Arama sonuçları: *

• Users: Omer127
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Omer127

Öneri Redmi note 14 pro plus alınır mı?

Merhaba telefon alacağım (taksitli) bütçem aylık 2 3 bin civarı redmi note 14 pro plus buldum sahibindende 20 bine buldum 6 ay taksitli olarak ama emin olamıyorum acaba taksitli alabileceğim iyi biryer yokmudur
  2. Omer127

Mesemde 18 yaşına girersem ne olur?

Merhaba arkadaşlar ben 17 yaşındayım meseme geçmek istiyorum mesemdeyken 18 yaşına girersem bişey olurmu birde 10.sınıfım 2 kere kaldım geçebilir miyim
  3. Omer127

Bursa berber önerisi

Öncelikle Hayırlı Ramazanlar arkadsşlar size berber konusunda akıl danışmak istiyorum Bursa'da berber bulamıyorum bu son iki aydır felan tahtakale de bir berbere gidiyorum gayet güzel kesiyor fakat yeni modelleri bilmiyor böyle tanıdığınız yeni modelleri bilen berber varmıdır (fiyat pahalı...
  4. Omer127

3060 12GB VS 4060 8GB

Beyle forumda okuyorum çoğu kişi 4060 tercih etmiş ama İnternete bazı benchmark sitelerinde 3060 daha iyi performans gösteriyor sizce hangisi ve neden (ayrıca bilgisayar alacağım öneriniz varmı) bütçe taksitli 50.000
  5. Omer127

Beyler bilgisayar alacağım acilinden lazım

beyler sizce ne yapayım ikisindede işlemciyi i5 yapacağım sizce farkı varmı veya başka öneriniz
  6. Omer127

XP-80C yazıcımı kuramıyorum yardım edinn

XP-80C model bir yazıcım var fakat driver kurmaya çalışıyorum ama cihaz bulunmadı diyor ne yapmalıyım yardım.
  7. Omer127

Ayakkabı bulamıyorum yardım

Beyler merhaba benim ayağım 45 numara ve nereden ayakkabı alırsam alayım iki tarafından patlıyor iyi dayanan marka önerir misiniz? (2 3 ayda bir ayakkabı almak istemiyorum)
  8. Omer127

Lisede nasıl ciddi bir şikayet oluşturabiliriz?

Beyler öncelikle bu iç karartıcı konuyu açtığım için özür dilerim, ama artık sınırıma geldim. Konuya başlıyorum:öncelikler lisede 9.sınıf öğrencisiyim(tekrar) ve sınıf gayet güzel taki keko konusuna gelene kadar, sınıfta 2 3 tane kendini bilmez keko var ve tüm sınıfa otoritelerini dayatıyorlar...
  9. Omer127

Ergenlikte sivilce sorunu

16 yaşındayım baya sivilce sorunum var ama hem sivilcem var bide akne diyorlar galiba büyük sivilceye benzer dokununca hafif acıyan sivilceler var dermatolojiye gittim benzoxin verdi baya kullandım ama hiçbir işe yaramadı gerçekten en ufak bir değişim olmadı lütfen birşeyler önerin yüzüm baya...
  10. Omer127

Yardım Telefon için kulak üstü kulaklık önerisi

Beyler mobil cihazımda kullanacağım kulak üstü kulaklık bakıyorum kulak içi önermeyin lütfen kulaklarıma zarar veriyor
  11. Omer127

Yardım Hp Laptopum açılmıyor

beyler çok eski bir hp Laptop var bende Bayadır açmadın şimdi lazım oldu açıyorum ama daha windows açılış ekranına bile gelmeden altı ısınıyor ve kapanıyor sizce tamirciye felan götürsem çok para istermi
  12. Omer127

Tuşlu telefon şebeke sorunu

Beyler Samsung B310 tuşlu telefonunu aldım ama şebeke çekmiyor üç hat ile denedim hiçbiri çekmiyor sizce neden
  13. Omer127

Öneri Bu telefonu kaça satayım sizce?

Oppo A16 4gb ram 64gb hafızası var sahibindende felan 5.000 tl'ye koydum ama dönüş almadım sizce kaça koysam alınır.(telefonun kılıfını ve ekran koruyucusunu çıkarırsanız yeni gibi bir telefon)
  14. Omer127

Öneri Tuşlu telefon önerisi

Beyler tuşlu telefon alacağım öneriniz varmıdır
  15. Omer127

Öneri Bu kulaklık alınır mı?

dostlar sizce bu kulaklık alınır mı? Telefon için alacağım (lütfen kulak içi önermeyin kaşıntı yapıyor)
  16. Omer127

Öneri Telefon için kulak üstü kulaklık lazım

Telefon için kulak üstü kulaklık bakıyorum öneriniz nedir kablolu-kablosuz farketmez ama kablosuz olursa daha iyi olur
  17. Omer127

Yardım 2.el laptop lazım bulamıyorum

Arkadaşlar konu açmıştım ama aradığımı bulamadım bidaha açıyorum 2.el laptop bakıyorum ama düzgün bir şey bulamadım oyun oynamayacağım sadece yazılım öğrenmek istiyorum ve ekranı çok küçük olmasın (15-16inch)
  18. Omer127

Yardım Nasıl laptop almalıyım karar veremiyorum

Dostlar laptop alacağım yazılım öğrenmek için belki bir iki tanede küçük oyun oynarım (minecraft, stardew vb.) thinkpad düşünüyorum 2 tane bilgisayar buldum sizce bunlar alınır mı veya başka ne alabilirim
  19. Omer127

Çıraklık işyeri bulamıyorum.

Agalar çıraklık okuluna gideceğim ama işyeri bulamıyorum okula sordum biz bulamıyoruz dediler nasıl bulabilirim fikriniz varmı? (bölüm muhasebe)
  20. Omer127

Mesemde bilişim nasıl?

Arkadaşlar acil biyere yerleşmem lazım ama kontenjanlar dolu sizce mesemde bilişim bölümüne gitsem iş yaptırırlarmı? (bilgisayar bilgim çok az ve bilgisayarım yok ama bilişim bölümünü çok istiyorum
Geri