Arama sonuçları: *

1. A

Uzaktan Öğretim DGS yapabilir mi?

Uzaktan Eğitimten Örgün eğitim programına
  2. A

Aynı Anda Örgün ve Uzaktan Okunabilir Mi?

İkisi de önlisans olucak
  3. A

Gemi İnşaatı Bölümü Nasıl?

Yatay geçiş yapacağım, iş imkanları/şartları/maaşları vs hakkında bilgisi olan bir yorum yapabilir mi?
  4. A

Yatay Geçişte Ortalamanın Değeri Var Mı?

MYP ile geçiş (Merkezi Yerleştirme) Lisanstan önlisansa geçeceğim
  5. A

KYK Yurt İznim Ne Zaman Onaylanır?

Rahatsızlandım daha kötü olmadan eve gideceğim (3 saat mesafe) uygulamadan izin istedim ama bu ne kadar sürecek, 12.45'e binmek istiyorum.
  6. A

Gemi İnşaatı Okumak Mantıklı Mı?

İş imkanları, şartları, parası vs düşününce Gemi İnşaatı okumak mantıklı mı?
  7. A

DGS ZOR BİR SINAV MI?

Matematik temelim zayıf, okurken DGS çalışabilirim aile evinde rahat olacağım. Yalova Makine Muhendisligi kazanabilir miyim? Şuan hazirlanamam obp kirilir ve bir senede zor olur gibi duruyor (Ayt ozellikle)
  8. A

DGS 2-3 yılda halledilebilir mi?

Türkçe Öğretmenliği bölümünü okumaya geldim ancak hiç içime sinmedi. Atamalar iyi değil, 2 yil akademi de geldi ayrica bolume pek ilgilide değilim gibi bu yüzden 4 sene burada geçmez burada diye hissediyorum ayrıca şehrimden gayet memnundum. Hatanın başından dönüp Ocak-Şubat ayında (Önlisans)...
  9. A

Temelim yok, 2-3 yılda DGS'yi halledebilir miyim?

Gemi İnşaatı bölümüne geçmeyi araştırıyorum, okurken DGS çalışıp Makine Mühendisliğine geçebilir miyim? Geçemezsem de büyük problem yaşamam gibi duruyor iş imkanı var, parası da iyi ama zor bir iş. Türkçe Öğretmenliğinden bu bölüme geçmeli miyim ve DGS'yi halledebilir miyim? fikirleriniz nedir...
  10. A

(Önlisans) Gemi İnşaatı okunur mu?

Eğitim Fakültesindeyim ama işsizlik aklımı karıştırıyor (Turkce bolum), iş imkanlari iyi bir bolum lazim. Kendi sehrimde var Gemi İnsaati, tersanede var. Bilenler bir iş imkanlari, calisma sartlari, maaşlari hakkinda vs yazabilir mi ve değer mi geçmeye?
  11. A

Türkçe Öğretmenliği okumakla doğru mu yapıyorum?

Yalova'dan Bolu'ya geldim Cuma günü, geldiğimden beri içim huzursuz o yüzden size danışmak istiyorum. 12. Sınıfta okulu açığa aldım ama çalışmadım ve sınav sistemi, üniversiteler hakkında vs en ufak bir fikrim yoktu. Tabii ki kötü yaptım ve ailem dershaneye yazdırdı, 12. Sınıfta Matematiğim...
Geri