Arama sonuçları: *

• Users: yusuf544
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. yusuf544

Akım Korumalı Priz Bu Tarz Takılması Zararlımı

SELAMÜN ALEYKÜM Kesin yapacağımdan değilde belki yapabilirim.normal uzatma kablosunu duvardaki prize takıp akım korumalı prizide uzatma kablosuna takıp sonra pc,monitör,tv bağlamak zararlımı veya düz uzatma kablosunuda onun yerine akım korumalı priz yapıp taksam ikiside akım korumalı priz olsa yani.
  2. yusuf544

Yardım Thunderobot G80 Ts Bu Sorun Nasıl Düzelir

SELAMÜN ALEYKÜM Thunderobot g80 TS gamepad de normalde tuşların olduğu kısımdskı çubuğu sapa veya dola çekince hem harfler değişiyor ve hemde renkleri değişiyor ama nedese görseldeki gibi harfler değişiyor sıkıntı yok ana renkler aynı kalıyor ve sanki ortadaki ışıkta mavi olmalıydı yanlış...
  3. yusuf544

2. El Samsung A15 4000 TL Alınır mı?

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşım eski telefonu olan samsung a15 cihazına tekilfde bulundum 4000 tl eğer anlaşırsak sizce alıp satabileceğim ve kâr edebileceğim bir fiyat olurmu. Cihaz yurt içi ekranında çizik şeklinde bi kırık var ama ekran değilde ekranın camında sanırım onun harici arka kamera...
  4. yusuf544

Aykon Bilişim Güvenilir mi?

SELAMÜN ALEYKÜM Eğer fikrim değişmez ise ALLAH nasip ederse öbür ay falcon a1 10w modelini almak istiyorum.forumda konu açtım eğer güzel model ise tabii ki.ama aklıma bir şey takıldı aykon bilişim kendi sitesinde ile trendyol aykon bilişim satıcısı arasında 3600 tl neredeyse fark var aykon bilişim...
  5. yusuf544

Spor Yapmayan Birisi Gainer Toz Kullanması Zararlımı

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar bu birkaç ay içerisinde 3,4 kilo verdim ve geri eski kiloma gelmek istiyorum açıkcası olay şöyle oldu. Normalde ben staja giderken hem orda kahvaltı artı doyana kadar yemek artı istediğim kadar ton balığı yiyordum ve eve gelince tekrar yemek yiyordum bu sayede...
  6. yusuf544

Bilgisayar ile Para Kazanabilirmiyim

SELAMÜN ALEYKÜM Artık bilgisayarın başına geçip oyun oynamak için hem üşeniyorum ve vaktimi gereksiz,boşa hsrcıyormuşum gibi hissediyorum.bu bilgisayar ile para kazanabilirmiyim güçlüde sistemim bayada para verdim ama aldığımdan bu yana ne kadar oynadım deseniz inanın çok az...
  7. yusuf544

Dostlar Sizce Bu İş Fikri Mantıklımı ?

SELAMÜN ALEYKÜM Forumda birkaç gündür daha çok evde kendim ürün yapıp satabileceğim fikirleri soruyordum,danışıyordum fakat onlardan vazgeçip direk geleceğe yönelik iş fikri arayışına girdim bu aralar.şuanda zaten hali hazırda çalıştığım yerde (demirci diyorum ama alüminyum profilmiş bu zamana...
  8. yusuf544

Creality Falcon A1 10w Lazer Gravür ve Kesici Alınır mı? ve Bu İş Fikri İyi mi?

SELAMÜN ALEYKÜM Ben bu aralar bu tarz kendim birşeyler üretip satanileceğim makineler bakıyorum forumdada birkaç konum var zaten.kesin karar kılmak için fikir danışıyorum aynı zamanda sizlerle. Bu makineyi kullanan varmı bu makine ile ahşapa,mdf veya deriye kişiye özel istediği resmi yapıp veya...
  9. yusuf544

Sizce Ne Yapmalıyım İş Konusunda

SELAMÜN ALEYKÜM Şuanda demircide çalışıyorum okul tatillerinde arkadaşlarla gidip çalışıyorduk sohbet muhabbet iyi geçiyordu fakat artık onlar yok sadece 1 tane arkadaşım var ama onlada pek samimi değilim ve zaten oda çıkmayı düşünüyormuş yani kısacası tek kalacam gibi düşünün. Fakat verilen...
  10. yusuf544

Pleksi Levhaya Baskı Basıp Satmak Mantıklımı

SELAMÜN ALEYKÜM 2d baskı yapan ısı transfer makinesi ve epson yazıcı almayı düşünüyorum.en başta telefon kılıfı basıp satmayı düşünüyordum fakat ısı tranfer makinesi ile sadece üstüne istediğimi basabiliyormuşum yani kenarlar siyah kalacak ve bence kötü gözüktüğü için ondan vazgeçtim gibi.onun...
  11. yusuf544

Yardım Bu Sistem Alınır mı?

