Omer127 isimli üyenin son içerikleri

1. Omer127

Garson Kızı Bulmam Gerek

Dostum sakin ol sadece kızı beğendim ve yalandan bulmaya çalıştım olayı nerelere çekmişsin 31 cilerle fazla takılma feminazi olma
  2. Omer127

Garson Kızı Bulmam Gerek

Biraz bunalımdayım onlarda alakalı ama dediklerin doğru hocam teşekkür ediyorum fikirleriniz için hepinize
  3. Omer127

Garson Kızı Bulmam Gerek

Bendeydi birçok özelliğimi geliştirmeye uğraşmıyorum ve kızlarla konuşmasını bilmiyorum
  4. Omer127

Garson Kızı Bulmam Gerek

Evet benimde özgüven patlaması yaşadığım bir dönem oldu ama tabii birçok redden sonra insan bunalıyor benim dediğimi de anlıyorsundur ayrıca inanıyorum sağol
  5. Omer127

Garson Kızı Bulmam Gerek

Harbi silcem şimdi hesabı az kaldı
  6. Omer127

Garson Kızı Bulmam Gerek

Çok cesaretlii felan olmam lazım ya ama sanmıyorum yani sıkıldım red yemekten reis
  7. Omer127

Garson Kızı Bulmam Gerek

genelde babamla gidiyoruz hadi bu çok sorun değil tipim ortalamanın altında özgüven 0
  8. Omer127

Garson Kızı Bulmam Gerek

la bi konu açtım nerelere geldi sakin olun evet utandığım için bir şey soramadım iyi davrandı dememde öylesine bişeydi kızı beğendim işte neyi anlamıyorsunuz saçma bir konuydu sürekli gitmeye başladığım biryer zaten ama muhtemelen bir şey söylemeyeceğim ve böyle kalacak
  9. Omer127

Garson Kızı Bulmam Gerek

Hocam akçağlayan şubesi baktımda instagram hesabı yok
  10. Omer127

Garson Kızı Bulmam Gerek

İnsta istemeyi nekadar abarttınız iki insanın tanışması neden size garip geliyor anlamadım ayrıca insta isteyecektim zaten dediğim gibi diğer garsonla konuşuyordu bende sevgili olma ihtimallerini düşündüm bu yüzden gitmedim yanına
  11. Omer127

Garson Kızı Bulmam Gerek

Arkadaşlar merhaba geçenlerde bir köfteci Yusuf (Bursa) şubesine gittim yemek siparişini almak için bir kız geldi çok iyi ilgilendi ve gerçekten güzeldi instasını isteyecektim fakat erkek bir garson vardı onla konuşuyorlardı kızı bulmak istiyorum ama restoranın Instagram hesabı yok ve kızın...
  12. Omer127

Öneri Redmi note 14 pro plus alınır mı?

Normali 30 k telefonun?
  13. Omer127

Mesemde 18 yaşına girersem ne olur?

Hocam ikinize de çok teşekkür ediyorum bilgilendirdiğiniz için eziklenme mevzusuna gelirsek alışkınım çalışma hayatına o yüzden sorun yaşıyacağımı düşünmüyorum iyi akşamlar diliyorum.
  14. Omer127

Öneri Redmi note 14 pro plus alınır mı?

Merhaba telefon alacağım (taksitli) bütçem aylık 2 3 bin civarı redmi note 14 pro plus buldum sahibindende 20 bine buldum 6 ay taksitli olarak ama emin olamıyorum acaba taksitli alabileceğim iyi biryer yokmudur
  15. Omer127

Mesemde 18 yaşına girersem ne olur?

Tavsiyen için teşekkür ederim hocam da sözleşmeden kastın saat, para vs. Gibi mi yoksa staj sözleşmesinden mi bahsediyorsun
Geri