Arama sonuçları: *

• Users: PoopKiller
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. PoopKiller

Odam Ne Yaparsam Yapiyim Çok Tozlu

nekadar temizlersem temizliyim hep toz var dip bucak temizlesem bile ne yapmalıyım 😓
  2. PoopKiller

Laptop Titriyor, Fan Sesi Traktör Motoru Gibi

Fan dan araba motoru gibi ses geliyor ne ısıda ne de performans ta bir fark göremedim fanını temizlememe rağmen düzelmedi
  3. PoopKiller

Tüketici Hakem Heyeti Sonucu Ne Zaman Açıklanır

Malum türkiye mazlumun hakkı yeniliyor, itirazımın iptal olcağına eminim fakat ne zaman belli olur sonuç?
  4. PoopKiller

Android 16 Ya Apk Nasıl Yüklenir

ne yüklemeyi denesem haya veriyor apk
  5. PoopKiller

İbb Halklalı Yüzme Havuzu Diğerleri Gibimi

diğer tesislerde 250 tl ye spor salonuna 15 giriş alabiyorsunuz diye öğrendim burdada aynısımı?
  6. PoopKiller

Çözüldü✓ Laptopa Ekran Kartı Basitçe Nasıl Takılır

bir videoda görmüştüm psu+ekran kartı+aparat vardı fakat aparat masaüstü pc toplamaktan daha pahalıydı ucuza ve basit şekilde halletmenin yöntemi varmı rx580 düşünüyorum
  7. PoopKiller

Hobi Önerisi (Ot Gibi Yaşıyorum)

Ot gibi yaşıyorum hiçbir amacım yok çokta sıkılıyorum birşeyin bağımlısı olmaya bile razıyım ne yapmalıyım 😥
  8. PoopKiller

Hepsiburada Kusurlu Ürün İadesi Almadı

40 gün oldu iade ettiğim günle beraber 1 hafta beklettiler talep reddedildi dediler, şimdi 2 hafta ürünün gelmesini bekliyecem ürünün sorunu buydu: cmf phone 1 almıştım, dokumatiği sapıyordu,kamera aşırı kötüydü, gps dururken alakasız yerlere atıyor hareket ederken ise komple kopuyordu nothinge...
  9. PoopKiller

Rgb Uygulamalı Ampul

internette çoğu aşırı pahalı yada hiç ışık vermiyor önerirseniz güzel sevinirim
  10. PoopKiller

Honor Magic 8 Lite Alınır mı?

taksitle almayı düşünüyorum artısı ve ya eksisi varmı ayrıca kapmanya olan yer fln
  11. PoopKiller

Yardım Tecno Spark Slim 5G mi Yoksa Redmi Not 15 mi

cmf phone 1 al dediler aldım iade ediyorum 1ay kullanıp gps çalışmıyor dokumatik leş redmi t serisi dışında kötü diyorlar tecno sparkta anlamadığım şekilde alma diyorlar hangisini almalıyım
  12. PoopKiller

Çözüldü✓ Cmf Phone 1 Gps Hatalı

telefon sabit durmama rağmen rastgele yerlere atıyor, olduğum yerle alakasız gösteriyor ne gps kullanabiliyorum ne de adres verebiliyorum alalı daha 1 ay oldu hepsiburdadan aldım
  13. PoopKiller

Cmf Phone 1 Kamerada Kir Tespit Edildi Uyarısı

kamerada sürekli kir tespit edildi diyor temizlememe rağmen ayrıca bataryası hızlı bitiyor
  14. PoopKiller

1k/2k Ya Rastgele Eylence Aracı Önerisi

Tavana yansıtmalı projektör var ama ne kadar iyi olur bilemedim
  15. PoopKiller

Yardım Cmf Phone 1 İçin Kılıf/Ekran Koruyucu Nerden Alabilirm

Nothing phone 1 kılıfları uymaz yazıyordu
  16. PoopKiller

Yardım Yurt Dışı İmei Kaydedilmiş Cihaz Alınır mı??

poco x6 pro alacağım 2. el yurtdışı imeisi kaydedilmiş fakat sıfırlayınca sorun olurmu?
  17. PoopKiller

Yardım Samsung S10+ Alınır mı?

6.5k ya kusursuz buldum alınır mı??
  18. PoopKiller

Yardım 15k Ya Telefon Önerisi

çok fazla seçenek var oyunlarla çok haşır neşir değilim fakat açsa sorun olmaz, redmi c15 var fakat ucuz olmasının sebebi olmalı diye düşünüyor sizce ne almalıyım? Yurtdışı alsam değermi (redmi t14 pro 9k dı yurtdışı)
  19. PoopKiller

Yardım Güzel Anakart Önerir Misiniz??

Pc bileşenlerinden anlıyorum fakat anakartlar hakkında hiç bilgim yok, grafik hafızalı işlemci alıp sonrasında ekran kartı almayı planlıyorum fakat am5 ryzen anakartlar var ve farklarını hiç bilmiyorum ddr4 sistem toplamayı planlıyorum bütçem 5k civarı
  20. PoopKiller

Yardım Gemicilikle İlgili Oyun Önerisi?

sea of thief hem yunan dolu hemde çok kasıyor, ona benzer oyun önerirseniz sevinirim 😃
Geri