Arama sonuçları: *

• Users: serhatemin
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. serhatemin

JBL TUNE 225 TWS VS JBL FREE 2 TWS

Aralarında 60 tl gibi bi fark var hangisini almalıyım karar veremedim
  2. serhatemin

Artics 9 ve rival 650 nasıl şarz edilir

nasıl şarz edeceğimi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
  3. serhatemin

Steelseries rival 650 ve artic 9 wireless yorum

Belirttiğim 2 ürünü satın aldım yorumlariniz nelerdir
  4. serhatemin

Logitech g603 vs g305

Hangisini alayım gecikme konusunda butcem yetiyor ikisinede
  5. serhatemin

500 Tl idarelik ekran kartı önerisi

i3 9100f 8 gb ram h310 bilgisayar için idarelik internet işleri ve discord için arıyorum ankara içi elden almak istiyorum
  6. serhatemin

HYPERX CLOUD 2 7.1 CIZIRTI SORUNU

Hyperx cloud 2yi 5 aydır kullanıyorum son 2 aydır 7.1i açtığımda cızırtı sorunu oluyor çözümü varmıdır ne yapmaylıyım
  7. serhatemin

Sensei ten alttaki ışık yanmıyor

Arkadaşlar selam sensei ten mousenin altındaki lazer yanmıyor yanmasımı gerekiyor
  8. serhatemin

4 Uyarım var ceza sistemi nasıl işliyor

4 Uyarım var 5 olunca ne cezası alıyoruz ve silinme durumu neye göre oluyor bilgisi olan varmıdır
  9. serhatemin

Sensei Ten Kısa Deneyim

Arkadaşlar selamlar ilk deneyimlerimi aktarmak istiyorum sizlere ilgilenmiyorsanız veya gerekesizse kızgın koyarsanız sevinirim. Öncekikle fps oyunları için sensörü mükemmel arkadaşlar bana razer al demişti ama tasarımdan dolayı almadım mousenin 4 adet tuşu olması çok güzel valorant oyununda...
  10. serhatemin

HyperX Pulsfire FPS Pro alınır mı

Hyperxi çok seviyorum ramlerden başlayarak herşeyi hyperx yapıcam başlıkta yazdığım model hard fps oyuncusu için alınır mı 1621271391 şuanda sensei tende var amazonda 500 TL'ye hangisi mantıklı sizce
  11. serhatemin

GTA V KASMA FPS DROP SORUNU

RTX 3060 DA FPS 180DEYKEN KASMA DROP GİRİYOR SİZCE NEDENDİR 1620138378 %99 fps isimli bir şey baya düşüyor
  12. serhatemin

E-Sigara Sağlığa Zararlı Mıdır?

0mg nikotin oranlı elektronik sigara likitleri ve smok thallo s marka esigara aldım 0mg nikotinli esigara zararları varmıdır bilginiz varsa verebilirmisiniz
  13. serhatemin

CS:GO genel bekleme süresi

Arkadaşlar selam hesabım arkadasımdaydı 2 ay sonra giriş yaptım üstte genel bekleme süresi yazıyordu üstüne geldiğimde 'Overwatch tarafından suçlu bulundu oldukça hatalı' yazıyordu ama profilde ban yemeye dair bir şey yoktu neden acaba bilen varsa yardımcı olabilir mi ve o genel bekleme süresi...
  14. serhatemin

Sizce Hangi klvayeyi alayım

https://www.itopya.com/hyperx-alloy-core-membran-turkce-rgb-gaming-klavye/ https://www.incehesap.com/gamepower-warlock-oyuncu-gaming-klavye-fiyati-44581/ https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/gamepower-ogre-rainbow-kirmizi-switch-mekanik-oyuncu-klavyesi_pdp_615649147 Compact bi hoş...
  15. serhatemin

NVIDIA RTX 3060 KONUSUNDA HATA MI YAPTI KASITLI MI YAPTI

Arkdaşlar bende bu ürün var ben 8500tl ye aldım rx5700xtyi sattığım abi 9800tl teklif etti bence kasıtlı yaptı sizin düşünceleriniz nedir
  16. serhatemin

GTA 5 DÜŞÜK FPS ACİL YARDIM

Arkadaşlar fpsm çok düşük ekran kartı rtx 3060 işlemci r5 3600 60 62 fps nasıl düzelicek yardımlarınız için teşekkürler
  17. serhatemin

Bilgisayar drop yiyor yeniden başlatmadan düzelmiyor

Arkadaşlar selam bende RTX 3060 var arada oyunu alta alıp bir daha girince FPS 250'den 80 100e düşüyor PC kasıyor yeniden başlatmadan düzelmiyor eski driveri (AMD driveri) DDU ile değil normal sildim ondan kaynaklı olabilir mi?
  18. serhatemin

rx5700xt vardı rtx 3060 geçtim driveri normal sildim ne yapmam lazım

Başlıkta belirttim ne yapmalıyım
  19. serhatemin

RTX 3060 GIGABYTE EAGLE OC 1 HAFTALIK DENEYİMLERİM

Arkadaşlar selamlar 3060 hakkınd abir haftalık deneyimimi sizle paylaşmak istedim. öncelikle ben genellikle valorant oynuyorum fps ortalam 220ydi bazı ayarlarla sabit 240 alıyorum valorantta maks 48 dereceyi gördüm gta 5 de 60a kadar çıktı witcher 3dede aynı şekilde driveri gayat güzel geforce...
  20. serhatemin

RTX 3060 FPS NORMAL Mİ

Valorant full ayarlarda 180 - 290 arası değişyo genellikle 220 fpslerde işelmci r5 3600 sizce normal mi
Geri