Arama sonuçları: *

• Users: Caner27
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Yeni başlamış birine yatırım fon tavsiyesi

Merhabalar hayatım boyunca sanal üzerinden alışveriş dahi yapmamış yatırımlarımı hep fiziki yapmış bir insan olarak ilk defa borsaya girmeye yatırım fonu almaya karar verdim 10.000 TL para ile başlamak istiyorum para altı ay boyunca kalacak aşağıda paylaştığım ekran görüntüsünde bu şekilde...
  2. C

6000/8000TL fiyat aralığında telefon önerisi

Merhabalar kardeşime bir telefon almak istiyoruz bu fiyat aralığına öyle çok yüksek donanıma bir telefon beklentimiz yok ama fiyat performans ikinci el olmayan telefon önerilerinizi bekliyoruz. :)
  3. C

Bedelli askerlik telefon serbest mi

Bilecik jandarma eğitim alay Komutanlığı bedelli askerlik yapacağım akıllı telefon serbest mi bazı kaynaklarda kameralı ve akıllı telefonların serbest olduğunu fakat koğuş dışında ve serbest zaman dışında kullanmanın yasak olduğu belirtilirken bazı kaynaklarda tamamen götürülmesinin yasak olduğu...
  4. C

R36s oyun konsolu açılmama sorunu

Merhabalar R36s oyun konsolum var fakat bir süre kullandıktan sonra logo gelip açılmamaya başladı YouTube’da araştırdığımda yeni sd kartla yapıla falan biliyormuş ama onu yapabilecek ne bilgisayarım var ne sabrım bunun için sd kartlar hazır satılıyor mu satılıyorsa nerede yardımcı olur musunuz
  5. C

Hugola video sonundaki şarkıyı bulma

Merhabalar Bunun için konu açılır mı bilmiyorum ama hugolanın bir videosunda galiba TikTok videoları izleme gibi bir şeydi tam hatırlamıyorum video sonunda yabancı bir şarkının beatini kullanarak bir şarkı söylüyordu slow tarzda bir şarkı o videoyu veya o şarkıyı bilen var mı videoyu kanal...
  6. C

Tanıdık biri ile ilk buluşma öneri.

Merhaba arkadaşlar buluşacağım bayan eskiden tanıdığım bir kişiydi fakat babalar iş arkadaşı zamanla samimiyet arttığı için aileler birbirine gidip gelmeye başladı Instagram’dan herkes birbirine ekledi ben de o sırada eklemiştim fakat aile dostumuz olduğu için hiç o şekilde bir eylemim olmadı...
  7. C

Smok ıpx80 nasıl satarım

merhabalar 3 gün önce Smok ıpx80 ürünü satın aldım sigarayı bıraktığım için kullanmıyorum sadece birkere likit doldurdum ürün sıfır yani bunu nasıl satarım bilgisi olan var mı elimde faturada mevcut gaziantepde yaşıyorum elden vereceğim
  8. C

E sigara ve site önerisi

Merhabalar DL (nargile) içim bir e-sigara almayı düşünüyorum duman performansı ve uzun süre kullanımı benim için önemli bütçe ise 2500 likit ile birlikte max 3000 tl bu tür hangi modeli önerirsiniz ve hangi site güvenilir şimdiden teşekkürler.
  9. C

Elektronik sigara öneri ve alınacak yer

Merhaba dostlar e sigara kullanıyor musunuz? Önerdiğiniz bir e sigara var mı ve nereden alabilirim bilgi verirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.
  10. C

8500 TL Telefon Önerisi

Merhabalar çok yükek bir limit değil biliyorum ama max 8500 tl lik bir telefon önerir misiniz ben general mobile era50 veya redmi 13ü mantıklı gördüm önerilere açığım tabi ki
  11. C

Küçüklük dizim Batman tahmin

Merhabalar arkadaşlar 2006 doğumluyum çok küçük yaştayken TV’de bir Batman animasyon dizisi izliyordum dizinin detaylarını hatırlamıyorum fakat saatlerce kitlenip izledigimi hatırlıyorum ve en hatırladığım bölümlerden biri ise bruce wayne’nin bir arkadaşı bir makine tasarlıyor bu makine kullanan...
  12. C

Kablosuz kulaklık kulaklık önerisi

Merhabalar fiyatı 1000 TL’yi aşmayan şeffaf mod özelliği olan mikrofonu idare edecek ses kalitesi iyi olan bir kablosuz kulaklık önerisinde bulunur musunuz.
  13. C

Pc müzik nasıl indirilir

Merhabalar ilk defa pc aldım flash bellek müzik yüklemek isitiyorum müzikleri nereden indirebilirim bilgisi olan paylaşır ise çok memnun olurum.
  14. C

Yaşamak için mantıklı bir sebep?

Yedi yaşından beri çalışıyorum şu anda 22 yaşındayım evim arabam var kendi evime geçip kendime bir hayat kurmak istiyorum fakat ailem onlarla çalışıp onlarla yaşayıp hayatımı onlarla devam ettirmemi istiyorlar gerçekten artık bıktım intihar Edip bu hayatı bitirmek istiyorum fakat Allah korkumdan...
  15. C

İPhone 15 Otomatik çağrı Sonlandırma kapatma

Merhaba cihazımda telefonla konuşurken saate bakmak için veya başkası mı arıyor diye bakmak için telefonu kulak hizamdan yüz hizama getirdiğimde çağrı otomotik sonlandırılıyor bu bir özelliktir ama nasıl kapatabilirim bilgisi olan var mı?
  16. C

Kasa kapalıyken monitörde yazı çıkıyor neden?

Merhabalar bilgisayarım üçlü prize bağlı ve prizde cızırtı sesleri geldiği için üçlü prizi değiştirdim fakat resimde göründüğü gibi kasa kapalıyken monitörde böyle bir yazı çıkıyor incelediğimde monitör özellikleri yazıyor galiba kasayı açtığımda problem olmadan normal bir şekilde...
  17. C

Okul İçin Kullanmalık f/p Yazıcı Tavsiyesi

Merhabalar evde bilgisayarı bağlayıp okul için çıktı alma gibi işlemleri gerçekleştirmek için yazıcı almayı düşünüyoruz basit kullanımlı bir yazıcı önerirseniz çok makbule geçersiniz.
  18. C

Tek başına yaşayan bir kişinin aylık maliyeti ne kadar?

Merhabalar ben Pazarcılık yapıyorum yüksek maaşlı fakat aşırı yorucu bir iş 18 yaşındayım 23-25 yaşlarına kadar buradan çalışıp evimi arabamı alabilirim sonrasında KPSS’ye girip memur olarak çalışıp tek başıma yaşamayı düşünüyorum ev bana ait olursa ortalama memur maaşı ile aylık gider ne kadar...
  19. C

Ryzen 5 3600 işlemci alınır mı

Merhabalar ryzen 5 3600 işlemci rx580 ekran kartı 12.000 TL hazır sistem alınır mı başka sistem Önermeyin sadece fiyatına göre nasıl sadece VALORANT ve Gta V oynayacağım beni tatmin eder mi? teşekkürler.
  20. C

Rx 580 hazır sistem nasıl ?

Herkese merhaba İncehesap.com’dan böyle bir sistem satın aldım GTA V ve VALORANT oynuyorum sadece işimi görür mü ortama kaç FPS alırım sizce ? https://www.incehesap.com/feuer-hazir-sistem-fiyati-43952/
Geri