Arama sonuçları: *

1. Q

bilgisayarımdaki performans düşüklüğü

herkese merhabalar bilgisayarımda özellikle oyun oynarken performans düşüşü yani fps drop yaşıyorum bunu sıvı soğutma taktıktan sonra deneyimledim birkaç kişi bana psumun yetersiz kaldığını söyledi ancak winsat formal üzerinden baktığımda sistemde herhangi bir sorun görünmüyor bu sorun neden...
  2. Q

Çözüldü✓ sizce PBO açmalı mıyım

arkadaşlar merhaba ryzen7 7700 işlemcim msi pro B650M-A wifi anakartım var biostan PBOyu açmam bana bir fayda sağlar mı düşünceleriniz neler? Cpu sıcaklığım opera açıkken 56 derece prime95 testlerinde 75 derecelerde kalıyor
  3. Q

Çözüldü✓ işlemci MHz fazla yüksek

arkadaşlar selamlar ryzen7 7700 işlemcim boştayken bile 5350MHz ile çalışıyor baktığımda stock hızın 3800MHz olduğunu gördüm ve herhangi bir overcloak uygulamadım nedeni ne olabilir sizce ve çözüm önerileriniz var mıdır
  4. Q

Çözüldü✓ oyunlarda fps dalgalanması

arkadaşlar merhabalar birkaç gün önce bilgisayarıma sıvı soğutma taktım ve o günden beri oyunlarda fps dalgalanması yaşıyorum nedeni nedir yardımcı olabilir misiniz ekran kartı: msi4060ti işlemci: ryzen7 7700 anakart: msi pro B650M-A WİFİ sıvı soğutma: thermalright aqua elite 240mm v3 ram...
  5. Q

Çözüldü✓ LoLde fps drop sorunu yaşıyorum

merhabalar arkadaşlar birkaç gün önce kule tipi soğutucumu sıvı soğutma ile değiştirdim ve bilgisayarımda işlemcim ısınıyordu ve lolde normalde sabit 240 fps alırken şu an 150lere kadar düşüyor termal macun yeniledim ve işlemci ısısı 44 dereceye düştü ancak loldeki fps drop sorunum halen devam...
Geri