Arama sonuçları: *

• Users: yusuf544
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. yusuf544

Yardım Sessiz 120mm kasa fan önerisi

SELAMÜN ALEYKÜM Kasama fan alıcam sessiz olmasını istiyorum ve rgb olmasını istiyorum.bütçe adeti için 500,600 tl eğer gerçekten kesinlikle bu fiyatını değecek dediğiniz var ise 700,800 de olabilir o zaman 6 adet alırım. Ve kasama ayriyetten bir şey almam lazımmı fazladan fan takıcağım için...
  2. yusuf544

Yardım Forza 5 sahne arkası bileti kolay nasıl alınır

SELAMÜN ALEYKÜM 1000 puan ile almak haricinde başka nasıl alınabilir bu sahne arkası bileti.çok sevdiğim arablar var falat uzaktan bakabiliyorum sadece 🥹 zaten m4 competition arabam forza elmi koydu ne yaptıysa kayboldu garajımdan sadece 1,2 kere kullanabildim hevesimi bile alamadım onada çok...
  3. yusuf544

Öneri Kol Saatinde Sarı Renk Kararma Yaparmı?

SELAMÜN ALEYKÜM Kol saatinde sarı renk kararma yaparmı ona göre düz renk veya sarı detaylı olan modelini alıcam. https://www.konyalisaat.com.tr/citizen-gts-mechanical-nj0234-58x-kol-saati
  4. yusuf544

Öneri İşlemci sıcaklığım normalmi

SELAMÜN ALEYKÜM Ryzen 9 7900 işlemcim forza 5 de 85,86,87 dereclerde noarmalmi bu sıcaklık yoksa fazlamı.kasamın bir fanı çalışmıyor alttaki fanda yarıya kadar açık yani kasaya 1,5 fan hava alıyor diyebiliriz.soğutucumda bu. İşlemciye herhangi bir zararı olurmu bu sıcaklığın bilmediğimden...
  5. yusuf544

Yardım Quantum kol saati alınır mı?

SELAMÜN ALEYKÜM Bu marka gözüme çarptı özellikle uygun fiyat olması,kadranının detayları ve fiyatının çok ucuz olması öbür japon markalarına göre.bu marka alınır mı? mesela bu model örnek olarak. https://www.konyalisaat.com.tr/quantum-qmg1132370-kol-saati...
  6. yusuf544

Yardım Forza 5 araba gözükmeme sorunu

SELAMÜN ALEYKÜM Forza 5 de horızon sahne arkasında aldıgım bmw m4 arabam garajımda gozukmuyor.normalde ben bu arabayı bıır kac defa surdum fakat su anda garajımda gozukmuyor.tekrardan sahne arkasında almaya calıstıgım zaman ıse bu arabdan yalnızca bır adet alınabılır yazıyor ve eldekı yanı bende...
  7. yusuf544

Yardım Thunderobot gamepad şarjını nasıl görebilirim

SELAMÜN ALEYKÜM Bu gamepad in şarjını nereden ve nasıl öğrenebilirim.kolu açıyorum sonra kendi kapanıyordu sanırım şarjı bitmiş şimdi kabloyla taktım şarja şarj durumunu nasıl öğremicem.
  8. yusuf544

Yardım Bu seiko saat alınır mı?

SELAMÜN ALEYKÜM Citizen tsuyosa karar kılmıştım fakat camındaki büyüteç ve kadranındaki bi boş gibi özensiz gibi ve citizen ile otomatik yazısı çok basitimsi geldiği için başka model bakiyim dedim bu model gözüme çarptı.bu seiko modelininde bileziği çok kötü bunu sonradan değiştirebilirim en...
  9. yusuf544

Yardım Orient mi yoksa citizen mi

SELAMÜN ALEYKÜM Normalde bu ayın sonu citizen tsuyosa almaya karar vermiştim fakat bugün youtube de bir videoda orient saatlerde yüzde 33 indirim olduğunu görünce biraz bakiyim dedim modellerede baya indirim oluyor modellerde.bu 2 modelden hangisi daya iyidir ve aslan saat güvenilir mi? mağazası...
  10. yusuf544

Yardım G29 gıcırdama sorunu

SELAMÜN ALEYKÜM Yeni fark ettim büyük ihtimalle yeni oldu bu olayda g29 direksiyonu sağa çevirirken gıcır gıcır ediyor falat sola çevirirken sıkıntısız ses yok neden oluyor ve çözümü nedir.
  11. yusuf544

