Arama sonuçları: *

• Users: yusuf544
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. yusuf544

Bu Akım Korumalı Priz Alınır mı?

SELAMÜN ALEYKÜM Ben pc ilk aldığımda 5 metreydi sanırım viko uzatma kablosu vardı ondan dolayımıdır bilmiyorum pc mavi ekran veriyordu sonrasında tuncmatik 1,5 metre akım korumalı priz aldım düzelmişti pc. Ben şimdi bu attığım modeli alırsam sıkıntı yaşarmıyım tekrardan ve bu model joule değeri...
  2. yusuf544

Akım Korumalı Priz Önerisi

SELAMÜN ALEYKÜM Bilgisayarımın yerini değiştirmek istiyorum ama şuanda kullandığım prizin boyu yetmiyor maalesef ve yeni priz almam lazım.fakat 3 metre uzunluğunda pek fazla seçenek göremedim şunlar gözüme çarptı ama aralarında alırı derecede fiyat farkı var siz ne önerirsiniz kalite olmasını...
  3. yusuf544

1 Günlük İş Yerinden Haber Vermeden Çıksam Olurmu

SELAMÜN ALEYKÜM Bildiğiniz üzere 3 haftadır iş arama sürecindeyim bu süreçte forumda konular açtım hatta.bugün caddemizde bulunan türk telekom bayiisine işe girdim.3 gün deneriz dedi patron bende tamam dedim.işte bugun denedşm ama öyle böyle değil hiç benlik değil yani.bana tişörtüde verdiler...
  4. yusuf544

Artık Çok Bunaldım İş Yok

SELAMÜN ALEYKÜM Liseyi bu sene bitirdim üniversite planım yok bir işe giriyim orda ilerliyim düşüncesindeyim.matbaa işine girdim lise bitince ortamı sevmediğimden çıktım konuşacak sohbet edicek gibi değildi ortam o yüzden.bundan önce demircide çalışıyordum okul tatillerinde pisdi ama ustalarla...
  5. yusuf544

Trendyol'dan Telefon Alınır mı?

SELAMÜN ALEYKÜM A26 almaya karar verdim fakat satıcı trendyol olmasına rağmen telefon özelliklerinde telefon özellikleri hep yanlış girilmiş ve satıcıya ram sorulunca birisine 6gb demiş birisine 8gb demiş tutarsızlık var yani. https://ty.gl/bj4kbybk2jhbh
  6. yusuf544

Öneri Oppo A6 Pro 4G Alınır mı?

SELAMÜN ALEYKÜM Kardeşime yeni telefon alma vakti geldi artık bundan önce eski telefonumu kullanıyordu onun ekranını kırdı sonra dedemin eski telefonunu verdik onuda ekranını kırdı hatta annemin telefonunun ekranınıda bi ara kırdı yani kısacası hep telefonu düşürüyor kırıyor.artık bilerek...
  7. yusuf544

Matbaa İşinden Çıktım İyi mi? Yaptım ve Şuan İşsizim

SELAMÜN ALEYKÜM Lise mezunuyum daha 18 e girmedim bizim burda matbaa vardı oraya girdiydim maaş asgari ücret durumuna göre ilerlicekti sigorta vardı ve yemek orada veriyorlardı fakat daha 1 gün çalıştım sonrasında çıktım çıkmamın sebebide hergün o sevmediğim işi yaparak geçecekti ömrüm.iş...
  8. yusuf544

Yardım Bataryası Şişmiş Telefonu Ne Yapmalıyım

SELAMÜN ALEYKÜM Telefonun bataryası her geçen gün dahada şişiyor.normalde bu kadar şişik değildi geçen bi bakim dedim balon gibi olmuş.bunu çöpe atsam çöp arabası ezerken vs. Patlarmı ne yapim bunu bu kadar şişdiğini görünce korkmaya başladım evin içinde balkonda duruyor.
  9. yusuf544

Yardım Fan Rgb Sorunu Nasıl Düzelir

SELAMÜN ALEYKÜM Geçen thermalright TL-M12Q fan montajını yaptım kasama toplam 5 adet olucak şekilde fakat hepsini çalıştırınca fanlardaki rgb şer yanıp sönüyor elektrik giderde göz kırpar yapar gibi.ama fanları eğer teker teker çalıştırdığımda ise herhangi bir sıkıntı yok.acaba sorun kasamdaki...
  10. yusuf544

Yardım Thermalright Fan Rgb Sorunu

SELAMÜN ALEYKÜM Bugün elime ulaştı fanlar montajladım fakat en alttaki fanın rgb sinde bi sıkıntı var düzelirmi ayar ile vs. Yoksa iademi yapıyim. (Konuya güncelleme getiriyim.fanları hepsini tek tek çalıştırdım her birini aynı led pinine taktım tel tek çalıştırınca hiçbirinde sıkıntı yok fakat...
  11. yusuf544

