Arama sonuçları: *

• Users: musaff
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

2026 kpss sınav hazırlığı

merhabalar 2026 kpss ye çalışmam lazım daha önce 2024 de çıkmış sorulardan çalışmak istiyorum matematik hiç yok hangi derslerden neleri çalışabilirim yardımcı olabilicek var mı lise mezunuyum
  2. M

Valorant hangi skin alınır

şu an da mağazama geçenlerde gelen anomali kelebek bıçak vsr yükseltme yapmadım kullanmadım dün msğazama ex.o kılıcı geldi sizce kelebeği iade edip kılıcı mı alayım yoksa birkaç gün daha bekleteyim de daha iyi bir şey gelir mi
  3. M

Oyuns.com dolandırıcılığı

4 gün önce oyuns.com dan 8900 vp aldım ama vp kodu kullanılmış çıktı sponsorları olan atazyy e de yazdım site de galiba tek bir desteğe bakan kişi var sürekli bana üst birimlere aktarıldı üst birimler sizinle iletişime geçicek diyolar üsst birimler kış uykusunda galiba cimer ve tübis e şikayet...
  4. M

Steam hesabım epic hesabım ve valo hesabım çalındı

başlıkta da belirttiğim gibi steam epic ve riot hesabım çalındı riot ve epic i geri aldım ama e posta yı değiştiremiyorum stem de ise şifremi ve e postamı değiştirmiş hiçbir şekilde giremiyorum stem desteğe talep gönderdim henüz bir şey yok yardım edebilicek var mı
  5. M

Kablosuz klavye önerisi

aktif olarak ajazz ak820 kullanıyorum biraz bozulmaya başladı zaten değiştirmeyi düşünüyordum aklımdakiler wrairh w75 v2 sealt black , darmoshark top 75 he, yunzii rt75 pro, yunzii rt80 ( ulugames howl 75 alıcaktım kablolu kullanılıyormuş) genel olarak bunlar var aklımda ama ekranlı uygun...
  6. M

mikrofon gürültü azaltma

havit gk 60 pro aldım arkadaşım bazen cızırtı geliyo diyor kayıt aldığımda ise klavye mouse sesi geliyor kablolu kulaklığı mikrofona takıp dinliyim dedim dışarıdaki sesleri dahi alıyor çok cızırtı var ne kullanabilirim rtx voice yanıt vermiyor
  7. M

Havit veya xrades marka mikrofon alınır mı

https://www.trendyol.com/havit/gamenote-gk60-pro-rgb-profesyonel-oyuncu-ve-yayinci-mikrofonu-rgb-standli-usb-mikrofon-p-940085919 https://www.xrades.com/products/xrades-professional-2-li-stand-youtuber-gamer-tiktok-yayinci-usb-rgb-mikrofon-seti-m3-pro?variant=52109319110961 alınır mı bu gün...
  8. M

Hangi kablosuz mouse alınır

ATK Blazing Sky F1 V2 ultimate 2.0 mı alınır yoksa mchose k7 ultra mı alınır ikisi arasında kaldım
  9. M

Kasa rgb ışıklarını kontrol edemiyorum

yeni aldığım gamegaraj prime s13 model pc nin ışıklarını istediğim gibi ayarlayamıyorum kasa üzerinden ve içindeki kumanda dan istediğim ışık ayarı olmuyor msi center de işe yaramadı aynı şekilde open rgb ve signal rgb de işe yaramadı anakartım MSI PRO B650M-E yardımcı olurmusunuz lütfen
  10. M

2. el sistem alınır mı

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-rx-7800xt-ekran-karti-fiyatina-akvaryum-kasa-ful-sistem-uygun-1284976432/detay 2. el olarak böylr bir sistem alıcam alınır mı 23k nakit 4k da team t force vulcan z 2x8=16 ramlarim var onları vericem mantıklı mı
  11. M

