Arama sonuçları: *

• Users: SütveBal
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Öneri 2 Adet 27 İnç Monitörden 1 Adet 49 İnçe Geçiş

Şu an halihazırda yan yana 2 adet 27 inç monitör kullanıyorum. Setup fena değil, işimi görüyor ama ortadaki o çerçeve bölünmesi ve kablo kalabalığı bir süredir canımı sıkmaya başladı. Aklımda deli bir soru var: Bu iki monitörü de elden çıkarıp tek parça 49 inç bir Ultra-Wide monitöre geçmeli...
  2. S

🔥İndirim Viewsonic X2 -4k HDR Çözünürlüklü Projeksiyon Cihazı 61.999,00 TL

Başka biyerde satıldığını görmedim güzel bir indirim ama şişirme fiyat ta olabilir https://www.hepsiburada.com/viewsonic-x2-4k-xbox-lisansli-4k-hdr-cozunurluklu-kisa-mesafe-akilli-led-projeksiyon-cihazi-p-HBCV00004ER6PX?magaza=Hepsiburada&trackingId=20908478
  3. S

Spotify Hicbir Sekilde Oturum Acamıyorum !!

merhabalar son 2 saattir spotify acınca ekran kararıyordu kalıyordu sildim geri yukledim simdide giris yapmama izin vermiyorlar. Gmail ile giris yapmaya calıstıgımda tekrar dene diyor ve sonra bu hesap baglı degil diyor kayıt olmaya calıstıgımda ise bu hesap baglı diyor :D
  4. S

❌İndirim Bitti! Getir - Getirbüyük Algida İndirimi

Merhabalar bi arkadaş daha açmıştı fakat aşağılarda kalmış ana ekrandan düşmüş ben 4 nogger 2 magnum 1 cornettoyu getirme ucretiyle 300 tl ye aldım bi magnumun 90 lira oldugunu var sayarsak gercekten guzel bi kampanya 500 Tl' ye 250 TL gibi bir indirim uygulanıyor bu sıcak günlerde gayet tatlı...
  5. S

Öneri 4-6k Arası Kask Önerisi

Selamlar ortalama 4000 ile 6000 arası butcem var birkac model buldum fakat dusunduruyor buldugum begendigim iki model var asagıya paylasıcam oneriniz varsa guzel olur https://www.vipmoto.com/hjc-c10-kapali-kask-75964 https://www.vipmoto.com/mt-stinger-2-solid-a11-gloss-kapali-kask-78221
  6. S

1: Monitörde Oyun Oynarken 2. Monitör 10 Fps Oluyor

selamlar ornegin ets2 oynarken sag monitorde video veya sarkı klibi izlemekl istiyorum fakat 10 fps olyo o ekran neden acaba cozumu var mı
  7. S

Küçük Oda İçin Vantilatör Tavsiyesi

Merhabalar 6 7 m2 oda için bir vantilatore ihtiyacım var kule tipi vantilatorlerini onerdiler ortalama 9 10 saat bilgisayar basında duruyorum terletmiycek aldıgıma pisman etmiycek bir vantilator lazım
  8. S

Sistemim Ne Kadar Eder?

Öncelikle selamlar motor alıcagım icin sistemi satma planları yapıyorum aktif olarak 1.5 senedir sadece dusuk gereksinimli oyunlar oynadım sistem bileşenleri şu şekilde Ekran kartı GİGABYTE RTX 4060 İşlemci AMD Ryzen 7 5700X 8-Core Processor, 3401 Mhz, 8 Çekirdek, 16 Mantıksal İşlemci Ana...
  9. S

Öneri Kasa Psu ve Sıvı Soğutucu Önerisi *-*

öncelikle selamlar suan aktif olarak ryzen7 5700x kullanıuyorum kule tipi olarakta thermalright peerless assassin 120 se argb kullanıyorum akvaryum kasayagecmek istiyorum akvaryum kasaya geçmekle beraber psu ve sıvı sogutucu degisimi yapmam lazım önerilerinizi bekliyorum ve aşağı linklerini...
  10. S

Öneri Yeni Grafik Kartı Arayışı: 3080 Ti Ya Da 25k Butceye Uygun Kartlar

Merhabalar 4060 dan daha güçlü bir karta geçmeyi planlıyorum 3080 ti lara bakıyorum gercekten saf guc kartı. Eskisi gibi fps oynamıyorum arada rainbow six bide valorant onlarda keyfi rekabet için değil bunun yanında suan kullandıgım 4060 ı satıcam ortalama 8 10 civarına satmayı planlıyorum en...
  11. S

7 Metrekare Oda İçin Soğutucu Önerisi

Merhabalar odam yaz aylarında dehşet sıcak oluyor kiwi marka masa üzeri fan aldım fakat 5. ayda nanay oldu odamda uygun fiyatlı vantrator gibi gece de acabilcegim yada iyonizer hava sogutucu gibi biseye ihtiyacım var öneriniz var mı yardımcı olabilirseniz sevinirim oda şekli aşağıda belirttiğim gibi
  12. S

Yardım 2 Adet 27 İnç Monitörden 1 Adet 49 A Geçme Fikri?

Öncelikle merhabalar gününüz aydın olsun. Aktif olarak kullandıgım iki adet 27 inç msi monitörüm var panel farklarından dolayı son donemlerde rahatsızlık vermeye basladı gozume batıyor sanki :D Ayrıyeten eskisi kadar fps oyunu da oynamıyorum yarıs similasyonları ets stardew valley gibi oyunlar...
  13. S

Temu Torima 60 Lı Elektrikli Tornavida Siparişi Kargo Yalanı

Merhabalar 6 Mayıs 2026 da Temu üzerinden Torime marka bir elektrikli tornavida seti siparişi verdim bi anlık indirime girdi ve 333 tl ye aldım piyasada 2 3 k civarı zaten buraya düşmüştü konuda fakat 1.5 haftadır temu ekibi gecistirip duruyor ve hicbir ürün elime ulasamadı sürekli kargoyu...
  14. S

1.95 Boya 250cc Motor Önerisi

Merhabalar ortalama 10 yasından beri sanayide 110 cc Honda Spacy deneyimim var 10 12 bin km civarı 18 ime girdim ve 250 cc motora geçmek istiyorum ama boyum bi hayli uzun ve bazı motorlar cidden altımda küçük kalıyor mt-25 hayal motorum o çığlık sesi vs. beni kendine çok cekiyor fakat altımda...
  15. S

Chrome "Status_Access_Vıolatıon" Hatası

Öncelikle selamlar Discord ve Roblox kapandıgından beri goodbyedpi kullanıyourm suana kadar herhangi bir problewm yaşamadım fakat bugun google da goodbyedpi ile gezinirken Status_access_vıolatıon hatasını almaya başladım site farketmeksizin youtube da falan sürekli önüme cıkıyor biraz internette...
  16. S

Öneri Honda crf 250 l hakkında boy kilo sıkıntısı

Merhabalar cüsseli bir motor sevdalısıyım ilk motorum pcx 125 ti gayet memnundum 2 yıl kullandım şimdi boyumdan dolayı biraz yüksek motorlara bakıyorum butcem cok fazla yok 191 boyunda 120 kiloyum bu kilolarda motor sıkıntı oluyor bu yüzden 105 e kadar inmeyi dusunuyorum şu andada yavaş yavaş...
  17. S

rtx 3070 alınır mı ve işlemci ne alıcağım

merhabalar rtx3070 almayı planlıyorum üniversitede mühnedislik okuycağım bu yüzden intel işlemci düşünüyorum ne alabilirim orta fiyatlı kötü olmayan?
Geri