DGS ZOR BİR SINAV MI?

Reaksiyon skoru
3
Matematik temelim zayıf, okurken DGS çalışabilirim aile evinde rahat olacağım. Yalova Makine Muhendisligi kazanabilir miyim? Şuan hazirlanamam obp kirilir ve bir senede zor olur gibi duruyor (Ayt ozellikle)

Matematik temelim zayıf, okurken DGS çalışabilirim aile evinde rahat olacağım. Yalova Makine Muhendisligi kazanabilir miyim? Şuan hazirlanamam obp kirilir ve bir senede zor olur gibi duruyor (Ayt ozellikle)
DGS daha mantıklı olur. Temelini oluşturup üstüne eklersin. Rahat ol yapılır.

DGS daha mantıklı olur. Temelini oluşturup üstüne eklersin. Rahat ol yapılır.
abi turkce ogretmenligine geldim ama hata ettim galiba, evde gemi inşaati okuyup makine'ye tamamliyim diyorum (yani inş), zaten bolumde de iş imkani var ama zor iş

2005liyim, mantikli mi sence?

abi turkce ogretmenligine geldim ama hata ettim galiba, evde gemi inşaati okuyup makine'ye tamamliyim diyorum (yani inş), zaten bolumde de iş imkani var ama zor iş

2005liyim, mantikli mi sence?
Buna bir şey söylemeyeyim. Seni bilmiyorum. Aklına yatması da önemli. Hayırlısı olsun.

hocam dgs sıkı çalışmayla yapılabilir kendine inan ve güven ve şimdi çalışmaya başla

DGS içinde oturup adam gibi çalışman lazım. Direk 4 yıllık kazanmayı denesen daha mantıklı olmaz mı?

obp kirilir hocam, sonraki seneye de girecegime bari gemi inşaat okuyayim bi diplomam olur ve daha sıkı çalışırım, diye dusundum
yalnız biz sadece fikrimizi söyledik tercih senin sen seçimini yapıp kararı vericeksin sonuçlarını düşün öyle karar ver

Geri