kadir6677 isimli üyenin son içerikleri

1. K

Xmp Uyumsuzlugu Siyah Ekran

Kusura bakmayın çözüldü olarak işaretledim ama ana sebebi buldum sonunda biosumda ramleri control ederken bir detay gördüm (pmic vendor die bir şey var ). Birtane ram imde richtek yaziyorken diğerinde anpec yazıyor galiba ikiside farklı olduğu için sorun bundan kaynakli Allah'tan anakartta böyle...
  2. K

Hepinize teşekkürler dostlar
  3. K

Haklı yorum Hocam gerginliğe gerek yok CMOS tuşu nerde acaba tam sifirlamak icin
  4. K

Anakart bu bios u guncelleyeli 1 ay oldu en son sürüme baktığımda yeni sürümde gelmemiş ama tekrar son sürüme bir aynı sürüme yani güncelleme yapayommi?
  5. K

Ben şunu demeyi unuttum kusura bakmayın eskiden a620 anakartim vardı ondada siyah ekran hatta yeniden başlatma vardı kedni kendine anakart sorun dedim degistirdim 2 aydır sorunsuz kullanıyordym sonradan böyle bir şey olmaya başladı hemde devamli 1779659773 Anakrtin arkasindan bios...
  6. K

Hayır kontrol etmedim 1779659565 Ramler doğru takılı nirde biri ikinci biri 4 üncü girişte
  7. K

Hocam ramlerim ikiside aynı bilginiz birseh varsa ricam olur yardım edin acayip moral bozan birsey
  8. K

Sistem Toplayacağım Tavsiyelerinize İhtiyacım Var

İşlemci ile çok bilgim yok ama ben RX 7700 XT ile kullanıyorum aynı işlemciyi 0 darboğaz çok iyi FPS değerleri hızları mükemmel memnunum islemciden
  9. K

Bios en guncen sürüm baksa. Ne yapabilirim acaba yani 4800 sen 5200 çok yüksek bir hız değil anakartta güçlü bir anakrt böyle hata yapmamasi lazim 1779659255 Ramleri farklı zamanda almıştım ama ikiside ayrı ram sayilari hmz degerleri ikiside xmp profil neden böyle yapıyor anlamadım
  10. K

Ve bu yeniden başlatırken siyah ekranda kalma sorjnundan sonra PC açınca 32 GB ram yerine PC 18 GB goruyor
  11. K

Selamünaleyküm bilgisayarımda Expo veya xn p açınca yeniden başlattığım zaman siyah ekranda kalıyor ve direm ışığı yakıyor Expo kapalıyken herhangi bir sorun yok RAM markam corser vegance fabrikasyon 4800'de geliyor xmp eksenpie açınca da 5200'e çıkıyor anakartın b850 gaming plus wi-fi bu sorun...
  12. K

Kasamın Hava Akışı Nasıl Olmalı?

bir şey sorucam fanların birtanesinin kanatları farklı geldi bana acaba o eksoz fanmi soylermisiniz Sana çok teşekkür ederim kardeşim sayende doğru yaptım benim cahilligimmis megersem adamlar dediğin gibi doğru göndermiş infernette ters çevirin yok şöyle olucak die bussuru insan konusuyordu...
  13. K

Aynen peceteyle kasanın içinden denedim ve fototagta gistediginiz şemaya gore yapmaya calisicam alttaki fanlar çekiyor havayı ve atması lazım yandaki fanlarda içeri atıyor alttaki fablarida içeri Aticak şekilde yapicam eksoz böyle kalmalı galiba hepinize tesekkurler bu arada oynamadan önceki...
  14. K

alttakı 2 fan peceteyı cekıyor eksoz fan cekıyor yandakı ust uste 3 fan da ıtıyor ozaman alttakı 2 fanı cevırmem lazım
  15. K

pecete koydum onlerıne ıcerı hava atıyorlar
Geri