Arama sonuçları: *

• Users: Saiton
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

4070 ekran kartım benchmark teste %63 çıkıyor neden olabilir

https://prnt.sc/EnaXun3vvbjj soylede ekran kayıtı var bakmak isteyenlere
  2. S

Fps değerlerim yüksek ama oyunlar kasıyo gibi hissetiriyo

Konu başlıgında da yazdığım gibi kasıyo gibi hissediyorum,donanımsal bir bozukluk varsa onu nasıl tespit edebilirim ? pc; 7500f ve 4070
  3. S

Fps değerlerim yüksek ama oyunlar kasıyo gibi hissetiriyo

Konu başlıgında da yazdığım gibi kasıyo gibi hissediyorum,donanımsal bir bozukluk varsa onu nasıl tespit edebilirim ?
  4. S

4070 için islemci tavsiyesi

Beyler ben 2k da oynamak istiyorum maksimum sogutucu ile 10k bütcem var ne önerirsiniz
  5. S

Pc ye cay döküldü çalısıyor ama büyük bi sorunu var

Dediğim gibi cay şekerliydi ve çok dökülmedi ama döküldükten sonra pc, fps oyunlarında 2 kat fps kaybetti hikayeli oyunlarda alması gerekenı alıyo ama oyun çok kasıyor gibi güzüküyor bazı oyunlarda direkt fps drop yıyorum,bunun para harcamadan çözümü var mı yoksada hangi parcalar bozuk nasıl...
  6. S

Ryzen 7500f ve 4070 ile hogwarst legacy de donma yasıyorum sorun nedir

Şimdi ben oyunu 2k bir monitörde oynuyorum ultra ayarlarda hatta genellikle 100 fps bandıda takılıyorum ama oyun böyle habire ufak ufak takılma yapıyo onun sorunu nedir ? (Birde pc de 16 gb ram var ondan olabir mi ?) 1725265899 Buarada sadece ondada değil Final fantasy XV de acayip oluyo
  7. S

Şekerli çay doktugum 4070'li amd 7500f'li pc çalısıyor ama bir sorun var

Ben ozaman yeni masa almadıgım ıcın kasa acıkta yerde duruyodu bende gamepad elımde cay ıcıyodum yanlıskla gamepad elımden kaydı onu tutucam derken %25 i dolu olan bi sekerlı cay ı yanlsıkla havaya dogru azcık ucurttum, geldi biraz hemen pc yi fln kapattım(6 ay gecti) suanda hala calısıyo ama...
Geri