Arama sonuçları: *

• Users: M1K1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M1K1

SİSTEMİMİ SATACAĞIM KAÇA GİDER ?

GALAX 3 FAN RTX 5070 EKRAN KARTI RYZEN 5 5600 İŞLEMCİ ASROCK A520 ANAKART XPG 32 GB DDR4 3600 MHZ RGB RAM 500GB M2 SSD. 2TB SEGATE BARRACUDA 7200RPM HDD POWERBOOST 240MM RGB SIVI SOĞUTUCU FAZEON MARKA RGB AKVARYUM KASA 750W PSU
  2. M1K1

S25 FE 8GB 256 ALINIR MI ?

Arkadaşlar merhabalar. Bu sabah evden çıkmadan önce annemle konuştum biraz telefonundan şikayeti olduğunu söyledi , eskisi gibi şarjı günü çıkartmıyormuş ve bazen aramalarda hata verip kapanıyormuş hoparlörlerden eskisi kadar ses çıkmıyormuş bazen şarj soketi temassızlık yapıyormuş şarj...
  3. M1K1

Network RJ45 Pensesi ve test cihazı

Arkadaşlar merhabalar yaklaşık 1 senedir internet kafe işletiyorum. İlk açılışta kablo tesisatını network hattını hattını kurulumcu bir ekip yapmıştı. şuan dükkanın iç dizaynını masaların yerlerini falan değiştirmek istiyorum fakat network hattındaki kabloların boylarında kısalma yada uzama...
  4. M1K1

14700KF İÇİN DDR4 ANAKART LAZIM

Arkadaşlar merhabalar. Bir süredir kullandığım MAG B550 + Ryzen5 5600 İkilisini geçtiğimiz aylarda RTX 2070S den RTX 5070 Ekran kartına yükseltmemle birlikte 1080de rahatsız edici bir darboğaz gerçeği ile karılaştım. Sistemin içinde hali hazırda 16X2 3600MHZ Ramlerim olduğundan ve DDR5...
  5. M1K1

İkinci eline param yetmedi Sıfır alayım.

Arkadaşlar merhabalar öncelikle söylediğim şeylerin hepimizi ilgilendirdiğini ve bahsedeceğim tür paylaşım ve ilanları gördüğümüz takdirde yorumlara veya ilan sahiplerine uyarıda bulunmadığımız sürece bu problemlerin önü arkasının kesilmeyeceğini üzülerek belirtmek isterim. Hem sarı sitede...
  6. M1K1

Öneri Dragos Anakart Tercihi.

Arkadaşlar merhaba , Önümüzdeki günlerde Hali hazırda kullandığım sistemimi güncellemek istiyorum fakat güncel ram krizi yüzünden DDR4 Platformundan devam edeceğim gibi görünüyor. Elimde hali hazırda R5 5600X Asrock B550 Anakart ve XPG DDR4 3600MHZ 16X2 Ram kitim bulunuyor. Anakart ve...
  7. M1K1

GÜNDE 16 SAAT PC BAŞINDAYIM CANIM SIKILIYOR

Arkadaşlar merhaba Yaklaşık 6 ay önce internet kafe açtım ve günde ortalama 16 saat pc başındayım dükkandayım ilk iki üç ay koşuşturmaca ile geçti 2 ay film dizi izledim eski bir metin2 oyuncusuydum biraz metin2 oynadım biraz valorant biraz cs2 derken artık sıkılmaya başladım gün içerisinde...
  8. M1K1

FİYAT PERFORMANS KOLTUK ÖNERİSİ

Arkadaşlar merhabalar, yaklaşık 4 senedir evde kullandığım ofis koltuğumu daha kaliteli ve kullanımda konfor öncelikli gaming koltuk ile değiştirmek istiyorum fakat hem markalara hem de ürünlerin kalite farklarına biraz yabancıyım. Sizlerin de kullanmış olduğu ve memnun kaldığı veya tavsiye...
  9. M1K1

Razer Blackwidow V4 Gaming Klavye

Arkadaşlar yaklaşık 4 senedir kullandığım GamePower marka bir mekanik klavyem var ve ara sıra bir kaç tuşu basmıyor sonrasında düzeliyor sonra bir daha basmıyor falan tuhaf bir ilişki içerisinde devam ediyoruz fakat ben artık bu olaydan sıkıldığım için yeni bir klavye almak istiyorum. kafamda...
  10. M1K1

4 ram aynı anda çalışmıyor.

Arkadaşlar merhabalar, yaklaşık 2 senedir kullandığım sistemde R5 5600 ve MSI B550 Anakart mevcut, normalde 4 ram slotundan 2. ve 4. slota takıldığı zaman dual olarak kullanılması gereken ramlerimi 1. ve 2. slota taktığım zaman görüntü alabiliyorum başka türlü görüntü vermiyor anakart üzerinde...
Geri