Arama sonuçları: *

• Users: YusufG06
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. YusufG06

Yardım Undervolt Nasıl Anlaşılır ?

Selamlar, ben bugün ikinci el bir ekran kartı satın aldım. RX 6650 XT. Gelip furmark testlerine baktığım zaman kartın normal verilerinde maksimum güç 180W yazarken Testte 165W gözüküyor. Bu Undervolt yapıldığı anlamına gelir mi ? Yardımcı olursanız sevinirim.
  2. YusufG06

Öneri Wraith Esports Ürünler Hakkında

Merhabalar, şu aralar her yerde her yerde kulaklık olsun mouse olsun bu sitenin ürünleri öneriliyor uzun süre bu ürünleri kullanmış olan var mı kaliteleri nasıl ATK neptune n9 hoşuma gitti ama güvenemedim yardımcı olur musunuz
  3. YusufG06

Öneri 3000 TL Kablosuz Mouse Önerisi

Merhabalar dostlar, 3000 tl bütçem var kablosuz bir oyuncu mouse'u arıyorum cs2 oynuyorum ve elime en güzel oturan mouselar rog gladius 2 ve razer deathadder. Öneride bulunursanız sevinirim.
  4. YusufG06

Kürtçe Bilen Birine İhtiyacım Var

Kundem ne demek arkadaşlar bulamıyorum hiç bi yerde ve öğrenmem lazım
  5. YusufG06

750 TL hoparlör önerisi

Merhaba, PC için hoparlör almak istiyorum 700-800 TL civarında bir bütçem var bass benim için çok önemli değil olabildiğince temiz bir ses duymak istiyorum zaten amacım şarkı dinlemek şimdiden teşekkür ederim.
  6. YusufG06

Hazırlıkta Green Card başvurusu nasıl olur?

Merhaba ben bir lise öğrencisiyim ve Green Card'a başvurmak istiyorum şu an 18 yaşındayım okulumda hazırlık olduğundan dolayı henüz mezun olmadım benim "highest level of education achieved" katergorisinde neyi işaretlemem lazım. High school no degree mi yoksa primary school mu?
  7. YusufG06

İnstagram da engel yemek

sormak istediğim bir şey var baylar cevap alabilirsem mutlu olurum instagramda bir kişinin profil fotoğrafı ismi gözüküyor ve arama kısmına girince de profili çıkıyor ama takipçi ve takip sayıları boş gözüküyorsa bu kişi engellemiş midir?
  8. YusufG06

2000TL Bluetooth kulaklık Önerisi

Selamlar, 2000 TL bütçem var ve Bluetooth kulaklık arıyorum önceliğim uzun ömürlü ve kaliteli sesi olması baktığım zaman Galaxy Buds 2 ve Anker Soundcore P3'ü buldum ama kaliteleri konusunda fikir sahibi değilim Öneride bulunursanız cok mutlu olurum.
  9. YusufG06

Dağ Bisikleti Önerisi

Açıkçası bisikletler hakkında çok bilgi sahibi değilim 13-15 bin tl arasında bir bütçem var 26 jantlık bir bisiklet arıyorum ve bu piyasada bu fiyata en iyi neler var bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
  10. YusufG06

Counterr Strike 2

Arkadaşlar benim rankımın süresi dolmuştu şimdi girip açtım rankımı ama cs2 ye gelmedi henüz hala gelebilir mi bilginiz var mı
  11. YusufG06

Rival 3 mü Xpg Slingshot mı ?

Bütçem çok yüksek değil 600 700 lira seviyesinde bu mouseları buldum sizce hangisi daha iyi
  12. YusufG06

650 TL Mouse Önerisi

650 TL bütçem var mouse önerir misiniz şuan razer deathadder kullanıyorum çok rahat ama bozuldu sayılır bu boyutlarda bişey alabilirim
  13. YusufG06

Klavye ve Mouse Önerisi

Toplam 2.5 k bütçem var mekanik klavye ve orta kalite bir mouse önerebilir misiniz?
  14. YusufG06

Yardım Skyrim için en iyi Türkçe yama hangisi

Skyrim'e Türkçe yama yapmak istiyorum sizce nereden yapayım direk mod mu yükleyim yoksa internetten mi indireyim bildiğiniz kaliteli yama varsa atarsanız sevinirim
  15. YusufG06

Hangi Sepet Daha İyi

Sizce hangisi
  16. YusufG06

Adını Unuttuğum Çok Eski Bir PC Oyunu

Beyler bu oyunu uzun bir süre aradım ama oyunla ilgili az şey hatırladığım için oyunu bulamıyorum burada biraz bahsediyim belki bilen birileri çıkar. Oyun üçüncü şahış bakış açısıyla oynanıyor bilim kurgu aksiyon oyunu tadında bir şey hikayenin bir bölümünde uzaylıya benzeyen siyah bi eleman...
  17. YusufG06

Yardım AC Brotherhood Activation Key Sorunu

Beyler steamden aldığım ac brotherhoodu açmaya çalıştığımda ubisoft connecte giriyor ve aktivasyon kodu istiyor daha önce oyuna girmeden türkçe yama atmıştım bunula ilgili olabilir mi yoksa başka bir şey yardımcı olursanız sevinirim
  18. YusufG06

Lol Freljord sylas border

Beyler ben bu yeni gelen freljord sylas borederi aldım skin zaten vardı 290 rp falan verdim aldım ama gözükmüyor yükleme ekranında bunu aktifleştirmek falan mı lazım bi yardımcı oluverin beoluum
  19. YusufG06

CSGO Prime hakkında soru

Arkadaşlar benim eski hesap vac ban yemişti şimdi yeni bir hesap açıp aynı telefon numarasını kullanırsam gene vac ban yer miyim
  20. YusufG06

Yardım Tamirden sonra anakartın model ismi değişti

B450M S2H Anakartım soft brick oldu ve tanıdığım bir elektronikçiye bios yazması için gönderdim bilgisayar elime geçtiğinde anakartın model isminde b450m s2h v2 yazıyor bu önemli bir şey mi ?
Geri