Arama sonuçları: *

• Users: Volkan:/
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Volkan:/

Yardım Opel Corsa 1.4 Twinport Alınır mı ?

Dostlar bu bir kaç hafta içinde alıcam nasipe sadece uygun arabayı arıyorum aklımda 1.25 2013 fiesta da var i20 1.2 D-CVVT 2013 te var ama pek temizleri düşük km olanları zor bulunuyor bu başlıktaki alınır mı ne dersiniz 1.2 twinportta alabilirim ama aynı paralar hemen hemen neden 100bg olmasın...
  2. Volkan:/

Yardım Iphone 13 Ten Hangi Cihaza Geçmeliyim

illaha iphone şartım yok ama olursa olabilir 13 ün pil falan çok yetersiz geliyor bana film bile izlesem çok hızlı gidiyor pil 87 ye düştü bunun etkisiyle daha hızlı bitiyor 3 senelik cihaz bende artık samsung s 26 ultra s25 ultra gibi cihazlara geçeyim diyorum öncelikle söylemem gerekirse yurt...
  3. Volkan:/

🔥Asus’Un Nostalji Anakartı; Asus Rog Crosshaır 2006🔥

Facede gezerken gördüm çok aşırı hoşuma gitti bu tip eski nesildeki bir çok kartın resmen hastasıyım param yetecek olsa kesinlikle sipariş verirdim aşık oldum ya seveni hastası vardır diye paylaşmak istedim https://www.facebook.com/share/p/16rA2xABZH/?mibextid=wwXIfr
  4. Volkan:/

Wraith Prism Soğutucunun İçinden Geçtim

Canım sıkıldı zaten oksitlenme vardı her yerinde fanıda kırıktı odayı toparlıyordum dedim ben şunun taban bakırını alayım dedim tamamen çöpe atacaktım hem az eğlendim hemde sonuç olarak kupayı aldım EVDE DENEMEYİNİZ BEN ÖNLEMİMİ ALDIM İŞ GÜVENLİĞİM TAMDI!!!! Hatta az daha kasanın cam...
  5. Volkan:/

Yardım 300-350k Ya En Az Masraflı Araba Ne Alabilirim

Dostlar bütçe 2 ay önceye kadar 600 700 civarıydı ama altın yerle yeksan oldu bende tamamını kredili olarak araç alıcam yazın 3 ay perişan oluyorum ciddi anlamda ama totalde 40 50dk sadece yürümem var İzmir sıcağında İzmir/Manisa yapıyorum sürekli bunun dolmuş beklemesi otobüs beklemesi o...
  6. Volkan:/

Yardım Bu FSP nin garantisine kim bakıyor

Thermalright fan almıştım arızalandılar qp den aldım onlar fspye yolla dediler ana öyle bir adres yok kargoya geldim şimdi internette de kalıcı olarak kapandı diyor zaten deli olcam yine bir gün bir aksilik olmasa şaşarım zaten
  7. Volkan:/

Seri Togg Coupe yapılması lazım

Dostlar öyle meraktan yaptırayım dedim gpt amcaya fenasal oldu bence Karşınızda TOGG T10C ve T10Cs
  8. Volkan:/

Yardım Razer Da v3 8 khz mouse um bozuldu garantisi kim bunun?

Dostlar amazon tr satıcıdan aldım garanti belgeside amazonun arızalı iade diye seçiyorum saçma sapan destek için diye link veriyor razer yurt dışı sitesi açılıyor müşteri hizmetlerinede bağlamıyor garantiye verme nedenimde kronik olan scroll sorunu 3 yukarı beş alta alıyor tek hamlede falan deli...
  9. Volkan:/

Yardım Renkleri canlı ve net oyun,film ve dizi için monitör önerisi lazım

Şu an 25” 280Hz Dell kullanıyorum ama artık FPS oyun oynamıyorum. Daha çok film, dizi ve Forza 5 gibi oyunlar oynuyorum. Bu yüzden benim için önemli olan şey renklerin canlı ve görüntünün net olması. ViewSonic bir monitör gördüm, renkleri hoşuma gitti. Sizce ViewSonic bu konuda iyi midir?
  10. Volkan:/

Yardım Peugeot 206+ 1.4HDİ alınır mı ?

Araç 1.4HDİ motor. Aracın sağ ve sol çamurlukları değişmiş. Arkadan kazası var ama bagajda hasar yok. Sol yanda boya var, bel altı. 290 binde ama motoru güzel duruyor, sesi de iyi. Motor içi baya temiz. Kulelerine baktım, şasilere de ufaktan baktım. Araç komple beyaz tavan bagaj kaput işlemsiz...
  11. Volkan:/

Çözüldü✓ Güç Kaynağımı değiştirmeme gerek var mı?

