Arama sonuçları: *

• Users: poppin
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

Çözüldü✓ 150-180 TDP üzeri ucuz işlemci soğutucu

[H3 id='150-180+TDP+ve+zeri+ucuz+ilemci+soutucu+aryorum.+markas+nemli+deil+ucuz+olup+bu+deerlerde+soutsun+yeter']150-180 TDP ve üzeri ucuz işlemci soğutucu arıyorum. markası önemli değil, ucuz olup bu değerlerde soğutsun yeter[/H3]
  2. P

Yardım Intel Arc b580 60 hz'de TAKILDI

Sorunun özeti şu: Eski ekran kartımda sorunsuz çalışan 75Hz 1920:1080 FreeSync monitörüm B580 taktıktan sonra 1920:1080 60Hz çalışmaya başladı. Gerek Windows ayarlarında gerek sürücü ayarlarında 75Hz'e aldığımda ise 1280:1024 çözünürlükte çalışıyor. Detaylar ve görseller aşağıda. Sparkle Arc...
  3. P

Çözüldü✓ High power 700w psu alınır mı?

Merhabalar, aşağıda verdiğim psu 2000 lira bandında, gemini pro'ya danıştım, kendisi üretiyor, fason değil, güvenilir diyor. Kllanan, tecrübe eden var mı markayı? 700w psu satanlar arasında kalitesi ve fiyatıyla dikkatimi çekti...
  4. P

1,5 K BÜTÇE KABLOSUZ MEMBRANE & RED SWİTCH KLAVYE ÖNERİSİ

Merhabalar, bütçem 1,5 k civarı ve kablosuz klavye istiyorum, gürültülü klavye sesinden nefret ediyorum, anti ghost olursa müteşekkir olurum.
  5. P

Çözüldü✓ 1300 LİRA ALTINDA KASA

Merhabalar, zalman t7 midtower kasam var, 2 tane fan var içinde , sparkle b580 ekran kartına geçeceğim ama kasaya sığmadığı için kasayı değiştirmeye karar verdim. Ekran kartı 315 mm, tercihen 325mm ve üzeri ekran kartı destekleyen kasalar önerirseniz iyi olur, gelecekte de daha büyük kartlar...
  6. P

Çözüldü✓ Intel Arc B580 fe vs Sparkle b580 Titan OC

Selamlar arkadaşlar, Mevcut sistemimi Intel Arc B580 ile güncellemeyi planlıyorum ancak iki model arasında kararsız kaldım: Intel Limited Edition (FE) ve Sparkle Titan OC. İki kart arasında yaklaşık 5-7 derecelik bir sıcaklık farkı ve 1.500 - 2.000 TL civarında bir fiyat farkı var. Sizce bu...
  7. P

Çözüldü✓ İntel Arc B580 Limited Edition vs ASRock B580 Steel Legend

Selamlar herkese, iyi forumlar. Mevcut emektar sistemimi geleceğe yönelik, özellikle 12 GB VRAM’li bir ekran kartıyla güncellemek istiyorum. Bütçeme ve teknoloji beklentime en uygun kart olarak Intel’in Arc B580’i belirledim. Ancak modeller arasında çok ciddi bir fiyat farkı var ve bir öğrenci...
Geri