SELAMÜN ALEYKÜM Normalde kendi sistemim var fakat arkadaş kendi sistemini satmayı düşünüyormuş eğer vazgeçmesse satmaktan sizce bu fiyata alınır mı?. En azından kardeşimle valo oynarız birlikte 🙂 ama şöyle bir sıkıntı var odada priz 1 adet var oda benim sistem için kullanıyorum başka odadan uzatma...
  12. yusuf544

Yardım Epson Yazıcı Hakkında Sorum Var

SELAMÜN ALEYKÜM Baskı makinesi alıp istediğim ürüne baskı yapmak istiyorum ve süblimasyon mürekkep ile çıktı almam lazımmış.fakat süblimasyon yazıcı yerine epson l3250 alıp içine süblimasyon mürekkep koyarsak çalışıyormuş ama yazıcı garanti dışı kalıyormuş ve almak istediğim sitenin danışmanına...
  13. yusuf544

Yardım Bu Süblimasyon Baskı Makinesi ve Yazıcı Alınır mı?

SELAMÜN ALEYKÜM Telefon kılıfı basmak istiyorum veya bu resimdeki gibi pleksiye baskı yapmak istiyorum ve eğer yapabilirsem satıp ek gelir olmasını istiyorum.bir an aklıma geldi bu fikir konu açtım vazgeçtim fakat bu sefer gerçekten almak istiyorum bu makineyi öbür ay bir sıkıntı olmaz ise.fakat...
  14. yusuf544

Forumdaki Bu Reklamların Boyu Nasıl Düzelir

SELAMÜN ALEYKÜM Birtek bendemi böyle bilmiyorum bugün oldu sanırım bu reklamların boyu ne böyle nasıl düzelir veya forum ile ilgili sorunmu.
  15. yusuf544

Hangi 3d Yazıcı Alınır

SELAMÜN ALEYKÜM Hiç 3d yazıcı kullanmadım bunlardan hangisi alınır.
  16. yusuf544

Kişiye Özel Telefon Kılıfı Yapıp Satmak Para Kazandırırmı

SELAMÜN ALEYKÜM Kişiye özel telefon kılıf yapıp satmak para kazandırırmı.mesela makinasınıda alsam mantıklımı evde en azından ek gelir olur sizce mantıklımı. Lazım olanlar https://www.teknofinal.com/goldpix-full-otomatik-duz-isi-transfer-baski-makinesi-38x38cm...
  17. yusuf544

Şuan Çalıştığım İş İyi Midir?

SELAMÜN ALEYKÜM 17 yaşındayım ama 18 olucam az kaldı.lise zamanında okul tatillerinde çalıştığım bir demir kalıp dükkanı vardı evimize yakın buraya geliyordum çalışmaya ve hem evime yakın olmasından dolayı hemde kulaklık takıp müzik dinlediğim ve ordaki çalışanlarla iyi anlaştığım için hoşuma...
  18. yusuf544

Bu Akım Korumalı Priz Alınır mı?

SELAMÜN ALEYKÜM Ben pc ilk aldığımda 5 metreydi sanırım viko uzatma kablosu vardı ondan dolayımıdır bilmiyorum pc mavi ekran veriyordu sonrasında tuncmatik 1,5 metre akım korumalı priz aldım düzelmişti pc. Ben şimdi bu attığım modeli alırsam sıkıntı yaşarmıyım tekrardan ve bu model joule değeri...
  19. yusuf544

Akım Korumalı Priz Önerisi

SELAMÜN ALEYKÜM Bilgisayarımın yerini değiştirmek istiyorum ama şuanda kullandığım prizin boyu yetmiyor maalesef ve yeni priz almam lazım.fakat 3 metre uzunluğunda pek fazla seçenek göremedim şunlar gözüme çarptı ama aralarında alırı derecede fiyat farkı var siz ne önerirsiniz kalite olmasını...
  20. yusuf544

1 Günlük İş Yerinden Haber Vermeden Çıksam Olurmu

SELAMÜN ALEYKÜM Bildiğiniz üzere 3 haftadır iş arama sürecindeyim bu süreçte forumda konular açtım hatta.bugün caddemizde bulunan türk telekom bayiisine işe girdim.3 gün deneriz dedi patron bende tamam dedim.işte bugun denedşm ama öyle böyle değil hiç benlik değil yani.bana tişörtüde verdiler...
Geri