Dostlar yeni ekran kartı aldım 5070 benim power da 12vhpwr yok 2 tane ayrı 8 pin ile besledim şuanlık sorun yok gibi power da kaliteli uğraşmakta istemiyorum aslında gereksizse power markası Fsp Hydro Gpro750 modular
  12. Volkan:/

Yardım RTX 5070 için 2k monitör şart mı sizce

Dostlar denk geldi Rtx 5070 gigbyte eagle oc İCE modelini aldım uygun bir fiyata 240hz kullanıyorum genelde de fps oyunu oynarım hikayeli ile pek işim yok warzone,cs,pubg,apex (indircem gibi) BF5-1 bu tip oyunlar oynuyorum CS de warzone da falan 5070 e geçmek işime yaradı 240 fps üstü warzone...
  13. Volkan:/

Çözüldü✓ PXN Set Alıcam Dostlar Bana Son Karar Vermek İçin Yardım Lazım?

-İlk seçenek PXN VD4 DİREKSİYON PXN A11 KATLANIR STAND PXN HM HALL EFFECT DEBRİYAJ PEDAL PXN CB1 DÜĞME KUTUSU PXN SF U 7+R Vites -İkinci Seçenek PXN PV10 ULTRA DİREKSİYON PXN A11 KATLANIR STAND PXN HM HALL EFFECT DEBRİYAJ PEDAL PXN CB1 DÜĞME KUTUSU VİTESİN STOĞU KALMAMIŞ 3K LIK VARDI -Üçüncü ve...
  14. Volkan:/

❗❗Beyler Dolandırıcı İfşalıyorum Dikkat Edin Yayın❗❗

GÜNCELLEME : BEYLER MÜJDE DOLANDIRICIMIZ KALDIRDI İLANLARI :D SAHİBİNDENİ FALAN ARADIM ÖYLE ŞİKAYET ETTİM FALAN İŞE YARADI XD https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-ryzen-7-5800x-sorunsuz-1312811440/detay dostlar hiç gizlemeden atıyorum adam...
  15. Volkan:/

Yardım TÜRKNET saçma sapan internet kesip duruyor

Beni deli etmeye başladı Türknet fiber geldi diye sevindim illallah ettim yani hergün hergün internet kesilir mi anasını satayım ya 2 günde bir internet kesiyor deli etti ya iki arka sokakta yine binadan vs türktelekom internet çekti benim mahalleye gelmedi nasıl getirtirim zaten heryere yeni...
  16. Volkan:/

Çözüldü✓ Rx 580 8gb aldım anormal serin

Dostlar güzel fiyata aldığımı düşünüyorum Sapphire nitro plus special mavi 580 8 gb aldım tek fanı mort açılmamış ama etiketler orijinal mi allah bilir karta bir tane silver stone 12 cm fan birde ryzen lerin stok fanının fanını taktım furmark 10 dk mı ne 57 geçmedi occt 60 ı geçmedi 20 dk 3d 20...
  17. Volkan:/

Yardım SSD sistemde takılıyken VGA ışığı yanıyor başka pc de BOOT

Dostlar anakartı satmak için test ediyordum adam gelmeden gelsin rahat rahat baksın diye 5 dk bakıp gidecekti sözde neyse, İlk açtığımda sorunsuz çalıştı ama uyarı verdi ramler a1 b1 de onu stabilite sorunu yaşamaman için a2 b2 ye tak dedi bende kasanın tuşa basılı tuttum kapattım sonra a2 b2 ye...
  18. Volkan:/

Yardım TP-Link Archer TX20E Alınır mı ?

https://www.hepsiburada.com/tp-link-archer-tx20e-wi-fi-6-bluetooth-5-0-pcie-adaptor-ax1800-mbps-ultra-dusuk-gecikme-windows-10-11-uyumlu-p-HBCV00004AD9BA?magaza=Hepsiburada&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Aakakce.md%3Apricecomp&utm_content=agnm%3Ahb&wt_pc=akakce&adj...
  19. Volkan:/

Öneri Bu sahibinden dolandırıcıları iyice yoldan çıktı :D

Bir eleman vardı kartları sıfır diye paketleyip elli tane isim değiştiren bu o olsa gerek adam MSİ ram yazmış ama üstüne etiket yapıştırmış milletin aklıyla dalgamı geçiyor bunlar https://resmim.net/i/ekran-goruntusu-2026-04-15-152143.Cluvwi
  20. Volkan:/

İnceleme Turbox Mesh Mini ITX kasa incelemesi F/P

[H3 id='Genel+Deerlendirme']🔍 Genel Değerlendirme[/H3] Bu kasa kesinlikle reklam amacıyla değil TROLL hesap açıp paylaşım yapanlardan değilim bilen bilir beni, gerçekten beğendiğim için önerdiğim bir ürün. Malzeme kalitesi beklentinin üstünde; ince ve teneke hissiyatı yok, oldukça sağlam...
Geri