Arama sonuçları: *

• Users: yusuf544
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. yusuf544

Matbaa İşi Nasıldır Çalışan Varmı

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar bu sene lise sonun üniversite planım yok bizim buralarda bi matbaacı dükkanı vardı yeni açılmış sanırım 1 sene ya var ya yok nasıl işdir geleceği açık bir işmidir daha önce çalışan varmı bilgi verebilirmi.
  2. yusuf544

Çözüldü✓ Pc Fan ile İlgili Sorum Var

SELAMÜN ALEYKÜM Kasamda şuanda 4 adet fan var şuanda.ben ise 9 adet fan takmak istiyorum bunun için ayriyeten bir şey almama gerek varmı fazladan fan takacağım için kasa bu. Ve almayı düşündüğüm fanlar bu pin okarak vs. Uyumlu değilmi bilmediğimden soruyorum 🙂...
  3. yusuf544

Yardım Thermalright Tl-M12qr Argb 120mm Reverse Kasa Fanı Alınır mı?

SELAMÜN ALEYKÜM Bi sıkıntı olmaz ise bu ay kasama 9 adet fan alıcam.bu konudan ömce bir konu daha açmıştım bu model önerilmişti.bu alınır mı? veya başka öneriniz varmı. https://www.gaming.gen.tr/urun/764186/thermalright-tl-m12qr-argb-120mm-reverse-kasa-fani/ Ve bu alttaki ile bu aynı model...
  4. yusuf544

Nays ile İlgili Sorum Var

SELAMÜN ALEYKÜM Bugun nays yükledim velim adına kayıt oldum her şey tamamladım falat ksrtlarım kısmına gelince kartımın ortadaki 8 hanesi yıldızlı son kullanım tarihi ve cvv de yıldızlı nasıl düzelir.ve hemen altında online alışverişlerde kullanmanız için müşterimiz olma adımlarını tamamlamanız...
  5. yusuf544

Ön Ödemeli Kart Önerisi

SELAMÜN ALEYKÜM Ön ödemeli kart ne önerirsiniz.şimdiye kadsr garanti sanal kart kullanıyordum 18 yaş altı olduğum için onuda kullanamıyorum artık. Avantaj vs. Gerek yok güvenilir olsun yeter. Bankaya gidip alabiliyormuyuz öyle bi imkan varmı.
  6. yusuf544

Yardım Valorant Vp Ödeme İşlemi Reddedildi Hatası

SELAMÜN ALEYKÜM Garanti sanal kart ile almaya çalışıyorum normalde bu zamana kadar sıkıntısız bir şekilde alıyordum fakat bugün böyle hata verdi nasıl düzelir.
  7. yusuf544

Yardım Thunderobot Gamepad Sorun

SELAMÜN ALEYKÜM Thunderobot gamepad almıştım birkaç ay önce fazla kullanmıyordum falat bu aralar kullanmaya başladım ve şunu fark ettim. Videodaki gibi RT tuşuna yavaş yavaş bırakınca veya itince içindeki yay gıcırdaması geliyor ve LT gibi pürüssüz hissettirmiyor.bunu garantiye versem değişim...
  8. yusuf544

Yardım Gamepad tuş ataması nasıl yapılır

SELAMÜN ALEYKÜM Thunderobot g80ts var forza 5 de arkasındali tuşları vites yükseltme ve alçatma olmasını istiyorum fakat o tuşları seçmeme izin vermiyor neden ve nasıl düzelir.
  9. yusuf544

Yardım Forza 5 harita yüklenme sorunu

SELAMÜN ALEYKÜM Normalde sıkıntısız oynuyordum fakat bu aralar vıdeodakı gıbı yollar sıyahımsı ve harıtanın bazı yerlerınde sıyahlıklar oluyor vıdeodakı gıbı yaklasınca duzelıyor.ve ayrıyetten sag ust kosedekı fps sayacı sabıt 170 lerde duruyordu fakat bu aralar oda bı kafayı yemıs gıbı...
  10. yusuf544

Yardım Sessiz 120mm kasa fan önerisi

SELAMÜN ALEYKÜM Kasama fan alıcam sessiz olmasını istiyorum ve rgb olmasını istiyorum.bütçe adeti için 500,600 tl eğer gerçekten kesinlikle bu fiyatını değecek dediğiniz var ise 700,800 de olabilir o zaman 6 adet alırım. Ve kasama ayriyetten bir şey almam lazımmı fazladan fan takıcağım için...
  11. yusuf544

Yardım Forza 5 sahne arkası bileti kolay nasıl alınır

SELAMÜN ALEYKÜM 1000 puan ile almak haricinde başka nasıl alınabilir bu sahne arkası bileti.çok sevdiğim arablar var falat uzaktan bakabiliyorum sadece 🥹 zaten m4 competition arabam forza elmi koydu ne yaptıysa kayboldu garajımdan sadece 1,2 kere kullanabildim hevesimi bile alamadım onada çok...
  12. yusuf544

Öneri Kol Saatinde Sarı Renk Kararma Yaparmı?

