Arama sonuçları: *

• Users: resspeq
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Yardım Vatan Bilgisayar Gskill Ram İndirimi Tekrar Olur Mu ?

Arkadaşlar ram arayışındayım millet öyle fiyatlardan öyle ramlere sahip oldular ki sahibindende fahiş fiyatlardan satılmayı bekliyorlar malesef ihtiyaç sahibi bizler alamadık tekrardan böyle bir indirim olur diye alamıyorum da hiç bir zaman akıllarda bir ton soru 20k ya milletin aldığı ramlere...
  2. R

Yardım Bu Kasa Nekadara Satılır Bu Yazılan Fiyat Nasıldır ?

Arkadaşlar ilanda gördüğünüz kasa benim fakat fiyatı öylesine yazdım gerçekten piyasasını bilmiyorum nedir kaça satmam gerekir nekadar bir fiyattan alınabilir eskiciye verim gitsin mi nekadar eder ...
  3. R

Yardım Lian Li O11 Dynamic Evo Rgb - Fan Önerisi

Arkadaşlar Yaklaşık 10 Tane Fan Alacağım 3 Alta 3 Yan tarafa 3 Sıvı Soğutmaya 1 Egzoz LCD Ye bütçe çok yok ama bir kaç tane kullanılabilir arada ikinci el sıfır önerilere açığım lian li fan olması öncelikli kasa dizaynından anlayan arkadaşlardan öneri bekliyorum Kasa Siyah Yeni Alındı İçini...
  4. R

Yardım Skatez Önerisi Bütçe 800tl

Arkadaşlar Merhaba ATK A9 PRO Mouse Kullanıyorum Mouse Pad de Wraith Ace Series Storm Siyah Horizon Skatez sipariş vereceğim oynadığım oyunlar Fortnite, PUBG, Cs2, Valorant, Arada Hikayeli Oyunlar Genel kullanım yani ama daha çok bahsettiğim oyunlar Sensivity düşük oynarım genelde Sensivity çok...
  5. R

Yardım Wraith Ace Series Storm Mouse Pad Nasıl Yıkamam Gerekiyor ?

Arkadaşlar merhaba Yeni ikinci el Wraith Ace Series Storm Mouse pad aldım Yıkamam gerekiyor sizce Nasıl yıkamam gerekiyor İnternette izlediğim kadarıyla toz deterjanı alıp ellerinde sürüp yıkıyorlar fakat alternatifleri varmıdır nasıl yıkayayım birde duvara yapıştıramıyorum malesef yere...
  6. R

Yardım Mouse U Düz Tutamıyorum Sorun Bende mi ?

Arkadaşlar bilmiyorum siz nasıl kullanıyorsunuz mouse u fakat oyunlarda olsun normal masaüstünde olsun mouse u 140 150 derece arasında tutuyorum hep düz bir şekilde mouse kullanamıyorum ve bunu az önce farkettim sizdede mouse u yamuk tutma gibi bir alışkanlık varmı klavye zaten genelde yamuk...
  7. R

Yardım Temudan Hala Alışveriş Yapılıyor Mu ?

merhaba temudan hala yurtdışındaki ürünleri sipariş edebiliyormuyuz ?
  8. R

Yardım İkinci El Lian Li Kasa Alınır mı ?

Arkadaşlar sistem toplayacağım fakat uzun 1 senelik bir süreç olucak şuan en başta kasayı alayım diyorum ikinci el düşünüyorum temiz ve sorunsuz bir kasaysa ikinci elde değerlendirilip alınır mı ?
  9. R

Yardım Sistemime Hangi Ekran Kartını Almalıyım ?

