hocam yıllar önce yazmışsınız ama bende şimdi kasanın önünü sökünce işlemci 75 dereceden 65 dereceye düştü ve mesh çözümü arıyorum, siz halledebildiniz mi?
Valla hocam çatır çatır oynatıyor tüm güncel oyunları. Driver sıkıntısı da yok. Forumlarda şikayetçi olanlara bakarsan da hep 1 sene önceki şikayetlerdir...
Elinizdeki sistem sizin ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa, oyunda bu kadar fps benim zaten ihtiyacımı görüyor diyorsanız, kasma, donma, çözülemeyecek bir...
hocam birkaç gündür b580 titan oc 3 fanlı modeli kullanıyorum, şunu net söyleyebilirim ki kart çok kuvvetli, yani xess ayarını açmasan bile saf kas gücü...
hocam, bende senin problemlerinden sadece 60 hz kilitleme sorununu yaşıyorum, araştırmalarım sonucu forumlarda gördüm ki sadece elle manuel bir çözünürlük...
az önce sizle konuşmadan ddu ile tüm driverları silip intelin resmi sayfasından tek driverı olan intel graphics driverı yükledim. sorun devam ediyor...
Sorunun özeti şu: Eski ekran kartımda sorunsuz çalışan 75Hz 1920:1080 FreeSync monitörüm B580 taktıktan sonra 1920:1080 60Hz çalışmaya başladı. Gerek...