Evet benimde özgüven patlaması yaşadığım bir dönem oldu ama tabii birçok redden sonra insan bunalıyor benim dediğimi de anlıyorsundur ayrıca inanıyorum sağol
la bi konu açtım nerelere geldi sakin olun evet utandığım için bir şey soramadım iyi davrandı dememde öylesine bişeydi kızı beğendim işte neyi anlamıyorsunuz saçma bir konuydu sürekli gitmeye başladığım biryer zaten ama muhtemelen bir şey söylemeyeceğim ve böyle kalacak
İnsta istemeyi nekadar abarttınız iki insanın tanışması neden size garip geliyor anlamadım ayrıca insta isteyecektim zaten dediğim gibi diğer garsonla konuşuyordu bende sevgili olma ihtimallerini düşündüm bu yüzden gitmedim yanına
Arkadaşlar merhaba geçenlerde bir köfteci Yusuf (Bursa) şubesine gittim yemek siparişini almak için bir kız geldi çok iyi ilgilendi ve gerçekten güzeldi instasını isteyecektim fakat erkek bir garson vardı onla konuşuyorlardı kızı bulmak istiyorum ama restoranın Instagram hesabı yok ve kızın...
Hocam ikinize de çok teşekkür ediyorum bilgilendirdiğiniz için eziklenme mevzusuna gelirsek alışkınım çalışma hayatına o yüzden sorun yaşıyacağımı düşünmüyorum iyi akşamlar diliyorum.
Merhaba telefon alacağım (taksitli) bütçem aylık 2 3 bin civarı redmi note 14 pro plus buldum sahibindende 20 bine buldum 6 ay taksitli olarak ama emin olamıyorum acaba taksitli alabileceğim iyi biryer yokmudur