Arama sonuçları: *

• Users: Zyvei
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Zyvei

Papara Kart Kalan Paramızı Güncel Olarak Çekemiyor Muyuz

Selamlar, Bugün bir arkadaşım kendi banka hesabından benim Papara IBAN’ıma 1000 TL para gönderdi. Para sorunsuz şekilde hesabıma geçti ancak şu an papara olayları yüzünden hesapta kaldı. Ne QR kod ile ne fiziki kart ile ATM'den para çekebiliyorum, ne de sanal kartla temassız harcama yapmama izin...
  2. Zyvei

Papara Tarzı Kart Önerisi

Merhabalar herkese, Şu an 19 yaşındayım, Şubat ayında 20 olacağım. Birkaç ay önce babamla bana bir kart çıkartacaktık ama araya başka işler girdi, konu öylece kaynadı gitti. Doğrusunu söylemek gerekirse kart, banka ve IBAN işlerinden pek anlayan biri değilim. Daha önce sadece Papara kullandım...
  3. Zyvei

800 Tl'ye Kadar Beyaz veya Renkli Klavye Önerisi

Selamlar. Kendime 400 ile 800 TL arasında bir bütçeyle yeni bir klavye arıyorum. Aradığım bazı net kriterler var, nokta atışı önerisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim: Renk: Kesinlikle siyah istemiyorum. Tamamen beyaz veya beyaz ağırlıklı, tuşları karışık renkli (retro veya Custom...
  4. Zyvei

300 450 Tl Civarı Kulaklık Önerisi

Kendime bütçe dostu, temiz bir oyuncu kulaklığı arıyorum. Elimde kullanabileceğim 80-90 TL civarı bir kupon var. Normalde aklımda Havit’in beyaz kulaklık modellerinden biri vardı ama kargo ücretiyle birlikte fiyatı 550 TL civarına çıkıyor ve bütçemi biraz aşıyor. Kuponu da işin içine katarak...
  5. Zyvei

I5-2500K & 1050 Ti Sistemde "Dııııt" Sesiyle Donma ve Disk Sorunları

Selamlar arkadaşlar, Sistemimde çözemediğim, artık beni psikolojik olarak yoran bir donma sorunu var. Bilgisayarı kullanırken veya oyuna girdiğimde bir anda ekran gidiyor, hoparlörden "dııııııııt" diye bir ses geliyor ve ben kasadan reset atana kadar öylece kalıyor. Hiçbir işlem yapamıyorum...
  6. Zyvei

Oyunlarda "Dıııınn" Sesiyle Donma ve Kilitlenme Sorunu

Merhabalar arkadaşlar, Sistemimi daha dün topladım, henüz 2. günüm ve hevesim kursağımda kalsın istemiyorum. Sistemimde şöyle bir sorun var: Minecraft’ta shader açıkken veya yüksek grafikli bazı offline oyunlarda sorun yaşamıyorum ama CS:GO ve Valorant gibi oyunlara girdiğimde bir süre sonra...
  7. Zyvei

5K Bütçe ile Topladığım Sistem Sizce Nasıl?

Merhabalar, toplamda 5.000 TL bütçe ile aşağıdaki parçaları dizdim. Günümüzdeki bilindik oyunların çoğunu (FPS, Açık Dünya, Korku, MMORPG) rahat oynatır mı merak ediyorum. AAA oyunlar dışında kalan popüler oyunlarda beni 3-5 ay, belki biraz daha uzun süre idare etsin istiyorum. Şu anlık üzerine...
  8. Zyvei

Elimdeki Sistem Parçaları İle Dizilebilicek /FP/ Ürün Var Mı

Selamlar arkadaşlar, COVID döneminden kalma eski bir laptopla idare ediyordum ama cihaz bozuldu. İşe girene kadar beni 3 ay idare edecek, oyunlarda FPS sorunu yaşatmayacak bir kasa topluyorum. Parçalardan pek anlamıyorum, kardeşimle beraber topluyoruz. Oynamak İstediğim Oyunlar: Özellikle CS2...
  9. Zyvei

Açık Lise Sınavları Hakkında Yardım ve Öneriler

Selamlar sevgili forum üyeleri, Ben lise 12. sınıfta okumayıp açık liseye geçmeyi tercih ettim. Belirli sebeplerden dolayı geçen yıl sınavlardan geçemedim. Ancak bu yıl geçebildim ve 21 Aralık'ta dört adet sınavım var: İnkılap Tarihi, Din Kültürü, İngilizce ve Edebiyat. Şu an hiçbir şey...
  10. Zyvei

21.900 Tl bu kasa alınır mı

https://www.itopya.com/phoenix-4060-v2amd-ryzen-5-5600asus-geforce-rtx-4060-dual-white-oc-8gb16gb-ddr4512gb-nvme-m2-ss_h25854 Merhaba arkadaşlar, ilk defa kendime sağlam bir kasa toplamak istiyorum. Çok fazla bilgiye sahip değilim, bütçem 20K kadar. Bu fiyata bu kasa alınır mı, alınmaz mı? Daha...
  11. Zyvei

15000-20000 Arası sistem toplama(Lütfen Yardım)

Merhaba arkadaşlar, Aylık 18.000 TL gelirim var ve bugüne kadar hiç ahım şahım bir bilgisayara sahip olamadım; hatta 4 GB RAM'i geçememiş biriyim. Özellikle CS:GO gibi oyunların hastasıyım. Şimdi, bütçem 15.000 - 20.000 TL aralığında ve bu parayla tanınmış, güvenilir bir kasa almak istiyorum...
Geri