Arama sonuçları: *

• Users: Burak-Y
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Burak-Y

Pxn Sf-U Vites Uygulamasında Çalışmıyor

Pxn SF-U vites uygulamasında çalışmıyor. Kalibre etmeye çalışınca 1-2 vites gözüküyor ama diğerleri ya yanlış ya yok yardım edebilecek mi?
  2. Burak-Y

Yardım Pxn Vd6 Yazılım Güncellemesi ve Oyunda Algılamama

pxn vd6 yazılım güncellemesi yapmıyor bitince uygulama kapanıyor ama açınca tekrar güncelleme istiyor. update kısmında simit in güncellemesini yapmıyor hata veriyor pedal ve motoru yapıyor ama. oyunlarda da algılamyor yardımcı olabilecek var mı?
  3. Burak-Y

Öneri Hangi Direksiyon Setini Seçmeliyim?

Normalde 20.000 tl yi geçme planım yoktu ama o bütçeye en iyi g29 gördüm ve tavsiye etmeyen çok. Daha sonra pxn vd4 ü gördüm tavsiye edeni var yanında debriyaj ve vitesle beraber 34.000 civarı oluyor bütçe mi buna zorlamak istedim almışken iyisini alıyım diye. Mantıklı bir seçim olur mu? Bu...
  4. Burak-Y

Yardım Çakma Limited Edition Dualsense Var mı?

2. el ghost of yotei edition dualsense aldım ama orjinal mi kesin emin olamadım limitied edition larında çakmaları oluyor mu? Elimde orjinal dualsene de var yotei biraz daha hafif gibi geldi bana ve sıktırdığımda orijinalden biraz daha fazla gıcırdama yapıyor. Sizce durum nedir?
  5. Burak-Y

Dualsense Şarj İstasyonu Orjinalliği Nereden Öğrenilir

Dualsense şarj istasyonu orjinalliği nereden öğrenilir?
  6. Burak-Y

PlayStation 5 Pro Ayarları

Ps5 pro da pssr görüntü kalitesini iyileştir ve vrr da desteklenmeyen oyunlara uygula seçeniği açık mı olmalı kapalı mı?
  7. Burak-Y

Yan Marka Dualsense Şarj İstasyonu Alınır mı?

Es selamun aleykum honcam marka şarj istasyonu gördüm sadece siyah olduğu için almak istiyorum 1.100 tl fiyatı var. Yan marka şarj istasyonu almak tehlikeli olur mu? Orjinalden devam etmem gerekir mi?
  8. Burak-Y

Ps5 Garanti Durumu - Sarp Kapısı

Es selamun aleykum gürcistan dönüşünde sarp kapısının Türkiye tarafında ps5 pro aldım kasiyer bana Türkiye bilkom garantili olduğunu söyledi ama emin olamadım doğru mudur? Türkiye’de bilkom garantili ps5 pro dan 24-25 tl bin daha ucuza aldım. Bilkom garanti durumu nasıl öğrene bilirim?
  9. Burak-Y

Benim Durumum İçin Hangi Ps5 Sürümü Mantıklı

Marvel wolverine, God of War Laufey, ghost of yotei gibi ps özel oyunları oynamak için ps5 almak istiyorum. Düz mü slim mi pro mu en iyi seçim olur? PS özel oyunlarından hariç pek oyun oynayacağımı zannetmiyorum zaten 4070 super ryzen 7 7800x3d li pc mevcut hem pc hem ps5 çıkan oyun olsa fiyat...
  10. Burak-Y

Öneri Curved Ekranlı Sıvı Soğutucu Önerisi

Curved ekranlı sıvı soğutucu arıyorum 3 model var gözüme çarpan TRYX PANORAMA SE, Lian Li HydroShift II OLED ve ASUS ROG RYUO IV SLC 360 hemen hemen benzerler ama hangisini seçmek daha mantıklı olur? Lian li ve asus un beyazını stoklarda bulamadım bunlar daha iyiyse beklemek daha mı iyi olur?
  11. Burak-Y

Kasa Hava Akışı ve Sıvı Soğutucu Yeri Hakkında

Lian li o11 vision compact kasam var. Arkada 2 tane egzoz fan yerine içeri hava alan fanlar var yan tarafda da 3 tane egzoz fan var. Sıvı soğutucu radyatörünü yan tarafa takmayı düşünüyorum bu durumda içeridedi sıcak havayı radyatöre üflemiş olucak soğutma açısından sorun yaşarmıyım. Yoksa...
  12. Burak-Y

Yardım Acil - 9.500 TL Ye Kadar Alabileceğim En İyi Gamepad Nedir?

9.500 TL ye kadar alabileceğim en iyi gamepad nedir? GameSir G7 Pro Zenless Zone Zero Edition almaya niyetliyim öneriniz var mı?
  13. Burak-Y

Öneri 4.000 Tl Ye Kadar Soundbar Önerisi

Günlük kullanım ve oyun için soundbar arıyorum. Max bütçem 4.000 tl. 3 model buldum ama kararsızım sizin öneriniz ne olur? https://shop.connectgame.com.tr/products/creative-stage-se-mini-kompakt-monitor-alti-sluetooth-5-3-pc-uyumlu?variant=49739693130016...
  14. Burak-Y

Yardım Ekran Kartı Kablosu Yanmış mı

Ekran kartı kaplosu hafif yanmış mı yoksa sararıyor mu tam bilemedim. Alt taraflar full beyaz üst tarafların tonları değişik olarak sararmış sizce ne yapmalıyım?
  15. Burak-Y

Tv-pc bağlantısıda sorunlar

Es selamun aleykum pc yi tv bağlayıp oyun oynadığımda akıcılık olmuyor hem yırtılmalar hemde gecikme oluyor. Monitör ile oynadığım zaman bi sorun olmuyor. Çözüm öneriniz var mıdır?
  16. Burak-Y

Öneri 55 inç tv için ambilight önerisi

55 inç tv için ambilight arıyorum kaliteli ama çokda pahalı olmayacak şekilde öneriniz var mı?
  17. Burak-Y

Öneri 32k ya kadar oled monitör önerisi

32k ya kadar oled monitör önerisi. Bulduklarım bunlar sizin öneriniz ne olur. https://tr.msi.com/Monitor/MAG-274QP-QD-OLED-X24 https://www.gigabyte.com/tr/Monitor/MO27Q28G https://aoc.com/tr/gaming/monitors/ag276qzd2
  18. Burak-Y

Yardım Lian Li Strimer Wireless Gpu kullanan var mı?

Ekran kartı için lian li stimer wireless aldım ama karta tam oturmuyor gibi bi tarafını bastırsam bi tarafı çok az açık kalıyor kullanan arkadaşlar sizdede durum böyle mi ? [H3 id=''][/H3]
  19. Burak-Y

Yardım Gpu kaplosu tam oturmuyor

Lian li strimer aldım ekran kartı için ama tam oturmadı sorun olur mu?
  20. Burak-Y

Öneri MFG 4x için 4070 super den 5070 e geçmek mantıklı mı?

Es selamun aleykum elimde 4070 super var hem 2k da hem 4k da kullanıyorum 2k için yeterli bi kart ama 4k da yeni oyunlar için yetersiz. Daha önce konu açıp 5070ti a geçme kararı almıştım ama bütçe o kadar çıkmadı. 5070 MFG 4x ile 4k da daha iyi sonuçlar veriyor nisan ayında 6x de geliyormuş. Tek...
Geri