AmdAnakartın Intel mi amd mi
R7 7700 alın yanına Phantom Spirit 120 se alın 10.669tl yapıyor ileride ekran kartını güncellersinizBeyler ben 2k da oynamak istiyorum maksimum sogutucu ile 10k bütcem var ne önerirsiniz
knk 7500f biliyom da fps değerli birazcık düsük ya5 7500f alabilrsin. Kalan parayla da güzel bi sıvı soğutıcu çekersin
Dar boğaz yapmaz değil mi normalde aklımda 7600x vardıda,kararsız kaldıgım icin buraya yazdımR7 7700 alın yanına Phantom Spirit 120 se alın 10.669tl yapıyor ileride ekran kartını güncellersiniz
hayır yapmazDar boğaz yapmaz değil mi normalde aklımda 7600x vardıda,kararsız kaldıgım icin buraya yazdım
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
hocamın önerdiği işlemcide iyidir ekran kartı güncelleme gibi bir düşünceniz var ise alabilirsinizDar boğaz yapmaz değil mi normalde aklımda 7600x vardıda,kararsız kaldıgım icin buraya yazdım