Arama sonuçları: *

• Users: kadir6677
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Sıvı Soğutma Fanı Garip

Selamünaleyküm x ma tek marka sigi sogutmam var bir soru sormak istedim garibime giden bir şey oldu önceden sıvı soğutmam bir anda kabloları eridi hemen garantiye yolladım ve garanti (segmetn PC) güzelce ilgilenip bana 0 ürün yolladılar neyse sıvı soğutma üst tarafından oyun vs oynarken yani...
  2. K

Xmp Uyumsuzlugu Siyah Ekran

Selamünaleyküm bilgisayarımda Expo veya xn p açınca yeniden başlattığım zaman siyah ekranda kalıyor ve direm ışığı yakıyor Expo kapalıyken herhangi bir sorun yok RAM markam corser vegance fabrikasyon 4800'de geliyor xmp eksenpie açınca da 5200'e çıkıyor anakartın b850 gaming plus wi-fi bu sorun...
  3. K

Kasamın Hava Akışı Nasıl Olmalı?

Şuan kasam fazeon f3 kasası bu fanların yönleri nasıl olmalı acaba yardımcı olur musunuz temiz hava akişi icin
  4. K

Sıvı soğutma kabloları bir anda eridi

Herkeze merhabalar 2 ay önce vatan PC den bir sivi soğutma aldım xmatex lg360 modelini 2 aydır sorunsuz kullanıyordym Ryzen 5 7600 işlemcim 55 dereceleri asla geçmiyordu gene hergun olduğu gibi PC açmak istedim bir anda dumanlar yukseldi hemen anında kapadım sonra arkasini açtığımda kasanın sıvı...
Geri