Arama sonuçları: *

1. messivekili

Redmi Watch 5 Lite mı 1000 Lira Farkla Samsung Galaxy Watch 5 mi?

Spor, uyku, nabız takibi için kullanacağım daha çok. Bu iki model arasında kaldım fiyat farkı nedeniyle dusundurtuyor. Telefonum samsung a34 hangi saati onerirsiniz
  2. messivekili

Konfor Alanından Çıkmak

İyi akşamlar. Ufak bir iç dökmesi yapıp eğer akıl veren olursa onları dinlemek için bu konuyu açıyorum. Kronik bir erteleme hastalığım var dostlar. Bu sene YKS senem, hedefim de gerçekten yüksek ama oturup üst üste 3-4 gün ders çalışamadım hala. Tarih oldu 22 Temmuz, evet absürt gelecek ama...
  3. messivekili

Futsal Turnuvası Var ve İnanılmaz Gerginim

Okulda futsal turnuvası var, biz başta katılmamıştık ama sonra benim haberim yokken gidip katılmışlar. Sınıfta zaten 9 erkek var, 2'si hiç ilgilenmiyor futbolla, geriye kalan 7 kişi içinde de ben ilk 5 kişilik kadrodayım. Bizim eşleştiğimiz takım hem bizden 1 dönem küçük, hem de bizden kat kat...
  4. messivekili

Home Gym Kurmak Ne Kadar Mantıklı?

Yakın tarihli bir plan değil bu ama kenara bir miktar para koymam gerektiği için sizin de fikrinizi soruşturmak istiyorum bu konuda. 11. sınıfım, bir süredir spora gidip uğraşıyorum. Yaklaşık 7 aydır falan. Eylüle kadar klasik salona gitmeye devam etmeyi düşünüyorum ama kafamda okul açılacağı...
  5. messivekili

5 ayda B2 Reading Ingilizce ögrenilir mi?

Okuldan sonraki 1 2 saati buraya ayiracagim. Amacım oyunlari anlamak, yani reading kısmı. Benim önceliğim reading, speaking değil bunu hesaba katın. Sizce günde 2 saattle 5 ayda anlayacak kıvama gelebilir miyim? Şu an A2 seviyesindeyim.
Geri