x rx 9070xt

Merhabalar arkadaşlar yeni sistem toplamak istiyorum. Dün çıkan radeon bts yi almayı düşünüyorum monitör olarakda rog strix xg27acs düşünüyorum. Bu fiyata daha iyi sistem önerileriniz varmı bir de kasayı 28 tl farkla powerboost 850w alıp 2k küsüre 140 mm thermalright hava soğutucu alacağım başka...
  12. S

Sistem Hakkında Görüşleriniz Lütfen

Parçalar uyumlu mu? ve bu sisteme kasa önerir misiniz?, Teşekkürler. anakart: Biostar 650mp-e pro işlemci: Ryzen 5 7600 soğutucu: Thermalright Phantom Spirit 120 SE ram: Goodram IRDM Pro 16(2x8) GB 3600 MHz DDR4 ekran kartı: XFX Radeon RX 6750 XT Core Gaming 12GB Sistemi başta ekran kartsız kullanıp...
  13. S

Hangi monitör daha iyidir ?

Arkadaşlar XFX Radeon RX 6750 XT Core Gaming 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartlı bir sistem toplayacağım fakat hangi monitöru alacağım konusunda kararsız kaldım önerilerinize açığım. 1.Seçenek= ViewSonic 24" VX2428 2.Seçenek= MSI 24" G2412F 3.Seçenek= Aoc 23.8" 24G4X 4.Seçenek= GIGABYTE 23.8"...
Geri