🔥İndirim Hepsiburada casio saat 1200 tl ve üzerine 300 tl indirim ve 2000 tl ve üzerine 400tl indirim kuponu

Arkadaşlar fiyatları yükseltilmişmi bilmiyorum gözüme çarptı açim konu dedim. 1200tl ve üzerine 300 tl indirim kuponu var ve SAATKOLIKZ400 kodu ile 2000 tl ver üzerine 400 tl indirim. https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/casio-kampanya
  12. yusuf544

Dji Mini 4K Drone Bu Sorunmu

SELAMÜN ALEYKÜM Dji mini 4k drone var ilk aldığım zamanlar parkeye düşürdüm 2 metreden sonrasında hep varmıydı bilmiyorum fakat geçenlerde bir şey fark ettim drone evin içinde iken çalıştırıyorum havada hareket ettiirmediğim halde dümdüz sabit duruyor hafif sağa sola öne arkaya 4,5 cm kayıyor bu...
  13. yusuf544

Yardım Bluetooth kulaklık önerisi lazım

SELAMÜN ALEYKÜM Kulak içi güzel Bluetooth kulaklık önerisi verebilirmisiniz.kaliteli olsun müzik dinlemek için.
  14. yusuf544

Yardım Asus monitör hakkında sorum var

SELAMÜN ALEYKÜM Asus VG27AQL5A yeni aldım sayılır arkasındaki joystik ile monitör sıfırla diyince evet veya hayır onay seçeneği geliyor evet diyorum ve sonra sanki kablo temassızlık yapar gibi yani o tarz ekran git gel git gel yapıyor pc kapatınca düzeliyor.bu bir sıkıntımıdır veya nasıl düzelir.
  15. yusuf544

Bu kol saat değerlimidir

SELAMÜN ALEYKÜM Dedemin evinde şöyle bir şey gördüm bi fotosunu çekim dedim bu değerlimidir yani dandirik değilmidir yoksa dendirikmi sağ tarafa yapışan şey paket lastiği. Bide şimdi 2. Foto ekledim bu vardı gri
  16. yusuf544

Yardım Citizen Tsuyosa vs tissot prx quartz

SELAMÜN ALEYKÜM Öbür ay bir aksilik çıkmazsa saat akmayı düşünüyorum ve bu son 3,4 gündür bayadır saat videoları,incelemeri vs. İzliyorum. Normalde citizen Tsuyosa modelinde karar kırmıştım fakat sapma konusunda biraz fazlaymış sanırım bende saati saati doğru göstermesi için kullanıcağım için bu...
  17. yusuf544

Citizen Tsuyosa alınır mı?

SELAMÜN ALEYKÜM İlk defa otomatik saat alıcam normalde hiç saat takan birisi değildim fakat forumda casio saat indirim konusu görmüştüm birkaç ay önce ondan sonra saat takmak hoşuma gitti.şimdi ise bir adet saat alıp hep onu kullanmak istiyorum fakat bütçem çok yüksek değil öğrenci olduğum için...
  18. yusuf544

Ekran kartımda sorun olabilirmi

SELAMÜN ALEYKÜM 2. Monitörümü aldım pcye bağladım falat pc her kapanırken böyle oluyor bu sıkıntıdan dolayo servise gönderdim fakat bu mesaj geldi bana bende ekran kartından şüphelenmeye başladım fakat bu sorun yaşadığım Monitörü taktığım porta öbür monitörümü takınca böyle bir sıkıntı yok...
  19. yusuf544

Lise mezun olma hakkında sorum var

SELAMÜN ALEYKÜM Lise 12. Sınıf bilişim okuyorum şuanda 10 ve 11 sınfdan opmak üzere 2 adet bilişim dersimde sorumluluk sınavım var.aklıma takılan sorulsra gelirsek. 1. Lise bitimce mezun olmak için komple bütün derslerin olduğu bir sınav yapılıyormu birkaç arkadaşım öyle diyince biraz...
  20. yusuf544

Citizen mi yoksa seiko mu

SELAMÜN ALEYKÜM Normalde biraz daha bğtçeni yükseltip 20k gibi otomatik saat alıcaltım bu bütçelerde fakat gezinirken şu model karşıma çıktı ve otomatik olması fiyatının uygun olması aşırı dikkatimi çekti sizce bu citizen modeli alınır mı? herhangi bir sıkıntısı varmı veya dandikmi yoksa bütçemi...
Geri