Yardım Beta Plus Teknoloji Amazon Güvenilir mi ?

Reaksiyon skoru
59
Arkadaşlar monitör alacağım fakat çoğu kişi firmadan şikayetçi fakat bir okadar kişide memnun gaming gen tr ile aynı marka diyenler var fakat bilemedim amazondan monitör alacağım msi güvenebilirmiyim amazon üzerinden satın alınca sıkıntı yaşarmıyım kargoya vermiyormuş firma vs. vs. birsürü olay yaşandı pek de bilmem alışveirş yapıp deneyimleyen varmı

Arkadaşlar monitör alacağım fakat çoğu kişi firmadan şikayetçi fakat bir okadar kişide memnun gaming gen tr ile aynı marka diyenler var fakat bilemedim amazondan monitör alacağım msi güvenebilirmiyim amazon üzerinden satın alınca sıkıntı yaşarmıyım kargoya vermiyormuş firma vs. vs. birsürü olay yaşandı pek de bilmem alışveirş yapıp deneyimleyen varmı
Satıcıdan 10+ siparişim vardır hepsinin paketlemesi süperdi. Küçücük parçayı bile denginde koliye koyup yolluyorlar. Fakat tüm siparişlerimin kutusu ya çizik yada tozlu geldi. Birkaçtanenin ikinci el ürün gönderildiğine tam şahit olup iade etmiştim.

Satıcıdan 10+ siparişim vardır hepsinin paketlemesi süperdi. Küçücük parçayı bile denginde koliye koyup yolluyorlar. Fakat tüm siparişlerimin kutusu ya çizik yada tozlu geldi. Birkaçtanenin ikinci el ürün gönderildiğine tam şahit olup iade etmiştim.
Amazon üzerinden mi sipariş vermiştiniz monitör gibi yüksek bütçeli bir cihaz alacağım banada bir sıkıntı çıkmaz gibi geliyor fakat bukadar fazla olumsuz yorum insanı şüphelendirmiyor değil

betaplus gaming.gen sorun çıkmaz zaten amazonda ürünü beğenmedim diyerek bile geri iade edebiliyorsun.

Dostum betaplus gaming.gen'in firma adı hata tam olarak şu;

1783116388364.webp

Anladım teşekkür ettim herkese sipariş geçiyorum ozaman hayırlı geceler

Amazon üzerinden mi sipariş vermiştiniz monitör gibi yüksek bütçeli bir cihaz alacağım banada bir sıkıntı çıkmaz gibi geliyor fakat bukadar fazla olumsuz yorum insanı şüphelendirmiyor değil
Hiç amazondan almadım Trendyol ve Hepsiburada üzerinden alıyordum. Fakat amazondan almanız çok çok sağlam olur iade konusunda sorun yaşamazsınız.

Urun gonderme paketlemede sorun yok fakat satis sonrasi destekte yalniz kalirsin. Alacagin monitor betaplus garantili olmasin.

Gaming.gen.tr ile aynı firma değil aynı çatı altıya bağlı olsalar bile farklı firma gibi davranılıyor, gaming.gen.tr kesinlikle beta plusın sattığı ürünle ilgilenmiyor bilginiz olsun.

Gamin gen tr nin kendisi satıcı hem kendi sitelerinden hemde farklı platformlarından sistem aksesuar gamepad monitör ekipman vb bir çok ürün siparişim oldu sorunsuz teslim edildi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Amazon güvenilir bir platformdur diğerlerine göre çok daha iyi iade politikası müşteri memnuniyeti açısından vs

Gaming.gen.tr ile aynı firma değil aynı çatı altıya bağlı olsalar bile farklı firma gibi davranılıyor, gaming.gen.tr kesinlikle beta plusın sattığı ürünle ilgilenmiyor bilginiz olsun.
evet, 2020 yılında daha gaming genin mağazası bile yoktu, kasa almıştım gaming genden. beta plus ile adresleri aynıydı, ben beta plus hakkında kötü yorumlar görünce şüphe duydum aradım bizle alakası yok o şirketin gibisinden birşeyler dediler ama üzerinden 6 yıl geçmesine rağmen durum hala aynı olduğuna göre yalan söylüyorlar. neden olduğunu da anlamış değilim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,358
Üyeler
199,141
Son üye
zedtr

Geri