SELAMÜN ALEYKÜM Kol saatinde sarı renk kararma yaparmı ona göre düz renk veya sarı detaylı olan modelini alıcam. https://www.konyalisaat.com.tr/citizen-gts-mechanical-nj0234-58x-kol-saati
  13. yusuf544

Öneri İşlemci sıcaklığım normalmi

SELAMÜN ALEYKÜM Ryzen 9 7900 işlemcim forza 5 de 85,86,87 dereclerde noarmalmi bu sıcaklık yoksa fazlamı.kasamın bir fanı çalışmıyor alttaki fanda yarıya kadar açık yani kasaya 1,5 fan hava alıyor diyebiliriz.soğutucumda bu. İşlemciye herhangi bir zararı olurmu bu sıcaklığın bilmediğimden...
  14. yusuf544

Yardım Quantum kol saati alınır mı?

SELAMÜN ALEYKÜM Bu marka gözüme çarptı özellikle uygun fiyat olması,kadranının detayları ve fiyatının çok ucuz olması öbür japon markalarına göre.bu marka alınır mı? mesela bu model örnek olarak. https://www.konyalisaat.com.tr/quantum-qmg1132370-kol-saati...
  15. yusuf544

Yardım Forza 5 araba gözükmeme sorunu

SELAMÜN ALEYKÜM Forza 5 de horızon sahne arkasında aldıgım bmw m4 arabam garajımda gozukmuyor.normalde ben bu arabayı bıır kac defa surdum fakat su anda garajımda gozukmuyor.tekrardan sahne arkasında almaya calıstıgım zaman ıse bu arabdan yalnızca bır adet alınabılır yazıyor ve eldekı yanı bende...
  16. yusuf544

Yardım Thunderobot gamepad şarjını nasıl görebilirim

SELAMÜN ALEYKÜM Bu gamepad in şarjını nereden ve nasıl öğrenebilirim.kolu açıyorum sonra kendi kapanıyordu sanırım şarjı bitmiş şimdi kabloyla taktım şarja şarj durumunu nasıl öğremicem.
  17. yusuf544

Yardım Bu seiko saat alınır mı?

SELAMÜN ALEYKÜM Citizen tsuyosa karar kılmıştım fakat camındaki büyüteç ve kadranındaki bi boş gibi özensiz gibi ve citizen ile otomatik yazısı çok basitimsi geldiği için başka model bakiyim dedim bu model gözüme çarptı.bu seiko modelininde bileziği çok kötü bunu sonradan değiştirebilirim en...
  18. yusuf544

Yardım Orient mi yoksa citizen mi

SELAMÜN ALEYKÜM Normalde bu ayın sonu citizen tsuyosa almaya karar vermiştim fakat bugün youtube de bir videoda orient saatlerde yüzde 33 indirim olduğunu görünce biraz bakiyim dedim modellerede baya indirim oluyor modellerde.bu 2 modelden hangisi daya iyidir ve aslan saat güvenilir mi? mağazası...
  19. yusuf544

Yardım G29 gıcırdama sorunu

SELAMÜN ALEYKÜM Yeni fark ettim büyük ihtimalle yeni oldu bu olayda g29 direksiyonu sağa çevirirken gıcır gıcır ediyor falat sola çevirirken sıkıntısız ses yok neden oluyor ve çözümü nedir.
  20. yusuf544

🔥İndirim Hepsiburada casio saat 1200 tl ve üzerine 300 tl indirim ve 2000 tl ve üzerine 400tl indirim kuponu

Arkadaşlar fiyatları yükseltilmişmi bilmiyorum gözüme çarptı açim konu dedim. 1200tl ve üzerine 300 tl indirim kuponu var ve SAATKOLIKZ400 kodu ile 2000 tl ver üzerine 400 tl indirim. https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/casio-kampanya
Geri