Sen erkeklere takip at o zaman ne diyeyim, kadınlarla bir şekilde konuşmak isteyen her kişi bunun rahatsız etmekle uzaktan yakından alakası olmadığını...
Evet benimde özgüven patlaması yaşadığım bir dönem oldu ama tabii birçok redden sonra insan bunalıyor benim dediğimi de anlıyorsundur ayrıca inanıyorum sağol
Önceden bende senin gibiydim bir gun iş çıkışı özgüvenimi toplayıp çok güzel bir çalışan kıza birlikte yürüyelimmi dedim kabul etti o günden beri kızlar ile...
Elemana sabahtan beri tacizci muamelesi çekiyorlar 😂
Utanmış instadan yazayım mi demiş sadece
En doğrusu reelde konuşmak ve kendisinden almak tabii ama...
15 sene oncesindemi yasıyoruz kankam bosver sen cekinme sosyal baskıdan ben kendimce mantklı olanı soyluyorum bi cekincem falan olmaz birine birsey sormaya...
gidip kıza adam akıllı sormadan hiç bir şey yapma. İnstasını bulsan bile. Bi düşünsene kız kardeşin bi yerde çalışıyor, çalıştığı yerde müşterilere iyi...
Bundan 15 sene önce sosyal medya mı vardı insanlar tanışmıyor muydu nasıl evlenip çoğaldılar o halde
Yüzyüze tanışmaktan daha kolay görüyorsanız sosyal...
anlamadım suana kadar kac tane kızın yuzune cıkma teklifi ettiniz herkes cok bilmis gibi konusuyor instadan sosyal medya kiz icinde erkek icinde kolay bir...
Valla en iyisi normal tanışıp konuşmak instasini kendisinin vermesi. Benzer bir durum yaşadım ben bende kızdan hem ben hem o benden hoşlanıyordu o adım...