Bilgisayar özelliklerim ektedir arkadaşlar ryzen 5 5600 aldım geçen sene bu sene ekran kartı yükseltmesi düşünüyorum ne almalıyım psu 500w
  10. R

150 Bin Bütçe Sistem Öneri

Arkadaşlar Hazır sistemlerden yerine bir ekosistem oluşturmak istiyorum biranda almayacağım 1 sene kadar indirimlerde vs. toplayabileceğim bir sistem istiyorum tek tek alacağım fakat zirve bir sistem istiyorum ekran kartını en sona saklayıp 6000 serisi de bekleyebilirim aşırı bir aciliyetim yok...
  11. R

Instagram Şöyle Bir Instagram Projesine Başladım, Forum Ahalisinin Fikirlerini Bekliyorum

Selamlar dostlar, Forumda uzun süredir masa düzenleri, donanım incelemeleri ve setup konularını keyifle takip ediyorum. Türkiye'deki oyuncuların, yayıncıların veya sadece masasında vakit geçirmeyi sevenlerin kendi alanlarını nasıl özelleştirdiğini tek bir çatı altında toplamak adına...
  12. R

Yardım Msi Mag 255f E20 Işık Süzmesi Var Bugün Geldi Kargodan Sıfır Normal mi ?

Arkadaşlar bugün sıfır kargodan geldi MSİ MAG 255F E20 Monitör Işık süzmesi var bukadar olması normal mi ekte bırakıyorum görüntüleri İPS GLOW Var fakat kenardan da ışık sızması oluyor bukadar olması iade sebebimidir yoksa tüm bu fiyatlarda olması normalmidir ? videoyu da youtube olarak...
  13. R

Yardım Msi Mag 255f E20 24.5" Aldım Nasıldır ?

4500 Liraya 3 Taksit olacak şekilde aldım arkadaşlar monitör nasıldır va panel 144hz monitörden geçeceğim https://www.hepsiburada.com/msi-24-5-mag-255f-e20-1920x1080-fhd-16-9-flat-rapid-ips-200hz-0-5ms-gtg-freesync-premium-gaming-monitor-p-HBCV00009VTD8G?magaza=Hepsiburada
  14. R

Yardım Mag 255f E20 Vs Aoc 25g50z Hangisini Almalıyım

Arkadaşlar deli gibi fps oynayan birisi değilim daha çok film vs. izliyorum fakat tabi bir yandan oyunlarda oynuyorum hikayeli olsun cs2 olsun ama rekabetçi bir ruhum yok hangi monitör daha mantıklı olur arada 750 lira gibi bir fark var...
  15. R

Yardım Aoc 25g50z 24.5" 260hz(Oc) 1ms (5599 TL)

https://www.itopya.com/aoc-25g50z-245-260hzoc-1ms-hdmi-dp-adaptive-sync-hdr10-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u31940?_sgm_campaign=scn_ccb7e5e882000&_sgm_source=31940&_sgm_action=click Alınır mı ?
  16. R

Yardım Wraith Ace Series Storm Yüzey Dokusu Bozuk Mu Değil mi ?

Arkadaşlar Faturalı Ve Garantili bir şekilde Ace series mouse pad aldım cüzzi bir miktara fakat mouse yüzeyinde bozulma varmı yokmu pek anlamam mousepadden de çok anlamam bunun yüzeyinin bozuk olup olmadığı nerden anlaşılır stok skatez kullanıyorum fakat yağ gibi akıyor ama hafifde tırtık sesi...
  17. R

Yardım Atk A9 Pro - Wraith Ace Series (Storm) 50x50 Nasıldır ?

Arkadaşlar Neredeyse sıfır sayılabilecek 2 adet ürün aldım 6 7 ay olmuş daha alınalı faturalı ve garantili bir şekilde aldım jelatinlerine kadar saklayan bir arkadaşdı çok temiz bakmış ekipmanlarına bu iki ürünü 2500 TL ye aldım kutulu faturalı garantili bir şekilde bu fiyatlara bu ekipmanları...
  18. R

Yardım Beta Plus Teknoloji Amazon Güvenilir mi ?

Arkadaşlar monitör alacağım fakat çoğu kişi firmadan şikayetçi fakat bir okadar kişide memnun gaming gen tr ile aynı marka diyenler var fakat bilemedim amazondan monitör alacağım msi güvenebilirmiyim amazon üzerinden satın alınca sıkıntı yaşarmıyım kargoya vermiyormuş firma vs. vs. birsürü olay...
  19. R

Yardım İncehesap Gaming Gecesinden Monitör Önerisi ?

Arkadaşlar bütçe Max 6500 gibi şuan Gaming gecesi olmazsa amazondan...
Geri