Arama sonuçları: *

• Users: YxvZ
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. YxvZ

Attack shark x3 pro mouse

Selamlar arkadaşlar bir sorum olucak ben attack shark x3 pro aldım ve mouseds USB dongleyi bulamadım.Yardimci olurmusunuz
  2. YxvZ

12400F İLE 4060 KASA darboğaz yaparmı?

selam başlıktada gördüğünüz gibi i5 12400f ile rtx 4060 lı sistem darboğaz yaparmı?
  3. YxvZ

NVIDIA EKRAN KARTLARINDA REPLAY

Öncelikle selamunaleyküm size bir sorum olacak şu nvidia ekran kartlarındaki kayıt yerinde şöyle bir özellik varmış sanırım ekran kaydında olmasak bile nvidiadan son 1-2 dk yi clip alıyormuş kendisi.Bu doğrumu doğruysa nasıl yapılıyor anlatırmısınız?
  4. YxvZ

İ7-14700HX LAPTOP Ekran Kartı Uyumu

Selam arkadaşlar bir sorum var i7-14700hx işlemciye sahip laptopa hangi ekran kartı yakışır
  5. YxvZ

RAM SORUSU (ACİL) !!!

Merhaba , şu son zamanlarda ramler hakkında şeyler söyleniyor.Bunlardan birini sormak istiyorum bilgisayardaki ramin artması bilgisayarı daha mı ısındırır?
  6. YxvZ

PC me takviye önerisi

Elimde 1 adet HP victus 16 var özelliklerini aşağıya yazıyorum; İşlemci: İ7 14700HX Ekran Kartı: RTX 4060 (8GB) Bellek: 16 gb (13.7 si kullanılıyor) Bu pc me donanım olarak ne takviyesi yapmalıyım, oyunlarda beklediğimden çok daha düşük fps değerleri alıyorum...
  7. YxvZ

Bu Laptopa Ram Takilir Mi?

İşlemci: İ7-14700hx Ekran Kartı: RTX 4060 (8GB) Ram: 16 Bu HP victus bilgisayarıma 16gb daha ram taktırsam bir değişim olurmu ?
  8. YxvZ

LAPTOPLARDA FPS DÜŞÜKLÜĞÜ

Merhaba, size bir sorum olacak neden laptoplardaki fps değerleri bu kadar az özellikle HP bilgisayarlardan şikayetçiyim.Oyunlardaki verimimi alamıyorum birtürlü.
  9. YxvZ

LAPTOP ISINMA SORUNU

Merhaba, ben hp victus aldım ve fazla ısınmasından şikayetçiyim boş dururken bile 63-65 derecelerde geziyor oyun oynarken 80-85 derece bu dereceler normalmi? (fan kullanıyorum)
  10. YxvZ

Laptopta FPS düşüşü

İ7 14700hx ve rtx 4060 özelliklerine sahip laptobum var ve cs, valorant gibi oyunlarda beklediğimden daha düşük fps alıyorum Csde max 220 (düşük ayarlar) Valorant 300-400 (düşük ayarlar) Sizce normalmi normal değilse normali nedir?
Geri