Çözüldü✓ Bu Fan Kablolarını Nereye Takıcam

SELAMÜN ALEYKÜM Kasama fan aldım montajlamasını yaptım fakat kabloları nereye takıcam bilmiyorum yardım edermisiniz. Bunlar taktığım fanların kabloları.birbirine mıknatıslı fanlar olduğu için 3 tanesini 1 kablo ile bağlayabiliyormuşum.
  12. yusuf544

Çözüldü✓ Ekran Kartını Eldivensiz Çıkarsam Sorun Olurmu

SELAMÜN ALEYKÜM Öncelikle pc den pek anlamam zaten hazır toplanmış almıştım bugün kasamın fanlarınu değiştirmeye karar verdim fakat ekran kartını çıkarmam lazım yerinden.ben çıplak elle ekran kartını çıkarsam ve birkaç kablo daha çıkacak kısacası çıplak elle anakarta ekran kartına vs ellesem...
  13. yusuf544

Çözüldü✓ Monitör Ekran Git Gel Yapıyor Neden

SELAMÜN ALEYKÜM 2 Monitör kullanıyorum kullanmadığımda birini kapıyorum fakat kapattığımı geri açınca videodaki gibi git gek yapıyor tekrar kapayınca düzeliyor.neden oluyor ve nasıl düzelir.
  14. yusuf544

Yardım Mchose X9 Kulaklık Garantiye Girermi

SELAMÜN ALEYKÜM Geçenlerde fark ettim kulaklık sağ kısmındaki plastik gevşemişti bende daha sonra sıkarım diye kullanmaya devam ettim sonrasında geçenlerde sıkıyim derken bi baktım vidanın olduğu yuva kırılmış.bu garantiye girermi yoksa boşuna yollamiyimmi.
  15. yusuf544

Bu Klasik Arabalar Neden Ucuz (Fiyatlar Dengesiz)

SELAMÜN ALEYKÜM Alıcağımdan değilde hayalim olduğu için ara sıra bakınıyorum ilanlara falat aklıma hep şu takılıyor özellikle impala fiyatlaru çok dengesiz mesela bu attıklarım neden bu kadar ucuz yazılanlara göre önemli sıkıntılarıda yok. https://shbd.io/s/ksq7pqRU https://shbd.io/s/Y7sV6B4M...
  16. yusuf544

Yardım Xiaomi Note 15 Alınır mı?

SELAMÜN ALEYKÜM Kardeşim kullanıcak normalde xiaomi ne öneririm nede severim fakat bu bütçede kullanım açısı doğrultusunda en mantıkı seçenek gibi gözüküyor.bundan birkaç sene önce ilk ve son olarak xiaomi note 9 kullanmıştım ve video veya resimlere bakarken reklam çıkmasından dolayı...
  17. yusuf544

Yks Sınav Hakkında Sorum Var

SELAMÜN ALEYKÜM Maksat ortamının tadını çıkarmak için anı kalması için sınava giricem yarın.fakat aklımdaki soru ben optiği doldurup bitirince erken çıkabiliyormuyum veya uyuyabiliyormuyuz.ve ayt de başvuru yaptım fakat biraz uzak ona gitmesem herhangi bir sıkıntı olmuyor değilmi. He bide...
  18. yusuf544

Matbaa İşi Nasıldır Çalışan Varmı

SELAMÜN ALEYKÜM Arkadaşlar bu sene lise sonun üniversite planım yok bizim buralarda bi matbaacı dükkanı vardı yeni açılmış sanırım 1 sene ya var ya yok nasıl işdir geleceği açık bir işmidir daha önce çalışan varmı bilgi verebilirmi.
  19. yusuf544

Çözüldü✓ Pc Fan ile İlgili Sorum Var

SELAMÜN ALEYKÜM Kasamda şuanda 4 adet fan var şuanda.ben ise 9 adet fan takmak istiyorum bunun için ayriyeten bir şey almama gerek varmı fazladan fan takacağım için kasa bu. Ve almayı düşündüğüm fanlar bu pin okarak vs. Uyumlu değilmi bilmediğimden soruyorum 🙂...
  20. yusuf544

Yardım Thermalright Tl-M12qr Argb 120mm Reverse Kasa Fanı Alınır mı?

SELAMÜN ALEYKÜM Bi sıkıntı olmaz ise bu ay kasama 9 adet fan alıcam.bu konudan ömce bir konu daha açmıştım bu model önerilmişti.bu alınır mı? veya başka öneriniz varmı. https://www.gaming.gen.tr/urun/764186/thermalright-tl-m12qr-argb-120mm-reverse-kasa-fani/ Ve bu alttaki ile bu aynı model...
Geri