Merhaba arkadaşlar. 5060 Ti 16 GB sistemde hikayeli oyunlar ve CS2, BF6 gibi FPS oyunları için bir OLED monitör almak istiyorum. Sizce ne tercih edilmeli? 20-25 bandı zorlasam, 30k da olabilir ama çok açılmak da istemiyorum, açıkçası.
Merhabalar arkadaşlar temudan 1164 tl tutacak şekilde kol dirsek pedi monitör ışığı ve masa saati aldım bu ürünler geçer mi? Bayağı oldu yurtdışından bir şey almayalı durum nedir bilmiyorum.
Merhabalar arkadaşlar başta 5070 sistem almıştık onu iptal edip fotoğraftaki özelleştirmelerle bu sistemi aldık nasıl sizce? 41 bin tuttu peşine 3 taksit.
Wraith'te yeni girmiş stoklara. Düz T3 modelini almayı düşünüyorum ayak desteği olmasa da olur. Sizin bu tarz önerebileceğiniz bir başka koltuk varsa ona da bakabilirim. https://wraithesports.com/products/spyne-oyuncu-koltugu
Merhabalar arkadaşlar kumaş gri versiyonu bugün elime ulaştı da böyle koltukta hafif ileri geri hareket ettirdiğimde öne arkaya sallanma oluyor normal mi bu durum?
Merhabalar arkadaşlar kaşıklı ablanın orijinal sitesinden banishers indirdim ve update vardı onu indirdim ama trojan uyarısı verdi. Kaşıklı ablanın sitesi güvenilir diye biliyorum şimdi bilgisayara virüs bulaştı mı sizce?
Merhaba arkadaşlar. Sorunu ekran videosu olarak yüklüyorum. Bazı oyunlarda bu sorunu yaşıyorum. Videodaki oyun Horizon Forbidden West. Oyundaki bu sorun kendi içinde Gamepad'teki analog tuşu ile etrafa bakarken ciddi oranda azalsa da fare ile etrafa bakarken çok ciddi rahatsız ediyor. Var mıdır...
Merhaba, arkadaşlar sorunu şöyle izah edeyim. Horizon forbidden West'te de bu durumla karşılaştım. Birçok oyunda olmakla beraber bu sorun olmadığı oyunlar da var. Klavye fare ile oynarken fare ile etrafa baktığınızda pürüzsüz akmıyor bir takılma tarzı bir hissiyat var ama aynı sahneyi gamepad...
Merhabalar arkadaşlar spoiler vermezseniz sevinirim.Horizon Forbidden West aldım Epic'ten. İlk oyunu oynamıştım o kadar da sevmemiştim ama oynayacak oyunum kalmadığı için bu oyuna başlamak istedim indirim de varken. Bu oyunun açık dünyasındaki görevler kaliteli diyebileceğimiz tarzda mı yoksa...