5 ayda B2 Reading Ingilizce ögrenilir mi?

Reaksiyon skoru
2
Okuldan sonraki 1 2 saati buraya ayiracagim. Amacım oyunlari anlamak, yani reading kısmı. Benim önceliğim reading, speaking değil bunu hesaba katın. Sizce günde 2 saattle 5 ayda anlayacak kıvama gelebilir miyim? Şu an A2 seviyesindeyim.

Okuldan sonraki 1 2 saati buraya ayiracagim. Amacım oyunlari anlamak, yani reading kısmı. Benim önceliğim reading, speaking değil bunu hesaba katın. Sizce günde 2 saattle 5 ayda anlayacak kıvama gelebilir miyim? Şu an A2 seviyesindeyim.
kursalarda olcaksa ben a1 den b1 9 ay surdu

gelirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kursalarda olcaksa ben a1 den b1 9 ay surdu
sadece reading diyor hocam

Her gün 1 saatini ayır, gelirsin

Düzenli çalışırsan anlayacak duruma gelirsin diye düşünüyorum.

Sadece reading hocam, speaking işini ayrı halledeceğim. Ama önceliğim oyunları anlamak.
Size bir öneri vereyim, öğrendiğiniz kelimeleri çeviride tekrar tekrar dinleyin, tekrar edin. Yoksa sonrasında speaking çok sıkıntı olur.

Düzenli çalışırsan anlayacak duruma gelirsin diye düşünüyorum.

Size bir öneri vereyim, öğrendiğiniz kelimeleri çeviride tekrar tekrar dinleyin, tekrar edin. Yoksa sonrasında speaking çok sıkıntı olur.
kesinlikle katılıyorum

Kısa net cevap. Sadece "reading" ise halledilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,708
Üyeler
197,256
Son üye
amechanicalengin
Geri