Hocam ikinize de çok teşekkür ediyorum bilgilendirdiğiniz için eziklenme mevzusuna gelirsek alışkınım çalışma hayatına o yüzden sorun yaşıyacağımı düşünmüyorum iyi akşamlar diliyorum.
Merhaba telefon alacağım (taksitli) bütçem aylık 2 3 bin civarı redmi note 14 pro plus buldum sahibindende 20 bine buldum 6 ay taksitli olarak ama emin olamıyorum acaba taksitli alabileceğim iyi biryer yokmudur
Valla makina okuyorum makina yı seviyorum ama okuldan gına geldi kendimden 2 yaş küçüklerle okuyorum bıktım o yüzden geçmek istiyorum muhtemelen de geçicem
1772990579
Birde mesela iş bulma konusunda nasıl yapıcam bilmiyorum gidip staj yeri arıyorum mu diyeceğim iş yerlerine
Öncelikle Hayırlı Ramazanlar arkadsşlar size berber konusunda akıl danışmak istiyorum Bursa'da berber bulamıyorum bu son iki aydır felan tahtakale de bir berbere gidiyorum gayet güzel kesiyor fakat yeni modelleri bilmiyor böyle tanıdığınız yeni modelleri bilen berber varmıdır (fiyat pahalı...
Çok haklısınız hocam gerçekten kaç kere söyledim internetten daha ucuza geleceğini işte aslında hepsini (monitör, kasa) aynı yerden alabilsem kabul edebilir.
Reis haklısın burda ben siteden bakmadım direkt gidip baktım adam bunların ikisine 70k fiyat verdi 12 ay taksit için ama onun haricinde bişey sormak istiyorum...
Ben gidip bakmıştım bunları temsili attım kasa neredeyse aynı özelliklerdeydi ve monitör kavisli değil 180 hz 27" idi (internetten büyük ihtimal alamayacağım o yüzden evkurdan bakmak zorundayım toplama şansım yok)
1738775583
Banka halkbank bu arada
Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum ama taksit sayısı çok fazla (12) olduğu için 50k dedim bende daha iyisi olduğunu biliyorum ama bütçe bukadar ve geçen bir yere sordum 4060 sisteme 12 ay taksitle 70k para söyledi bu yüzden sormuştum.(Monitör dahil bu arada MSİ 27" 180hz)
1738770208
İlk...