Arama sonuçları: *

• Users: PoopKiller
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. PoopKiller

Yardım Cmf Phone 1 İçin Kılıf/Ekran Koruyucu Nerden Alabilirm

Nothing phone 1 kılıfları uymaz yazıyordu
  2. PoopKiller

Yardım Yurt Dışı İmei Kaydedilmiş Cihaz Alınır mı??

poco x6 pro alacağım 2. el yurtdışı imeisi kaydedilmiş fakat sıfırlayınca sorun olurmu?
  3. PoopKiller

Yardım Samsung S10+ Alınır mı?

6.5k ya kusursuz buldum alınır mı??
  4. PoopKiller

Yardım 15k Ya Telefon Önerisi

çok fazla seçenek var oyunlarla çok haşır neşir değilim fakat açsa sorun olmaz, redmi c15 var fakat ucuz olmasının sebebi olmalı diye düşünüyor sizce ne almalıyım? Yurtdışı alsam değermi (redmi t14 pro 9k dı yurtdışı)
  5. PoopKiller

Yardım Güzel Anakart Önerir Misiniz??

Pc bileşenlerinden anlıyorum fakat anakartlar hakkında hiç bilgim yok, grafik hafızalı işlemci alıp sonrasında ekran kartı almayı planlıyorum fakat am5 ryzen anakartlar var ve farklarını hiç bilmiyorum ddr4 sistem toplamayı planlıyorum bütçem 5k civarı
  6. PoopKiller

Yardım Gemicilikle İlgili Oyun Önerisi?

sea of thief hem yunan dolu hemde çok kasıyor, ona benzer oyun önerirseniz sevinirim 😃
  7. PoopKiller

Muhabbet Kuşum Beni Aşırı Fazla Isırıyor

Isırdıktan sonra dillemeye başlıyor ama aşırı saldırgan, elimle dokununcada hemen elimin üstüne çıkıyor sanki bir şey olmamış gibi 😓(1 aylık salıncada kendini sağ sola vurup yüksek noktadan yere bırakıyor kendini)
  8. PoopKiller

Yardım Samsung Dex Destekleyen Güzel Tablet Önerisi

bütçe f/p ye göre esneyebilir aklımdaki fiyat 15k, 7k ya da var ama performansı beklediğim gibi değil ):
  9. PoopKiller

Muhabbet Kuşum Galiba Hasta

Ayakları normale göre aşırı sıcak ve sulu hapşırıyor fakat ne enerjisinde nede iştahında sorun var 1 haftadır böyle alakası varmı bilmiyorum ama tırnağımıda ısıryor 2/3 hafta önce soğua maruz kaldı fakat geçen haftadan beri sıcaklıkla hapşurma var
  10. PoopKiller

Muhabbet Kuşumu Kafes Dışına Nasıl Alıştırabilirim

1 aylık kuş kafes içinde ele alıştı ortamada alıştı (artık korkmuyor) 6 defa kaçtı (kafesi kendisi açtı) fakat en son salışımda baya heryere çarptı düştü ve anca şoka girdiğinde alıp kafesine geri koyabildim durumu şuan gayet iyi kafes içinde yerinde duramıyor ve dediğim gibi heryere çarpmasını...
  11. PoopKiller

Yardım Duvardan açılabilen masa varmıdır?

biraz tuhaf bir fikir ama duvarda dikey vaziyette durcak istediğim zaman çekip masa gibi kullanabileceğim. Anlatamadıysam resmini çizdim:
  12. PoopKiller

Çözüldü

sabah keyfi yerindeydii fakat elime gelme antremanı yaptıktan sonra böyle kaldı ):
  13. PoopKiller

Havit fuxi h6 kırmızı ışıp yanıyor çalışmıyor

akşam şarja taktım sabah karşın çektim şimdi kırmızı ışık yanıyor sadece tepki vermiyor
  14. PoopKiller

Muhabbed Kuşu Ele Nasıl Alıştırılır?

Kuşlar hakkında baya bilgim var fakat daha önce ele gelen kuş beslemedim, 1 haftalık muhabbed kuşu aldım ve kuş enteresan şekilde sürekli ters durmayı seçiyor yemek yemiyordu kusuyordu kusmasıda geçti fakat yinede uyumuyor hem uykuyu hemde ele gelmeyi nasıl halledebilirim? (uzun sürceğini biliyorum)
  15. PoopKiller

Rx580 ve ryzen 3400x (3.80ghz), 16gb ddr4 ram 15k ya değermi?

2. el ve uzun süre idare eder mi? diye merak ediyorum.
  16. PoopKiller

İstanbulda 2. Ele 15k ya sistem toplamama yardım edebilirmisiniz?

ryzen 3000x rx580 16gb ramli ddr4 bitane topladım daha iyisi varmı bilmiyorum ssd 256 1tb hdd sizce daha iyisini toplayabilirmiyim? İzlediğim testlerde nerdeyse tüm oyunları yüksekte 100fps civarında açıyor
  17. PoopKiller

Hopörlörmün sesi çok ayarsız

sadece 10 20 30 40 gibi değerlerde artıp azalıyo ara ses yok bunu nası çözebilirim? Ve açılırken çince ses çok yüksek
  18. PoopKiller

Telefondaki Videoları Nasıl Yedekleeyebilirim

Telefonda 7k ya yakın video var ve tanesinin ortalaması 30 saniye gibi bunları en hızlı nasıl pc ye ve ya başka yere yedekleyebilirim (200gb google drivem var)
  19. PoopKiller

VR Box merceği nasıl temizleyebilirim

çok yağlı gibi gözüküyor
Geri