ACİL ANAKART BİOS YARDIMI

dün asus prime a520m-k anakartımı en son bios sürümüne güncelledim ama beta ydı valoranta gireyim dedim hata verdi tpm2.0 hatası gemini ye sordum dediklerini yaptım ve sürekli yeniden başlattığımda cpu fan eror yazıp f1 den bios a sokuyordu bir şekilde bilgisayarı açıp kararlı bios sürümüne...
  12. M

Anakart bios güncellemesi

dün asus prime a520m-k anakartımı en son bios sürümüne güncelledim ama beta ydı valoranta gireyim dedim hata verdi tpm2.0 hatası gemini ye sordum dediklerini yaptım ve sürekli yeniden başlattığımda cpu fan eror yazıp f1 den bios a sokuyordu bir şekilde bilgisayarı açıp kararlı bios sürümüne...
  13. M

3.5k mouse önerileri

Mchose M7 Ultra Mchose A7 Ultra Mchose L7 Ultra bunlardan hangisi alınır bütcem 3200 tl aktiff olaarak aj159 pro yu kullanıyorum çok kötü olddu kendi kendine takılıyor eğer 159 pro gibi güzel ve şarj istasyonu olan mouse öneriniz varsa yazın havit markası hariç
  14. M

0 ekran kartı önerisi

https://www.epey.com/ekran-karti/asus-tuf-gaming-geforce-rtx-3080.html bu alınır mı veya 25 bin tl altı ne alınır işlemcim ryzen 5 5600gt 3050 6gb var onu satıp üzerine ekleyeceğim 3050 kaça satılır 5600gt ekran kartıs çalışır mı şu aralar oyun oynamıyorum 3050 yi direk satsam yeni ekran...
  15. M

Hanggi monitör daha mantıklı

[H3 id='+++++++++++++++++++++++++++300+hz'] 300 hz[/H3] [H3 id='GameBooster+GB-25F320FF+24.5+0.5+ms+Full+HD+IPS+300+Hz+Oyuncu+Monitr']GameBooster GB-25F320FF 24.5" 0.5 ms Full HD IPS 300 Hz Oyuncu Monitörü[/H3]...
  16. M

6500 tl ye kadar monitör önerisi

bütcem 6500 tl ye kadar [H3 id='Gamebooster+Gb-25f320ff+24.5+300hz+0.5ms+Hdm+Dp+Freesync+G-sync+Hdr400+Fhd+Fast+Ips+Gaming+Monitr']Gamebooster Gb-25f320ff 24.5" 300hz 0.5ms Hdmı Dp Freesync G-sync Hdr400 Fhd Fast Ips Gaming Monitör[/H3] [H3...
  17. M

2. el monitör satışı

9 ay önce gamepower vision v30 almıştım taksitle 16k ya satmak için ilana koydum en son 9k ya koydum alan olmadığı için şimdi alıcı çıktı sizce 9k ya satılır mı sıfırı 13k falan
  18. M

Odama ses yalıtımı için ne yapmam lazım

gece oyun oynarken vb kapıdan sağ ve sol duvardan aileme çok ses gidiyor kapı desen tam kapanmıyor hep boşluk kalıyor ses gitmemesi için önerebiliceğiniz yalıtım var mı illa internetten olmasına gerek yok izmire gidince nerde bulurum veya ankaraya gidip geliyoruz orda nerde bulurum
  19. M

Hangi sıvı soğutma alınır

archon FORZA-240 240mm A-RGB alınır mı göstergenin olduğu yere gif veya fotoğraf koymak istiyorum
  20. M

Sıvı soğutma vs kule tipi

3400 e kadar bütcem var lcd ekranlı ekranına gif koyulabilen sıvı soğutma veya kule tipi soğutma almak istiyorum thermalrgiht ın asassin x120r ve peerles assasin modeli var sıvı soğutma olarak da thermalrgiht frozen warframe 240 modeli var kule tipi kısmında lcd ekranı olupta gif veya fotoğraf...
Geri