K

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• K
      kadir6677, Xmp Uyumsuzlugu Siyah Ekran başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Kusura bakmayın çözüldü olarak işaretledim ama ana sebebi buldum sonunda biosumda ramleri control ederken bir detay gördüm (pmic vendor die bir şey var )...
      • 1000035274.webp
    • K
      Hepinize teşekkürler dostlar
    • K
      Haklı yorum Hocam gerginliğe gerek yok CMOS tuşu nerde acaba tam sifirlamak icin
    • K
      Anakart bu bios u guncelleyeli 1 ay oldu en son sürüme baktığımda yeni sürümde gelmemiş ama tekrar son sürüme bir aynı sürüme yani güncelleme yapayommi?
      • 1000035266.webp
    • K
      Ben şunu demeyi unuttum kusura bakmayın eskiden a620 anakartim vardı ondada siyah ekran hatta yeniden başlatma vardı kedni kendine anakart sorun dedim...
    • K
      Hayır kontrol etmedim 1779659565 Ramler doğru takılı nirde biri ikinci biri 4 üncü girişte
      • 1000035265.webp
    • K
      Hocam ramlerim ikiside aynı bilginiz birseh varsa ricam olur yardım edin acayip moral bozan birsey
    • K
      İşlemci ile çok bilgim yok ama ben RX 7700 XT ile kullanıyorum aynı işlemciyi 0 darboğaz çok iyi FPS değerleri hızları mükemmel memnunum islemciden
    • K
      Bios en guncen sürüm baksa. Ne yapabilirim acaba yani 4800 sen 5200 çok yüksek bir hız değil anakartta güçlü bir anakrt böyle hata yapmamasi lazim...
    • K
      Ve bu yeniden başlatırken siyah ekranda kalma sorjnundan sonra PC açınca 32 GB ram yerine PC 18 GB goruyor
    • K
      kadir6677, Bellek (RAM) kategorisinde Xmp Uyumsuzlugu Siyah Ekran başlıklı bir konu açtı.
      Selamünaleyküm bilgisayarımda Expo veya xn p açınca yeniden başlattığım zaman siyah ekranda kalıyor ve direm ışığı yakıyor Expo kapalıyken herhangi bir...
    • K
      kadir6677, Kasamın Hava Akışı Nasıl Olmalı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      bir şey sorucam fanların birtanesinin kanatları farklı geldi bana acaba o eksoz fanmi soylermisiniz Sana çok teşekkür ederim kardeşim sayende doğru yaptım...
    • K
      Aynen peceteyle kasanın içinden denedim ve fototagta gistediginiz şemaya gore yapmaya calisicam alttaki fanlar çekiyor havayı ve atması lazım yandaki...
      • 1000035006.webp
    • K
      alttakı 2 fan peceteyı cekıyor eksoz fan cekıyor yandakı ust uste 3 fan da ıtıyor ozaman alttakı 2 fanı cevırmem lazım
    • K
      pecete koydum onlerıne ıcerı hava atıyorlar
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,302
Üyeler
196,926
Son üye
airixs